Content Marketing

Ngimbangi kolaborasi aktif lan pasif ing ruang kerja saiki

Nalika nerangake kolaborasi, ora ana pendekatan siji-ukuran-cocok-kabeh. Utamane saiki, amarga bisnis beroperasi kanthi macem-macem cara, cara kerja karyawan terus berkembang. 

Amarga iki, pimpinan kudu mikir maneh carane bisa kolaborasi kanthi sukses kanthi ngilangi alangan lan nguatake tim supaya bisa nindakake pakaryan sing paling apik ing uripe.

Nanging, akeh perusahaan sing gagal ing kolaborasi sing migunani. Lan yen pemasar ora bisa kerja bareng kanthi apik kanthi digital - nalika duwe kesempatan kanggo suntingan sadurunge ngirim - dheweke bakal nemoni masalah kerja bareng maneh. 

Gabung karo Patrick Rohlfsen, konsultan utama ing Wrike, kanggo ngrungokake rekomendasi kanggo kolaborasi kanthi harmoni, ing sesi MarTech sing menehi inspirasi. Dheweke bakal nuntun sampeyan liwat prabédan antarane kolaborasi aktif (Slack lan Teams chatting, olahpesen cepet, etc.) lan kolaborasi pasif (nanggapi email utawa telpon tanpa urgency).

Sawise sesi iki, sampeyan bakal bisa:

  • Ngerti pentinge teknologi kalibrasi ulang ing papan kerja modern.
  • Mbangun sesambetan kuwat, duwe obrolan luwih apik lan mbangun kapercayan.
  • Nduwe resolusi sing luwih apik babagan teknologi sing cocog karo persamaan kolaborasi sampeyan.

Tune ing sesi lan sesi, lan sampeyan bakal luwih ngerti potensial lan nilai manungsa (kanthi dhukungan saka teknologi) duwe nalika padha disengojo babagan kolaborasi. Luwih akeh pikiran sing sampeyan gunakake kanggo nggawe lingkungan lan pengalaman kanggo para pemangku kepentingan, luwih apik asil sampeyan minangka manajer proyek.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol