iPhone

Arsip utawa mbusak: Ngerti setelan iOS Mail sing paling mbingungake

Sampeyan ngerti kepiye nalika sampeyan ngusap email ing iPhone iPad utawa, lan gumantung saka arah sing sampeyan geser, sampeyan entuk akeh pilihan? Tandhani minangka diwaca, mindhah, arsip - kaya ngono. Nanging kepiye sampeyan ngatur pilihan kasebut? Lan kepiye sampeyan ngakses pilihan sing didhelikake kanthi apik kanggo arsip lan / utawa mbusak?

Ayo ngerteni.

Opsi gesek mail ing iOS

Ing iOS 13, sampeyan bakal nemokake setelan geser utama aplikasi Mail ing app Setelan ing ngisor Setelan > Mail, kaya sing dikarepake. Nanging Apple ngubur setelan kanggo arsip lan mbusak ing setelan kanggo akun mail individu. Kita bakal langsung menyang, nanging pisanan, setelan utama.

Sawise sampeyan nemokake Setelan > Surat > Pilihan Gesek, sampeyan bakal weruh layar ing ngisor iki (utawa kaya iku).

Setelan geser iOS Mail.
Setelan gesek mail.
Foto: Kultus Mac

Sanajan cukup jelas, setelan kasebut angel digunakake amarga label kasebut ora ngandhani kabeh. Sampeyan kudu bolak-balik antarane Mail lan app Setelan kanggo ndeleng asil. Contone, ing Gesek Ngiwa pilihan ing gambar ndhuwur disetel kanggo Tandhani minangka Wacan, nanging yen sampeyan ndeleng menu geser sing nyata ing Mail, sampeyan bakal weruh iki:

Ngerti setelan geser Mail sampeyan: Arsip, Tandhani Ora Waca, lan Liyane.
Arsip, Tandhani Ora Diwaca, lan Liyane.
Foto: Kultus Mac

Dadi, apa sing ditindakake setelan iki yaiku milih pilihan tingkat paling dhuwur kanggo menu geser iki. Ing conto ing ndhuwur, aku milih Tandhani minangka Wacan. Iki katon ing tengah pilihan geser ing Mail. Pilihan liyane isih bisa diakses konco More tombol. Yen aku tinimbang milih flag ing Setelan, banjur Gendéra bakal dadi pilihan tingkat paling dhuwur, lan Tandhani minangka durung diwaca bakal didhelikake ing mburi menu More….

Dadi, sing menu Gesek Ngiwa dijupuk care yen. Swipe Right menehi pilihan sing padha kanggo dipilih, nanging yen sampeyan bener-bener gesek nengen ing app Apple Mail, sampeyan bakal entuk item menu siji. Uga, sampeyan ora bisa nyetel printah padha ing loro-lorone. Geser Ngiwa lan Geser Nengen kudu nuduhake pilihan sing beda.

Nanging babagan arsip lan mbusak?

Iki minangka bagéan sing paling mbingungake. Ing Setelan > Surat > Pilihan Gesek kaca, ora ana sing nyebutake mbusak. Delengen:

Nyetel setelan geser aplikasi Mail: Endi pilihan Busak?
Ing endi pilihan Busak?
Foto: Kultus Mac

Jawaban kasebut dikubur ing jero setelan kanggo saben akun email. Kepala menyang Setelan > Sandi & Akun, banjur temokake akun email sampeyan ing dhaptar. Tutul, banjur - ing layar ing ngisor iki - tutul Linuwih. Pungkasan sampeyan bakal bisa ndeleng bagean sing dijenengi Pindhah Pesen sing Dibuwang menyang:

Iki ngendi sampeyan milih antarane Arsip lan Busak.
Iki ngendi sampeyan milih antarane Arsip lan Busak.
Foto: Kultus Mac

Iki ngendi sampeyan milih apa pesen bakal dibusak utawa diarsipaké minangka standar. Lan ing kene kahanan dadi bingung.

Arsip padha mbusak?

Yen sampeyan nyetel iki kanggo Kothak layang arsip, kapan sampeyan milih Arsip ing Pilihan Swipe Mail, iku bakal tenan tegese mbusak. Sanajan isih ujar Arsip ing layar kasebut. Iki minangka setelan sing tepat:

Arsip=Busak. WTF?
Arsip = mbusak. WTF?
Foto: Kultus Mac

Yen aku bali menyang setelan majeng ing Setelan > Sandi & Akun, banjur ganti menyang Busak banjur iki asil:

Ora komentar tenan.
Ora komentar tenan.
Foto: Kultus Mac

Lan ora mung iku! Yen aku gesek menyang arah liyane, aku bakal entuk pilihan kanggo mbusak. Ing ngisor iki gesek kiwa lan nengen kanthi setelan kothak layang sing padha:

Yen sampeyan ngganti setelan kothak layang, prilaku iki bakal dibalik.
Yen sampeyan ngganti setelan kothak layang, prilaku iki dibalèkaké.
Foto: Kultus Mac

Nalika sampeyan bisa nyoba kanggo mangerteni iki, aku wis nemokake pilihan sing paling apik kanggo eksprimen nganti sampeyan seneng karo apa sing sampeyan duwe. Ing laku, milih arsip or Busak ing jero, didhelikake, layar setelan majeng akun email mung ngganti ngendi arsip lan mbusak opsi katon ing menu geser.

Dadi, bersenjata karo info iki, sampeyan paling ngerti carane nyetel kabeh pilihan geser, sanajan "kok" iku ora cetha.

Good luck.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol