Content Marketing

Apa sampeyan duwe Masalah SEO? Deleng Iki 8 Alat Pemeriksa Penalti Google

Search Engine Optimization (SEO) iku salah siji saka iku ing urip sing tansah dikenal dadi sethitik finicky. 

Kanthi saben owah-owahan algoritma Google anyar, sampeyan kudu nggawe pangaturan lan miwiti muter kanthi aturan anyar. 

Masalah mung? 

Google ora tansah teka opo aturan kasebut yaiku utawa carane sampeyan manut marang wong-wong mau. 

Tegese biasane ana masalah sekunder sing kudu sampeyan pikirake - paukuman Google sing nggegirisi. 

Lan sanajan iki minangka salah sawijining manajer SEO sing duwe kawruh, sing sejatine ora kudu medeni yen sampeyan ngerti apa sing bakal diarepake lan tumindak. 

Sugeng rawuh ing pandhuan kumulatif babagan paukuman Google kalebu apa wae, kepiye sampeyan bisa ngerti yen sampeyan wis dihukum, lan wolung Alat Pemeriksa Penalti Google sing paling disenengi kanggo mbantu ngatasi masalah SEO sampeyan. 

Ayo nyebar ing.

Apa Penalti Google lan Suwene Suwene?

Paukuman Google mung minangka cara mesin telusur kanggo mblokir situs web tartamtu sing melu taktik sing nglanggar pedoman utawa ora cocog karo kritéria tartamtu. 

Sajrone fase penalti, situs web bisa ndeleng pangurangan gedhe ing posisi peringkat utawa kacilakan langsung ing lalu lintas, kabeh amarga Google ora nuduhake maneh ing rangking. 

Kanggo bisnis sing entuk lalu lintas sing cukup konsisten sakabèhé, proses kasebut bisa ngrusak penjualan lan generasi timbal, mula iku penting kanggo ngindhari siji ing kabeh biaya. 

Kabar apik? 

Umume pemasar digital sing mung melu taktik kupluk putih ora bakal kudu nangani paukuman Google. 

Iku mung wong-wong sing metu saka mesthi lan melu ing bab kaya sneaky pangalihan lan cloaked gambar sing tenan duwe alesan kanggo kuwatir.

Kanggo dhaptar paukuman sing dikenal, delengen kita topi ireng kirim

Dadi, suwene paukuman Google? 

Yen sampeyan wis cukup apes kanggo kenek karo siji, sampeyan bisa nyana njupuk nganti telung puluh dina kanggo infraction cilik utawa maneh kanggo soko utama. 

Nanging disaranake: Hukuman Google kadaluwarsa dhewe. 

Ing wektu iku, situs web sampeyan bakal dicenthang kanggo mesthekake yen masalah wis diatasi lan paukuman dibusak. Yen ora, sampeyan bisa ngadhepi liyane.

Kepiye Sampeyan Ngerti Yen Situs Web Sampeyan Dihukum Google?

Asring, siji-sijine indikator sing bakal sampeyan tampa yen situs web sampeyan dihukum dening Google yaiku penurunan lalu lintas sing tiba-tiba lan ekstrem. 

Iki biasane dadi masalah pertama sing sampeyan duwe masalah - lan kudu dipriksa. 

Nanging, iki dudu jawaban pungkasan babagan carane sampeyan ngerti yen sampeyan wis dihukum Google. 

Sawetara pemasar malah ora ngerti yen ana masalah nganti nggunakake alat checker utawa weruh ing program analytics favorit sing ana bebaya. 

Kanggo mangerteni carane Google ngetokake penalti, penting kanggo mangerteni yen umume diterbitake kanthi manual. 

Iki tegese situs web tartamtu ditandhani kanggo masalah banjur pemeriksa manungsa mriksa masalah kasebut kanggo nemtokake manawa ana masalah. 

Mangkono, rong langkah iki menyang tanah lalu lintas sing ilang biasane kedadeyan saka wektu.

Yen sampeyan mung klelep lan nggawe kesalahan cilik, nanging langsung didandani, sampeyan ora kudu duwe masalah paukuman.

Apa Bedane Antarane Ganti Algoritma lan Hukuman?

Penting kanggo ngerti manawa ana bedane sing jelas antarane owah-owahan algoritma Google universal lan paukuman. 

Owah-owahan algoritma (kaya BERT) iku soko sing mengaruhi kabeh situs web, ora mung sawetara pilih. 

Owah-owahan algoritma dirancang kanggo nggawe kualitas telusuran luwih apik kanggo pangguna pungkasan, sing kadhangkala nggawe lalu lintas mudhun kanggo konten tartamtu. 

Paukuman kaya apa wae - paukuman kanggo nindakake kegiatan tartamtu sing nglawan aturan aturan Google. 

Coba pikirake minangka wektu entek kanggo entuk lalu lintas amarga ana sing wis ditindakake ing situs web sampeyan, kanthi sengaja utawa ora sengaja. 

Maneh, paukuman asring ditanggepi kanthi manual, tegese situs web sampeyan bakal ngalami masalah sajrone wektu sing suwe. 

Cara liya kanggo ngandhani yen sampeyan duwe paukuman? 

Owah-owahan algoritma wis umum banget. Panelusuran cepet ing internet bakal menehi pitutur marang kowe yen ana nganyari Google anyar, sing katon saben sawetara sasi. 

Yen ora ana jangkoan jinis acara iki, mula luwih becik miwiti mriksa yen sampeyan duwe paukuman ing situs web sampeyan.

8 Alat Pemeriksa Penalti Google kanggo Mbantu SEO Sampeyan

Nalika nerangake paukuman Google, duwe alat checker sing apik pancen paling penting. 

Sawise kabeh, raksasa mesin telusur ora ngirim layang kanthi kabeh pelanggaran sampeyan ditulis ing wangun puisi. 

Nanging, alat pihak katelu sing apik asring mung siji-sijine cara kanggo ngira yen ana masalah. 

Ing ngisor iki wolung Alat Pemeriksa Penalti Google sing paling disenengi kanggo ndeleng apa ana masalah karo lalu lintas situs web sampeyan.

1. SEMRush

SEMRush

Ana alesan kenapa SEMRush dianggep minangka salah sawijining alat SEO definitif ing marketing digital. 

Ora mung platform sing luar biasa kuat, nanging nawakake akeh fitur kanggo mbantu para webmaster ngerti ngendi lan kepiye peringkat kaca. 

Khusus, Sensor SEMRush sing bisa digunakake kanggo ndeleng kabeh kaca lan tembung kunci sampeyan kanggo nemtokake wilayah ngendi sampeyan bisa ndeleng volatility. 

Sawise mbukak situs web liwat program kasebut, sampeyan kudu bisa nemtokake manawa ana potensial paukuman lan ing ngendi sampeyan pengin ndandani. 

Maneh, dheweke minangka salah sawijining alat SEO paling apik ing pasar. 

Pemeriksa paukuman pancen mung bonus, mula paling ora kudu mriksa kabeh layanan kanggo ndeleng owah-owahan liyane sing kudu sampeyan lakoni karo strategi tembung kunci lan rencana pemasaran konten sakabèhé.

2. Panguin

Panguin

Yen sampeyan nggoleki cara sing paling gampang lan langsung kanggo mriksa penalti Google, mula sampeyan pengin ndeleng alat Panguin. 

Program iki dirancang mung kanggo tujuan iki, tegese sampeyan ora bakal keganggu karo unsur utawa data liyane. 

Alat kasebut bisa digunakake kanthi lancar karo akun Google Analytics sing wis ana kanggo nglapisi lalu lintas organik sajrone rong taun kepungkur lan nggabungake karo pigura wektu nalika ana owah-owahan algoritma. 

Yen sampeyan sok dong mirsani siram pinunjul ing wilayah sing ora ana hubungane karo upgrade utama, ana kemungkinan apik iki amarga paukuman manual. 

Salah sawijining sebab kenapa akeh manajer SEO seneng karo alat paukuman iki yaiku gampang banget, nanging uga ana kekurangane. 

Penurunan ora mesthi dadi indikator masalah paukuman, kayata konten musiman sing bisa mudhun sajrone pirang-pirang wulan. 

Nanging, iku pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki tampilan dhasar babagan situs web sampeyan.

3. Mozcast

Mozcast

Wong-wong ing Moz kondhang amarga rada pinter lan nggawe konten garing kaya owah-owahan algoritma sing rada nyenengake. 

Nalika nerangake kaca Mozcast, tema kasebut minangka ramalan cuaca tradisional sing bisa dideleng ing warta lokal.

Alat kasebut ora nuduhake yen sampeyan wis dihukum, nanging bisa mbantu sampeyan nemokake owah-owahan sing durung dikonfirmasi ing algoritma Google.

Sawijining dina kanthi cuaca 98 derajat ing MozCast, umpamane, bisa nuduhake persis. 

Dadi, yen sampeyan ngerteni lalu lintas tiba-tiba mudhun lan ana cuaca sing apik lan nyenengake ing MozCast, Mungkin iku paukuman Google. 

4. Rank Ranger

Alat Pemeriksa Penalti Google: Ranger Rank

Kanggo sing kepunjulen karo informasi analytics sing akeh banget, golek alat kaya Rank Ranger minangka ide sing apik. 

Platform super prasaja iki nggampangake kanggo ndeleng yen sampeyan ana risiko masalah, amarga owah-owahan algoritma utawa denda. 

Sistem kode warna dadi saka biru nganti abang, menehi indikator sing jelas yen sampeyan lagi bening utawa kudu kuwatir. 

Masalah mung? Ora bener mbedakake langsung apa masalah khusus karo situs web sampeyan. 

Ing aspek kasebut, sampeyan kudu maneh mriksa iklim apa sing kedadeyan ing SEO kanggo ndeleng yen sampeyan kudu nggawe owah-owahan sing signifikan ing kaca sampeyan. 

Kabar apik? Sampeyan mung kudu kuwatir yen sampeyan ndeleng dina abang, amarga iku mung wektu ana risiko situs sampeyan ngalami masalah lalu lintas. 

Alat kasebut uga gratis, sing ndadekake langkah pisanan sing apik yen sampeyan mung nyoba ngerteni kenapa lalu lintas tiba-tiba mudhun lan durung mbutuhake informasi sing luwih jero.

5. Google Webmaster

Alat Pemeriksa Penalti Google: Google Search Console

Mesthi, sampeyan kudu nggoleki sumber kasebut kanggo ndeleng manawa ana masalah karo situs web sampeyan lan sampeyan ana ing paukuman Google resmi. 

Iki ngendi sampeyan bakal diwenehi kabar yen sampeyan wis nampa paukuman manual lan bisa njupuk langkah kanggo njaluk supaya siji dibusak sawise sampeyan wis nggawe owahan. 

Nyatane, iki biasane minangka salah sawijining papan sing kudu dipriksa yen sampeyan ngerteni ana penurunan lalu lintas sing signifikan ing Google Analytics. 

Search Console uga nawakake pranala menyang sumber daya praktik paling apik sing cukup jero, dadi panggonan sing apik kanggo nggoleki cara kanggo ndandani masalah kasebut yen sampeyan ditanggepi paukuman.

6. AccuRanker Grump

Alat Pemeriksa Penalti Google: AccuRanker Grump

Kanggo nyenengake kanggo ngatasi penalti Google, ana AccuRanker Grump. 

Macan kartun cilik sing aneh iki dirancang kanggo mbantu para webmaster ndeleng tampilan sakabèhé babagan iklim Google saben dina. 

Sing grummer macan, sing luwih gedhe fluktuasi peringkat. 

Nalika alat iki ora spesifik kanggo siji situs web, alat kasebut bisa ndeleng ewonan tembung kunci acak saben dina kanggo ndeleng kepiye asil atusan paling dhuwur. 

Fluktuasi sing luwih gedhe tegese luwih volatilitas, sing ndadekake kucing kucing sing dikasihi iki pengin nggero. 

Terjemahan? Ojo ngece karo macan sing galak. Yen sampeyan ngalami kemacetan lalu lintas ing dina nalika dheweke ora seneng, mesthine Google minangka sakabehe. 

Yen dheweke seneng? Ya, wektu kanggo njupuk pribadi lan miwiti nggoleki paukuman sing bisa ditindakake ing situs web sampeyan.

7. FE Internasional

Alat Pemeriksa Penalti Google: FE International

Nalika nerangake analytics situs web, FE International ngerti barang-barang kasebut. 

Minangka salah sawijining perusahaan dodolan lan perantara situs web sing luwih gedhe ing saindenging jagad, dheweke asring ndeleng lalu lintas jangka panjang minangka indikator babagan nilai sakabèhé situs web sing bakal didol. 

Sing jarene, mung nggawe akal yen dheweke bakal nggawe alat gratis kanggo mbantu para pamilik situs web nemtokake kenapa dheweke ndeleng penurunan lalu lintas tartamtu. 

Kaya sawetara opsi liyane ing dhaptar iki, ora perlu mlebu utawa ndhaptar kanggo ndeleng data. 

Sampeyan mung kudu ngetik alamat situs web lan sampeyan bakal weruh grafik kanthi data lalu lintas historis. 

Saka ing kono, sampeyan bisa mbandhingake kenaikan lan penurunan lalu lintas tartamtu kanthi owah-owahan algoritma Google berwarna. 

Nanging bagean sing nggawe alat iki unik yaiku sampeyan duwe pilihan kanggo ngekspor data kanggo ditinjau mengko. 

Singkatipun, iki nggawe luwih gampang kanggo ngenali masalah lan banjur nggawa menyang perhatian tim marketing sampeyan mengko.

8. Woh-wohan

Alat Pemeriksa Penalti Google: Fruition.

Pungkasan, ana Alat Pemeriksa Penalti Google Fruition. 

Dianggep minangka pilihan freemium, program kasebut nggunakake algoritma kepemilikan khusus kanggo ndeleng data lalu lintas kepungkur situs web lan nemtokake manawa ana paukuman Google manual sing bener utawa ora. 

Pangguna program iki wis nglaporake maneh kanthi asil sing beda-beda, mula elinga yen jarak tempuh sampeyan bisa beda-beda. 

Nanging, bisa dadi indikator sing apik babagan masalah yen sampeyan wis nggunakake sawetara saka free opsi ing dhaftar iki lan isih ora duwe gambar cetha apa ana bener masalah.

Nelusuri OPTIMIZATION ENGINE

Apa sing bisa daktindakake yen aku wis dihukum?

Ayo ngomong sedhela yen sampeyan wis nggunakake sawetara utawa akeh saka wolung alat sing wis kalebu ing dhaptar iki lan wis nemtokake manawa ana paukuman ing situs web sampeyan. 

Apa langkah sabanjure kanggo ndandani?

Langkah siji: Nemtokake ing ngendi masalah kasebut

Biasane, Google Search Console bakal menehi indikator babagan apa sing bakal dihukum, nanging iki ora mesthi kedadeyan. 

Kadhangkala wong-wong mau duwe alasan sing paling apik.

Yen ngono, sampeyan bisa uga kudu mriksa dhaptar pelanggaran sing paling umum lan mutusake wilayah sing kudu ditindakake.

Langkah loro: Gawe kabeh owah-owahan sing cocog

Umume kasus, sampeyan mung kudu nggawe sawetara owah-owahan cepet menyang situs web kanggo ngatasi masalah kasebut. 

Nanging, yen sampeyan ajeg melu aktivitas sing bisa uga ana ing pinggiran Google, terusake lan ndandani sabisa-bisa sampeyan. 

Sawise kabeh, sampeyan ora pengin dheweke menehi tandha sampeyan kanggo perkara liya nalika nindakake review ing mangsa ngarep, sing bisa mbebayani lalu lintas sampeyan luwih suwe tinimbang mung paukuman awal.

Langkah telu: Nyuwun evaluasi maneh kanggo mbusak paukuman

Nggunakake Google Search Console, njaluk supaya paukuman dibusak. 

Sayange, ora ana wektu sing tepat babagan suwene wektu iki. 

Iku pancene mung gumantung ing backlog lan apa ana algoritma anyar sing dianyari. 

Sawetara webmaster nglaporake masalah sing bisa dirampungake sajrone sawetara dina, dene liyane nuduhake yen butuh sawetara minggu.

Langkah papat: Priksa manawa sampeyan ora mbaleni kesalahane

Sawise sampeyan wis dibusak, penting kanggo njupuk langkah kanggo mesthekake yen sampeyan ora bakal nampa paukuman maneh ing mangsa ngarep. 

Kanthi tansah ngetutake praktik paling apik Google nalika nerangake optimasi mesin telusur, sampeyan bisa nyegah penurunan lalu lintas sing ngrugekake kedadeyan ing mangsa ngarep. 

Kajaba iku, sampeyan bisa uga ndeleng kenaikan lalu lintas yen sampeyan nggawe kabeh pilihan sing bener nalika nerangake carane sampeyan ngoptimalake kaca sampeyan. 

Menang ekstra, ta?

Bungkus: Tansah Disiapake Kanthi Alat Pemeriksa Penalti Google

Nemokake paukuman Google mesthi bisa medeni yen sampeyan ora yakin kenapa sampeyan ndeleng penurunan lalu lintas sing dramatis. 

Kabar apik yaiku wolung Alat Pemeriksa Penalti Google iki iku cara sing apik kanggo ngomong yen ana masalah utawa apa sing sampeyan deleng mung nyuda lalu lintas web amarga owah-owahan algoritma. 

Isih kepikiran kepiye penilai kualitas Google nerangake kepiye situs web cocog karo pedoman utawa apa paukuman kudu ditanggepi? 

Priksa postingan blog kita babagan carane Google ngevaluasi situs sampeyan kanthi tepat!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol