iPhone

Apple narik kawigaten kanggo acara ing-app sing bakal teka ing App Store sadurunge diluncurake umum

Mbalik maneh ing wulan Agustus taun iki, Apple wiwit promosi acara ing-app sing dianakake ing App Store. Iki minangka cara sing cepet lan gampang kanggo para pangembang kanggo nuduhake unsur-unsur profil dhuwur ing aplikasi, kalebu kompetisi ing game, premiere konten, lan liya-liyane. Ing wektu kasebut, samesthine fitur kasebut bakal urip bebarengan karo peluncuran umum iOS 15 lan iPadOS 15. Nanging, ora kedadeyan kasebut. Nanging Apple pungkasane siyap nampani fitur kasebut lan diluncurake menyang umum.

Ing nganyari pangembang cepet sing dirilis dina iki, Apple ngonfirmasi manawa acara ing-app bakal urip ing App Store wiwit minggu ngarep. Miturut Apple, acara ing-app bakal diluncurake ing dina Rebo, 27 Oktober 2021. Iki rong dina sawise diluncurake macOS Monterey, sing disetel kanggo umum ing dina Senin, 25 Oktober 2021. sakcepete sawise iku. Ing nganyari dina iki, Apple reiterates fitur mencorong acara ing-app, ngandhani pangembang padha bakal bisa supaya pelanggan ngerti langsung saka app utawa kaca landing game ing storefront digital acara mbesuk. Dadi yen pangembang dadi tuan rumah kompetisi ing game? Padha bisa ningkataké sing. Penayangan perdana film sing bakal teka kaya HBO Max? Acara ing-app bakal nggawe jelas apa sing bakal ditindakake.

Pangembang bisa gawe jadwal acara ing-app sing pisanan saiki, liwat App Store Connect.

Miturut nganyari pangembang dina iki:

Miwiti minggu ngarep, acara ing-app sampeyan bisa ditemokake langsung ing App Store, menehi sampeyan cara anyar kanggo nampilake acara lan nggedhekake jangkauane. Sampeyan saiki bisa nggawe acara ing-app ing App Store Connect lan gawe jadwal supaya katon ing App Store. Acara pas wektune iki, kayata kompetisi game, film perdana, lan pengalaman livestream, bisa nyengkuyung wong nyoba app sampeyan, menehi pangguna sing wis ana cara anyar kanggo seneng app sampeyan, lan menehi alesan kanggo pangguna mantan kanggo bali. Acara bakal katon ing App Store ing iOS 15 lan iPadOS 15 wiwit tanggal 27 Oktober 2021.

Acara App Store kayane kudu dadi tambahan sing disambut kanggo para pangembang, utamane sing duwe macem-macem acara khusus sing ditindakake ing aplikasi kanthi semi-reguler. Games kaya pokemon nyawiji, umpamane, utawa sing isih populer Pokémon Go. Mesthine ana akeh acara sing bisa dideleng ing App Store, lan bakal menarik kanggo ndeleng kepiye pengaruhe pangguna lan kepiye sesambungan karo fitur anyar kasebut sawise urip ing wulan iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol