Seo

Pemasaran Konten B2B: Cara Netepake & Lacak 7 Tujuan Utama

Blog pemasaran online, Backlinko.com bubar didol menyang SEMRush kanthi jumlah sing ora dingerteni.

Nanging kita bisa nganggep manawa ora murah.

Antarane 2013 lan 2018, luwih saka 4,000 wong ndhaptar program pelatihan Backlinko.com, "SEO sing bisa digunakake."

Ing $5,964 saben langganan, sing dodolan luwih saka $23,856,000.

Kanggo gabung karo peringkat penerbit B2B paling dhuwur kaya Backlinko, kanthi 468k pelanggan YouTube lan luwih saka 500,000 pengunjung saben wulan organik, sampeyan ora bisa nggunakake.

Sampeyan kudu nyetel gol marketing konten sing rinci.

Kita wis dijamin sampeyan. Ing pandhuan iki, sampeyan bakal sinau carane nemtokake lan ngukur pitung tujuan marketing konten penting kanggo penerbit B2B:

  1. Generasi Lead.
  2. Brand Awareness.
  3. Pikiran Kepemimpinan.
  4. Nuduhake Swara Organik.
  5. Pamblokiran dalan.
  6. Ajar lan Ngabari.
  7. Keterlibatan pangguna.

1. Generation timbal

Ayo diwiwiti kanthi tujuan sing paling penting, sing ana gandhengane karo dhuwit sing mlebu ing akun bank sampeyan: generasi timbal.

Prospek anyar bisa uga liwat download whitepaper utawa ebook, kiriman formulir, utawa telpon demo.

Aku mikir kita kabeh bisa setuju apa isi sing melu prospek anyar penting. Sampeyan kudu terus dipakani mesin.

Tanpa prospek anyar, kios bisnis utawa nolak.

Nemtokake jinis konten apa sing ndhukung generasi timbal bisa dadi rada rumit. Nanging tetep karo aku.

Ateges, sampeyan kudu kerja mundur saka prospek sing paling apik kanggo nemokake "kaca sing duwe nilai dhuwur."

Nemtokake Lead Gen Goals

Proses iki ora bakal bisa ditindakake kajaba Google Analytics wis dikonfigurasi kanthi bener karo tujuan sing ana hubungane langsung karo cara ndhukung tujuan bisnis sampeyan (lan luwih apik yen nilai wis ditemtokake miturut jinis penyelesaian gol).

Langkah pisanan yaiku nemokake konten apa sing mbantu pangguna ngrampungake salah sawijining tujuan sing wis ditemtokake.

Banjur nggawe penilaian, apa ana tren ing jinis konten?

Napa konten iki resonate karo pamirsa?

Jawaban kanggo pitakonan kasebut bakal ngandhani strategi pemasaran konten kanggo entuk prospek anyar.

Pungkasan, goleki pirang-pirang kaca liyane sing sampeyan butuhake kanggo nggayuh target penjualan sampeyan.

Nomer iki adhedhasar volume lalu lintas anyar sing diusulake lan tingkat konversi historis.

Pengukuran Lead Gen

Gambar saka Google Analytics, Januari 2022

Ngukur apa konten cocog karo target generasi timbal gampang nggunakake Google Analytics.

Mangkene carane ngukur kenaikan prospek anyar:

  1. Bukak Google Analytics.
  2. Klik mata uang lan gol.
  3. Pilih Ringkesan laporan.
  4. Setel Tanggal menyang periode wektu sing diamati.
  5. Setel Goals kanggo sumber / medium.
  6. Deleng jumlah gol sing wis rampung kanggo organik miturut jinis gol.

Tip Pro: Njupuk pangukuran langkah luwih lan sambungake karo sales lead kanggo ngukur lift ing timbal kanggo kontrak ditutup.

2. Nambah Kesadaran Merek

Kesadaran merek nyisipake dhewe ing gaya urip lan kabiasaan konsumen (alur kerja) supaya ora kudu mikir kaping pindho sadurunge njaluk Kleenex (jaringan rai).

Kanggo nindakake iki kanthi sukses, merek kudu nggawe kepercayaan lan terus-terusan nggawe asosiasi positif.

Nemtokake Sasaran Brand Awareness

Ana macem-macem jinis konten sing ndhukung kesadaran merek.

Sampeyan bakal pengin milih salah siji sing sustainable long-term kanggo pasuryan umum merek (mikir CEO utawa CMO).

Ing ngisor iki sawetara jinis konten sing kudu ditimbang.

Crita

Keaslian duweni pengaruh kuat marang pendapat umum, lan bisa nyebabake kesadaran merek.

Ngluwihi motto perusahaan, apa tujuan bisnis sampeyan?

Kepriye kedadeyane?

Nggawe narasi babagan merek sampeyan nggawe manungsa lan menehi barang sing nyata kanggo disambungake karo wong.

Blogging tamu

Ing endi pangguna sampeyan nggunakake wektu?

Sampeyan bisa nggunakake situs kasebut supaya bisa ndeleng merek sampeyan.

Elinga, tujuane ora kanggo nyurung perusahaan sampeyan nanging nawakake konten sing migunani.

podcast

Urip konten sampeyan lan nyambung langsung karo pamirsa.

Aku yakin sampeyan milih tren konten kanggo kesadaran merek: keaslian.

A podcast ora kanggo bluntly pitch perusahaan sampeyan.

Iki minangka kesempatan kanggo ngajari, nglipur lan narik kuping para pamirsa kanthi cara sing ora bisa dicetak.

Ngukur Brand Awareness

Gambar saka Google Search Console, Januari 2022

Ngukur sukses kampanye kesadaran merek rada samar.

Kabeh obrolan offline antarane kolega, rasa percaya, lan asosiasi positif ora dijupuk ing Google Analytics.

Nanging, kita bisa ngukur apa isi nambah kesadaran merek kanthi maksud (minangka hubungane karo volume Google Search jeneng merek.)

Mangkene carane nggawe segmen pangguna sing wis ngerti merek sampeyan:

  1. Bukak Google Search Console.
  2. Setel Tanggal menyang periode wektu sing diamati (12 sasi).
  3. Klik New Lan pilih Pitakonan.
  4. Klik menu tarik-mudhun Filter (pitakon sing ngemot).
  5. pilih Custom (regex) lan Cocog karo regex.
  6. Gunakake regex sing nemtokake macem-macem varian jeneng perusahaan, kalebu salah ejaan.

3. Kepemimpinan Panginten

Kapercayan lan kredibilitas minangka rong tembung sing terus-terusan muncul ing obrolan babagan tujuan marketing konten kanggo penerbit B2B.

Cara sing apik kanggo mbangun kredibilitas karo pamirsa yaiku nggawe konten kepemimpinan pamikiran.

Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nuduhake perspektif, pengalaman, utawa sumber daya sing unik.

Nemtokake Tujuan Kepemimpinan Pikiran

Cara paling apik kanggo nggawe konten sing ngarahake pikirane yaiku kanthi ngerteni pamirsa lan menehi wawasan sing dianggep penting.

Yen sampeyan duwe akses menyang data kepemilikan, mine kanggo wawasan unik lan bareng karo industri sampeyan ing studi kasus nyilem jero lan grafis ukuran cokotan.

Utawa, yen sampeyan wis mbangun jaringan sambungan profesional, nuduhake wawasan sing bisa dikirim menyang massa!

Pengukuran Kepemimpinan Pikiran

Gambar saka Google Search Console, Januari 2022

Mikir apa tegese mimpin; pimpinan apik duwe basis akeh pangguna sing bungah babagan isi.

Apa konten kasebut dituduhake liwat eNewsletter, saluran YouTube, podcast, utawa grup media sosial, sampeyan bakal bisa nglacak pelanggan, mbukak / ndeleng, lan nuduhake.

Data pelanggan kudu kasedhiya ing platform pilihan sampeyan.

Kanggo metrik saluran organik, deleng laporan backlinks konsol telusuran.

Apa wong ngubungake artikel sampeyan minangka sumber referensi sing apik?

Mangkene carane ndeleng kaca ing situs sampeyan duwe backlink nggunakake Google Search Console:

  1. Bukak Google Search Console.
  2. Ing piranti lan laporan warisan, pilih Links.
  3. ing Kaca sing disambung paling dhuwur klik More.

Tip Pro: Saka panel telusuran "kaca sing digandhengake ndhuwur - eksternal" laporan sampeyan bakal duwe sheet karo saben kaca target, jumlah pranala sing mlebu, lan jumlah situs sing ngubungake.

Deleng konten iki kanggo nemokake tren ing jinis artikel sing disenengi para pamirsa kanggo ndeleng luwih akeh.

4. Ngapikake Organic Share Of Voice

Ngenali kekuwatan lan kelemahane pesaing sampeyan minangka kunci kanggo mbedakake merek sampeyan.

Salah siji cara kanggo "ngremehake kompetisi" yaiku kanggo nambah panggabungan swara organik.

Panggabungan swara organik minangka pangukuran babagan katon situs sampeyan ing panelusuran organik, kanggo sakumpulan tembung kunci, dibandhingake karo pesaing paling dhuwur sampeyan.

Cara cepet kanggo entuk visibilitas lan klik luwih akeh SERP yaiku kanthi menang cuplikan fitur.

Cuplikan pilihan yaiku potongan informasi sing ditampilake ing ndhuwur asil panelusuran kanggo pitakon panelusuran.

Nemtokake Sasaran SOV Organik

Kanggo nemokake kesempatan cuplikan sing paling apik, gunakake tracker peringkat pilihan lan saring kanggo tembung kunci sing sampeyan rangking ing posisi 2 - 5 kanggo sing duwe cuplikan.

Tembung kunci sing paling populer kudu ana ing ndhuwur dhaptar sampeyan.

Urut miturut volume lalu lintas, saka paling gedhe nganti paling murah.

Gunakake data iki kanggo mangerteni carane sampeyan nindakake babagan visibilitas babagan topik utama kanggo bisnis sampeyan.

Yen sampeyan nemokake kesenjangan, mula sampeyan kudu nindakake riset sing luwih kompetitif.

Ngukur Organic Share Of Voice

Gambar saka Ahrefs, Januari 2022

Ngitung panggabungan swara organik ora gampang nanging bisa nggunakake alat sing mbandhingake visibilitas telusuran kanggo tembung kunci target karo pesaing sampeyan.

Mangkene carane nggunakake Ahrefs Rank Tracker:

  1. Bukak Ahrefs Rank Tracker.
  2. Tempel dhaptar tembung kunci utama sampeyan.
  3. Tambah domain pesaing sampeyan.
  4. Klik ing Peserta laporan ing tab ringkesan.
  5. Deleng metrik visibilitas kanggo ndeleng panggabungan swara organik sampeyan.

Tip Pro: Nindakake iki ing awal kampanye marketing isi kanggo nambah SOV organik lan ndeleng carane metrik visibilitas nambah saka wektu.

5. Ngurangi Pamblokiran Dalan

Sajrone sesi strategi konten, pikirake kenapa pangguna ora milih perusahaan sampeyan.

Ngatasi alasan kenapa prospek ora ujar, ngidini perusahaan sampeyan nyorot manawa perusahaan sampeyan nyedhiyakake produk / layanan sing digoleki - utawa kenapa produk / layanan sing sampeyan nyedhiyakake luwih apik tinimbang sing dikarepake.

Nemtokake Sasaran Swara Organik

Sampeyan kudu kerja bareng karo tim sales.

Anggota tim kudu nyathet kenapa wong ora ujar.

Utawa, ngirim survey prasaja menyang prospek sing ilang.

Ngukur Pengurangan ing Roadblock

Ngukur apa isi kasebut dimaksudake kanggo nyuda pamblokiran dalan cukup gampang.

Tetep cedhak karo tim sales.

Apa ana pangurangan ing pamblokiran dalan, apa ana perbaikan ing wektu kanggo nutup utawa biaya nutup?

6. Pendidikan/Informasi

Konten pendidikan utawa informasi minangka favorit pribadi kanggo penerbit B2B amarga mriksa akeh tujuan marketing isi: Ngurangi pamblokiran dalan, netepake kapercayan lan kredibilitas lan nambah prospek anyar.

Aku yakin manawa wong ora seneng didol lan kanthi nuduhake kawruh sampeyan tuwuh jaringan wong sing ngormati wawasan sampeyan.

Dadi nalika topik kasebut muncul - dheweke mikir babagan sampeyan, dheweke nuduhake informasi kontak sampeyan, dheweke percaya karo wawasan sampeyan.

Nalika merek nyedhiyakake konten informasi sing berkualitas, dheweke nyambungake karo pamirsa kanthi cara sing asli lan ora bisa dilalekake.

Nemtokake Tujuan Pendidikan

Nemtokake tujuan pendidikan bakal beda-beda gumantung saka media sing sampeyan seneng nuduhake informasi.

Sampeyan mesthi ora perlu nandur modal kanggo nggawe saluran anyar - gunakake fitur ing saluran sing wis digunakake kanggo sampeyan.

Amarga aku dadi pemasar mesin telusur, aku bakal nuduhake conto nggunakake Google organik minangka medium.

Mangkene carane nganalisa konten sing nggawa pangguna sing nuduhake yen dheweke miwiti karo pitakonan:

  1. Bukak Google Search Console.
  2. ing Performance pilih Hasil panelusuran.
  3. Setel Tanggal menyang periode wektu sing diamati.
  4. Klik New Lan pilih pitakon.
  5. Klik menu tarik-mudhun filter (pitakon sing ngemot)
  6. pilih Custom (regex) lan Cocog karo regex.
  7. Gunakake regex kanggo nuduhake asil sing nuduhake pitakonan: apa|kepriye|kapan|kenapa.

Pengukuran Konten Informasi

Search Console, Januari 2022

Ngukur sukses isi informasi rada kabur amarga pendidikan ora mesthi proses linier.

Pangguna ndeleng informasi adhedhasar apa sing ditindakake ing wektu kasebut lan apa sing arep diwaca, dudu cara sampeyan nggambar ing papan crita.

Coba sawetara metrik: pangkat kaca lan volume lalu lintas kanggo pitakon sing nuduhake pitakonan.

Supaya artikel pendidikan bisa mbiyantu, pamirsa kudu ngerti babagan iki, mula peringkat kaca lan volume lalu lintas.

Yen pangguna seneng, mesthine bakal melu konten lan bali maneh.

Liyane babagan nambah keterlibatan pangguna ing bagean sabanjure.

7. Tambah Engagement pangguna

Langkah menyang sepatu pamirsa.

Ana akeh konten ing kana, bisa uga angel kanggo narik perhatian.

Sampeyan kudu nggawe manawa konten sing sampeyan produksi yaiku konten sing pengin diwaca lan dikirim kanthi konsisten.

Pangguna sing mbuwang wektu maca konten sampeyan ngandhani tim sampeyan babagan sing penting banget.

Dheweke ujar manawa dheweke ngormati konten kasebut lan cocog karo wektune.

Nemtokake Tujuan Keterlibatan Panganggo

Pangguna sing melu konten sampeyan luwih seneng nyaranake merek sampeyan marang wong liya, gawe anyar langganan utawa upgrade.

Kanggo nemtokake tujuan keterlibatan pangguna, sampeyan kudu nemokake kaca sing paling apik kanggo metrik iki lan nganalisa sebabe.

Ngukur Keterlibatan Pangguna

Keterlibatan pangguna paling apik diukur nggunakake Google Analytics 4.

Gambar saka Google Analytics 4, Januari 2022

Mangkene carane nganalisa konten sing paling disenengi pangguna:

  1. Bukak GA4.
  2. ing Engagement Pages lan layar laporan.
  3. Setel Tanggal menyang periode wektu sing diamati.
  4. Filter kanggo pangguna organik.
  5. Deleng tabel kanthi nggulung pangguna unik.

cathetan: Gulungan pangguna unik, wektu keterlibatan rata-rata, utawa acara tartamtu gumantung saka metrik sing sampeyan gunakake kanggo ngukur keterlibatan.

final Pikiran

Konsumen B2B ngerti teknologi.

Dheweke mriksa macem-macem konten ing sawetara situs lan ngrujuk silang karo kanca, kolega lan ing grup jaringan profesional.

Aja tiba ing jebakan "trik sing apik" sing nyederhanakake marketing konten.

Yen wis rampung kanthi bener, konten kasebut bakal nggawe perusahaan sampeyan mangsuli pitakon, nurture pendapat babagan sampeyan, lan pungkasane ngowahi dadi pengikut / pelanggan sing setia.

Sumber daya liyane:

  • 10 Ide Whitepaper Kreatif Kanggo Skor Gedhe Kanthi Pemirsa B2B
  • Panaliten Kata Kunci B2B Dilaksanakake Kanthi Conto Praktis
  • Pemasaran Konten: Pandhuan Pamula Paling Apik babagan Apa Sing Bisa

Gambar Pilihan: Alphavector/Shutterstock

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol