E-commerce

Apple iOS 15 Bakal Ganti Email Marketing

Apple bubar mbukak piranti lunak iOS 15, sing diluncurake musim gugur iki. Umume fitur anyar fokus ing privasi, pelacakan data, lan keamanan pangguna. Loro fitur, "Perlindhungan Privasi Mail" lan "Singidaken Emailku," bakal mengaruhi marketing email kanthi dramatis. Aku bakal alamat loro ing kirim iki.

Perlindhungan Privasi Mail

Perlindhungan Privasi Mail bakal menehi pangguna email iOS 15 pilihan kanggo mbukak konten remot kanthi pribadi lan ora mbukak alamat IP. Asil kasebut bakal ngalangi kemampuan pangirim kanggo nglacak mbukak lan maju lan bakal nutupi IP panampa, sing nemtokake lokasi fisik.

Screenshot saka smartphone iOS 15

Perlindhungan Privasi Mail iOS 15 bakal menehi pangguna pilihan kanggo mbukak konten remot kanthi pribadi lan ora mbukak alamat IP. Gambar: Apple.

Panyedhiya layanan email - MailChimp, MailUp, Kontak Konstan, lan liya-liyane - masang gambar 1 piksel sing ora katon ing panyebaran sing metu. Gambar kasebut nglacak manawa panampa mbukak email lan sepira kerepe, nyebabake laporan tarif mbukak sing unik lan reged. Iki minangka info sing wis suwe lan penting kanggo para pemasar email, sing nggambarake pengaruh baris subyek, pre-header, lan keterlibatan pelanggan sakabèhé.

Kanthi Privasi Mail iOS 15, para pemasar saiki ora bakal mbukak email kanggo pangguna sing wis milih proteksi kasebut. Pangguna liyane, sing ana ing desktop lan piranti Android, isih bisa dilacak.

Email ing 2021 biasane dibukak ing smartphone. iOS minangka bagean gedhe saka pasar kasebut. Yen Android nggunakake opsi privasi sing padha, 98% pangguna smartphone bakal duwe pilihan kanggo ora mbukak email sing mbukak.

Perlindhungan Privasi Mail iOS 15 ora diaktifake kanthi gawan. Pangguna kudu milih. Nanging, iku aman kanggo ngomong sing, sawise dirilis, pangirim bisa nyana Kurangé populasi ing kacarita tarif mbukak. Dampak ngluwihi baris subyek lan pre-header. Keterlibatan pangguna liwat wektu asring mengaruhi taktik segmentasi pemasar. Pelanggan sing mbukak relatif kurang bisa nampa pesen luwih sithik kanthi kreatif sing beda, contone.

Kajaba iku, para pemasar kerep ngresiki pelanggan sing ora aktif. Reresik database kasebut penting amarga bisa ningkatake pangiriman sakabèhé. Penyebaran kanthi persentase gedhe saka panampa sing ora aktif bisa dadi folder sampah utawa spam, amarga panyedhiya layanan internet nganggep yen email kasebut nduweni nilai cilik. Nganyari privasi anyar Apple nggawe mbusak pelanggan sing ora aktif luwih angel.

Pungkasan, nganalisa tarif mbukak kanthi domain (@gmail, @yahoo, @hotmail) bisa ngenali ISP sing wis mblokir email utawa wis ngowahi pangiriman. Kanthi opsi privasi email iOS anyar, para pemasar kelangan kemampuan iki.

Singidaken Emailku

Singidaken Emailku minangka fitur Apple anyar liyane, kasedhiya ing iOS 15, macOS Monterey (dibukak sasi iki), lan setelan iCloud. Fitur kasebut ngidini pangguna ndhaptar tawaran email kanthi alamat acak sing digawe Apple tinimbang alamat email sing asli. Apple banjur nerusake email menyang akun email utama pangguna. Pangguna bisa mbusak alamat email anyar iki kanthi gampang lan kanthi mangkono nyegah panyebaran ing saindhenging web.

Singidaken Emailku nyebabake sawetara masalah kanggo para pemasar. Kaping pisanan, ora ana cara sing gampang kanggo nemtokake manawa ndhaptar email anyar minangka akun sing sah utawa "pembakar". Iki bisa uga bakal nyebabake masalah pangiriman, amarga pelanggan bisa kanthi cepet mbusak email, nyebabake tambah bouncing lan dadi kuwatir kanggo ISP, sing bisa ngowahi kiriman kasebut. (Nanging, panyedhiya layanan email sing biso dipercoyo kanthi otomatis ngresiki bouncing "hard", mbusak pengaruhe ing ISP.)

Siapke Saiki

Siapke saiki kanggo Perlindhungan Privasi Mail iOS 15. Tes tarif mbukak sacara ekstensif sadurunge diluncurake ing musim gugur iki. Gawe pathokan sadurunge lan sawise:

  • Garis subyek,
  • Pre-header,
  • Wektu dina,
  • Dina minggu,
  • "Saka" baris.

Singidaken Email Kula kamungkinan bakal mengaruhi deliverability. Tansah mripat ing tarif kasebut lan priksa manawa ESP mbusak bouncing hard sakcepete.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol