iPhone

Drama sci-fi Apple TV 'Invasi' njupuk musim kapindho

Iku rada minggu nganyari maneh Apple TV +, misale jek. Nderek nganyari seri misteri antologi Bebener Ditulis kanggo mangsa katelu, Apple mengkono padha kanggo acara invasi asing sawijining, banget.

Apple ngumumake dina iki yen wis nganyari seri drama sci-fi mlebu kanggo mangsa kapindho. Lan iku par kanggo kursus kanggo layanan streaming, uga, amarga menehi nganyari maneh mangsa sadurunge musim pisanan resmi mbungkus munggah. Pengumuman dina iki uga kalebu tanggal siaran episode pungkasan musim pisanan ing dina Jumuah, 10 Januari 2021. Dadi, yen sampeyan wis ngetutake crita nganti saiki, sampeyan bakal ngerti kapan bakal rampung (paling ora saiki).

mlebu asale saka nominasi penghargaan Akademi lan Emmy Simon Kinberg (Ing Martianlan David Weil (Pamburu).

Kinberg wis ujar babagan nganyari maneh:

Aku ngucapke matur nuwun banget marang Apple amarga ndhukung saben langkah, lan ngandelake kita nggawe crita invasi alien sing jero banget lan emosional. Lan sing paling penting aku matur nuwun kanggo para penggemar sing luar biasa, tanpa sapa wae, kita ora bakal duwe kesempatan kanggo nerusake invasi kasebut. Aku bungah banget babagan apa sing direncanakake kanggo musim loro, ngembangake alam semesta kanthi cara sing paling intim lan epik.

mlebu minangka crita multi-titik, nyritakake babagan invasi alien saka macem-macem sudut pandang ing ndonya. Iki dibintangi Sam Neill (Jurassic Park), Shamier Anderson (bruisedAwake) main bareng karo Neill, karo Golshifteh Farahani (Extraction), Firas Nassar (Penipuan), lan Shioli Kutsuna (Deadpool 2). Musim pisanan ana 10 episode.

Ora ana kabar kapan kita bisa miwiti nonton musim 2, mesthi. Nanging, anggere produksi terus tanpa alangan, kita bisa nonton ing pungkasan taun 2022, muga-muga.

Apa sampeyan wis mriksa metu mlebu? Yen mangkono, apa sampeyan ngarepake musim kapindho?

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol