iPhone

Wallpaper logo Batman kanggo iPhone

Pahlawan super favoritku tuwuh, lan nganti saiki, yaiku Batman. Nampa Sinyal Bat, Bruce Wayne tansah mangsuli telpon kanggo Gotham. Logo kelelawar sing dipasang ing langit lan ing dhadha, ndadekake ikonografi pahlawan sing kuwat. Wallpaper logo Batman kanggo iPhone njupuk kauntungan saka desain simplistic iki.

Wallpaper logo Batman kanggo iPhone

The Batman, debut ing bioskop tanggal 4 Maret, yaiku Matt Reeves njupuk karakter DC Comics. Dikenal luwih anyar amarga karyane ing franchise Planet of the Apes modern, dheweke nggawa grit anyar, malah luwih agresif tinimbang seri Dark Knight, menyang franchise kasebut. Paling ora miturut trailer. Robert Pattinson minangka aktor paling misuwur, bebarengan karo Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis, lan Colin Farrell.

Sanajan pamindhahan kasebut ditundha saka tanggal peluncuran asli ing 2021, film kasebut ora bakal ditayangake ing HBO Max, sanajan disebarake dening Warner Brothers Pictures. Ing taun 2021 meh kabeh film Warner Bros diluncurake ing platform kasebut ing bioskop.

Ing ngisor iki, wallpaper logo Batman minimalis kanggo iPhone dijupuk saka papers.co, gudang wallpaper online kanggo piranti seluler. Favoritku yaiku undhuhan sing sepisanan - wallpaper bertekstur kanthi rong warna abu-abu-ireng lan logo Batman sing seragam banget.

Tekstur logo Batman minimal wallpaper iPhone

download

Wallpaper logo Batman retak kanggo iPhone

download


Logo Batman ireng ing wallpaper iPhone ireng

download

Logo Batman wallpaper iPhone

download


Logo bayangan Batman Wallpaper iPhone

download

Wallpaper Batman ing ngisor iki asale saka gudang sing padha.

Wallpaper ilustrasi Batman kanggo iPhone

download

Flying Batman werna wallpaper iPhone

download


 

Yen sampeyan seneng wallpaper iPhone saka kabeh jinis, priksa manawa sampeyan nglacak Wallpaper iDownloadBlog Minggu, sing dianyari saben Minggu, udan utawa sumunar. Aku ngatur koleksi kasebut liwat @jim_gresham, ing ngendi aku sesambungan karo para penggemar koleksi kasebut, ngirim download ing pertengahan minggu, lan umume banter babagan Apple, teknologi, lan review gadget paling anyar. Menehi kula tindakake kanggo wallpaper posting tandha utawa kirim tips cara kanggo gambar apik.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol