Seo

Aspiring & New SEO Professionals: 3 Tips kanggo Sukses

Pitakonan SEO Dina iki teka saka Musa saka Nairobi, sing takon:

Apa saran sampeyan bisa menehi kanggo wong-wong sing kepengin melu ing profesi SEO wiwit saka kursus paling apik kanggo njupuk saka pamula kanggo maju.

Pitakonan sing apik tenan!

Kaping pisanan, aku pengin ngomong yen miwiti karir SEO iku nyenengake. Iki minangka profesi sing cepet lan tansah berkembang.

Nalika njupuk kursus minangka ide sing apik kanggo miwiti, ana akeh liyane sing bisa sampeyan lakoni kanggo sinau tali.

Aja kuwatir, aku isih bakal mangsuli pitakon babagan kursus, nanging uga bakal menehi sawetara tips tambahan.

iklan

Terus maca Ngisor

1. Kursus SEO Lengkap & Sertifikasi sing Gegandhengan

Ana akeh kursus SEO gratis sing bakal menehi dhasar kawruh. Ing ngisor iki sawetara kanggo sampeyan nimbang:

  • Pandhuan SEO Jurnal Mesin Telusur: Jurnal Mesin Panelusur nduweni rong panuntun sing dirancang khusus kanggo pamula, lan lagi dikempalken karo informasi saka pakar industri. Yen sampeyan durung duwe, entuk loro ebook SEO kanggo Pemula: Pambuka Dasar SEO lan Pandhuan Lengkap SEO: Apa Sampeyan Kudu Ngerti.
  • Kursus Sertifikasi SEO HubSpot: Iki gratis lan kalebu 6 pelajaran lan 23 video. Iki kalebu akeh dhasar, kayata optimasi ing kaca, riset tembung kunci, bangunan link, lan laporan.
  • Akademi Semrush - Kursus Dasar SEO karo Greg Gifford: Iki minangka kursus gratis sing ditawakake liwat Akademi Semrush lan diwulang dening Greg Gifford. Iki kalebu 8 modul sing nggabungake video, wacan, lan kuis.
  • Kualifikasi Individual Google Analytics: Minangka SEO, sampeyan bakal mbuwang akeh wektu ing Google Analytics lan kudu bisa nggunakake kanthi efisien. Kanggo entuk sertifikasi, njupuk kursus Google Analytics kanggo Pemula lan Google Analytics Lanjut. Banjur sampeyan bisa njupuk ujian Kualifikasi Individual Google Analytics. Iku uga worth iku!

Mangkene dhaptar kursus SEO sing luwih lengkap kanggo dipriksa: Kursus Pelatihan SEO Online Gratis Paling apik ing 2021.

Nalika sampeyan tuwuh ing karir SEO lan sinau taktik sing luwih maju, sampeyan bisa nemokake area tartamtu sing pengin sampeyan fokusake - SEO Teknis, Link Building, utawa On-Page SEO, umpamane.

iklan

Terus maca Ngisor

2. Nggawe Website Sampeyan Bisa Gunakake minangka Praktek

Sawise sampeyan rumangsa ngerti babagan praktik SEO, coba kawruh anyar sampeyan.

Nalika aku pengin entuk pengalaman luwih akeh babagan SEO, aku nggawe situsku dhewe supaya bisa nyoba apa sing aku sinau.

Saiki, iki dudu situs web sing paling nyenengake kanthi estetis, nanging menehi pengalaman praktis babagan aspek dhasar lan teknis SEO. Iki uga ngidini aku nyoba macem-macem teknik lan minangka alat sinau sing apik.

Aku nyaranake nggunakake WordPress minangka CMS lan supaya gampang, golek tema sing wis ana sing bisa sampeyan lakoni.

Banjur, miwiti nglamar kawruh SEO anyar sampeyan. Mengkono bakal mbantu sampeyan kenal karo HTML, optimasi, lan SEO teknis.

Yen sampeyan mikir babagan apa situs web kasebut, coba blog babagan topik sing wis sampeyan minati.

3. Nonton Webinar & Rungokake Podcast

Apa sing dakkarepake babagan komunitas SEO yaiku kekarepan saben wong kanggo nuduhake kawruh lan keahliane.

Ora ana kekurangan webinar lan podcast babagan macem-macem topik SEO. Sanajan aku wis suwe ing SEO, aku isih sinau kanggo sinau saka pakar liyane ing lapangan. Ing ngisor iki mung conto:

iklan

Terus maca Ngisor

  • Search Engine Journal Webinars.
  • The Search Engine Journal Show.
  • Swara Panelusuran.
  • SEO 101.
  • BrightEdge Webinars.

Ing ngisor iki ora kudu webinar utawa podcast, nanging sampeyan bakal sinau akeh!

  • Hangout Jam Kantor Webmaster Online.
  • Search Engine Roundtable Vlog.

Uga, iki dhaptar podcast sing luwih gedhe kanggo dipriksa: 17 Podcast SEO Paling Top kanggo 2021.

iklan

Terus maca Ngisor

Aja Mungkasi Proses Pembelajaran

Ing SEO, sampeyan terus sinau. Terus nonton video lan ngrungokake podcast. Waca saben dina, tindakake pakar, lan rawuh ing konferensi.

Sampeyan bisa uga pengin nimbang gabung karo grup SEO ing LinkedIn, Facebook, lan Clubhouse.

Dadi manawa kanggo maca Cara Dadi Pakar SEO kanggo tips sukses lan surak-surak kanggo dalan sampeyan dadi profesional SEO!

Sumberdaya liyane:

  • 10 Tren SEO Penting 2021 Sampeyan Kudu Ngerti
  • Sejarah Nganyari Algoritma Google
  • Sinau SEO: 38 Blog, Sumber Daya & Publikasi Paling Apik
iklan

Terus maca Ngisor


Cathetan editor: Takon SEO minangka kolom saran SEO mingguan sing ditulis dening sawetara pakar SEO paling dhuwur ing industri, sing wis dipilih dening Search Engine Journal. Duwe pitakonan babagan SEO? Isi formulir kita. Sampeyan bisa uga ndeleng jawaban sampeyan ing kiriman #AskanSEO sabanjure!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol