Media sosial

Pandhuan Pamula kanggo Iklan Facebook kanggo Aplikasi Seluler

Sampeyan duwe app seluler: mriksa!

Facebook lan/utawa Kaca Bisnis Instagram wis disetel: priksa!

Akun Facebook Ads Manager sampeyan wis disetel: priksa!

apps mobile

Sampurna. Saiki sampeyan pengin njaluk luwih akeh wong nginstal, nggunakake, lan maneh melu karo app liwat wektu. bener? Ya, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Ing pandhuan lengkap babagan iklan Facebook kanggo aplikasi seluler iki, sampeyan bakal sinau babagan:

  • Ndhaptar aplikasi seluler nganggo Facebook
  • Pilih tujuan kampanye sampeyan
  • Target pamirsa
  • Gawe iklan Facebook sing luar biasa kanggo aplikasi seluler sampeyan

Ayo menyang!

Ndhaptar aplikasi seluler sampeyan karo Facebook kanggo Pangembang

Sadurunge nyilem menyang Facebook Ads Manager lan nyiyapake kampanye nginstal aplikasi seluler pisanan, sampeyan kudu ndhaptar minangka pangembang ing Facebook. Yen sampeyan dudu pangembang, nuduhake link instruksional iki karo pangembang supaya bisa nulung lan nyiyapake kabeh ing Dashboard App.

Ing kene, sampeyan bakal sinau carane ndhaptar aplikasi, nginstal Kit Pengembangan Perangkat Lunak iOS utawa SDK utawa SDK Android, nambah acara app apa wae sing penting kanggo tujuan lan bisnis sampeyan, lan liya-liyane. Nalika nginstal SDK iku opsional, kita banget nyaranake kanggo nindakake kanggo klien kita amarga bisa nyedhiyani tingkat sing luwih dhuwur saka nelusuri lan nargetake iklan, mangkono, luwih wawasan. Minangka pengiklan, luwih akeh sing bisa ditindakake, luwih apik, amarga kita bisa nggunakake informasi kasebut kanggo nggawe keputusan sing tepat, nggawe pamirsa khusus, lan ngoptimalake kampanye aplikasi. Nambahake acara app uga opsional, nanging disaranake nyetel iki amarga ana hubungane karo bisnis sampeyan (kayata nginstal app, diluncurake app, nambah menyang cart, tuku ing-app, lsp.). Mangkono, sampeyan bisa luwih apik nglayani iklan sampeyan marang wong sing paling cenderung tumindak lan nggawe pamirsa khusus nggunakake informasi iki.

Saiki yakin yen sampeyan wis nindakake iki? Pengin priksa manawa sampeyan ndhaptar kanthi bener? Sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng manawa aplikasi sampeyan wis kadhaptar lan wis siap kanggo mbukak kampanye kanthi ngetik ID Aplikasi Facebook menyang Helper Iklan Aplikasi Facebook.

Setel tujuan kampanye aplikasi seluler sampeyan

Sawise langkah awal ing ndhuwur wis rampung, ayo nyiyapake kampanye. Ana rong tujuan kampanye Facebook utama sing pengin sampeyan gunakake: Instal Aplikasi lan Konversi.

Kampanye Instal Aplikasi

Yen tujuane sampeyan pengin nginstal aplikasi seluler, pilih tujuan kampanye "Pasang Aplikasi" nalika nggawe kampanye anyar.

Layar kampanye nginstal aplikasi iklan Facebook

Tujuan kampanye iki bakal mbantu nyedhiyakake iklan instal aplikasi seluler kanggo wong-wong ing target pamirsa (luwih akeh babagan iki mengko) sing paling kamungkinan kanggo njupuk tindakan iki. Kampanye bakal ngoptimalake menyang tujuan iki.

Kampanye konversi

Yen sampeyan kasengsem kanggo nggayuh pamirsa sing luwih anget sing wis nginstal aplikasi sampeyan kanggo mbujuk dheweke supaya bisa melu maneh, coba nyoba tujuan kampanye liyane, kayata "Konversi." Kanthi tujuan kampanye iki, manawa sampeyan milih lokasi acara konversi-aplikasi sampeyan-ing level set iklan. Kanggo nindakake iki, pilih app sampeyan, toko app sing dienggoni kanggo kampanye tartamtu lan set iklan (iTunes utawa Google Play), banjur pilih acara app sing pengin dioptimalake, kayata tuku ing-app, kaya sing digambarake. kene.

milih layar obyektif kampanye konversi

Targetake pamirsa kanggo kampanye aplikasi seluler

Saiki kampanye wis dipilih, pindhah menyang level set iklan kanggo milih target pamirsa. Sapa sing dadi target pamirsa? Sapa sing paling kerep nginstal lan nggunakake aplikasi sampeyan? Tes lan sinau!

Nalika kemungkinan kanggo nargetake bisa uga tanpa wates adhedhasar target pasar lan tujuan bisnis sampeyan, ana sawetara cara kanggo nggayuh wong ing macem-macem tahapan corong sampeyan. Apa pamirsa sing kadhemen liwat kampanye kesadaran kanggo nyurung instalasi utawa kampanye keterlibatan maneh kanggo mimpin pamirsa sing luwih anget supaya terus nggunakake aplikasi sampeyan, sampeyan kudu nyoba strategi kanggo ndeleng manawa kemungkinan kasebut bisa digunakake kanggo sampeyan lan pamirsa. Kene sawetara opsi nargetake Facebook kanggo nyoba!

Penargetan amba

Yen sampeyan lagi miwiti, ora yakin sapa sing kudu digayuh, lan duwe sawetara anggaran kanggo iklan kasebut, tambahake target sampeyan. Sampeyan bisa milih umur, jender, lan lokasi kanggo ndeleng endi saka demografi iki sing luwih apik-lan sing paling apik. Sawise sampeyan nemtokake demografi sing cocog kanggo sampeyan, wiwiti skala mundur kanggo ngilangi segmen sing kurang kinerja adhedhasar asil sampeyan.

Penargetan rinci

Yen sampeyan nggarap anggaran sing luwih cilik lan mung miwiti, kita asring nyaranake miwiti karo pamirsa sing luwih sempit sing bisa uga luwih tertarik karo aplikasi sampeyan, utamane yen ditrapake kanggo pasar khusus. Gulung mudhun menyang level set iklan menyang Penargetan Rinci lan wiwiti ngetik sawetara tembung kunci sing cocog. Yen sampeyan ora yakin arep miwiti saka ngendi, coba goleki kapentingan sing bisa diduweni pangguna. Contone, yen sampeyan minangka aplikasi pangiriman panganan, target wong sing kasengsem ing panganan, pizza yen sampeyan nawakake, utawa mangan metu, lan liya-liyane. Pilihan liyane bisa uga kanggo target wong sing kasengsem ing pesaing sampeyan.

Pemirsa adat sing mirip

Pilihan liyane sing apik kanggo nemokake pangguna anyar sing cocog yaiku nggawe pamirsa sing mirip ing tab Pemirsa Facebook Ads Manager.

Pamirsa khusus manajer iklan Facebook

Ing kene, sampeyan bisa nggawe pamirsa khusus kanthi ngunggah dhaptar email sing sampeyan duwe, kayata pimpinan, pelanggan buletin, utawa pelanggan. Utawa sampeyan bisa nggunakake piksel situs web kanggo nggawe pamirsa khusus, kayata pengunjung situs web. Utawa, amarga kita lagi babagan aplikasi seluler, sampeyan bisa nggawe pamirsa khusus adhedhasar acara app, kayata nginstal, nambah menyang cart, tuku ing-app, lan liya-liyane. Sawise sampeyan nggawe iki lan pamirsa khusus liyane, yen sampeyan duwe paling ora 100 wong ing pamirsa khusus, sampeyan bisa nggawe pamirsa sing mirip.

Penonton mirip yaiku pamirsa sing padha karo pamirsa liyane. Kanthi iki, Facebook bakal njupuk pamirsa sing wis digawe banjur bakal ngasilake pamirsa anyar kanggo target sampeyan adhedhasar kapentingan lan prilaku sing padha. Contone, yen sampeyan njupuk pamirsa khusus tuku ing-app lan nggawe mirip, Facebook bakal nyedhiyakake pamirsa anyar kanggo sampeyan target kanggo kampanye nginstal app. Iki bisa digunakake kanthi apik, lan dianjurake kanggo nyoba.

Kanggo nggawe pamirsa sing mirip, pilih pamirsa khusus sing wis sampeyan atur banjur klik gulung mudhun kaya sing digambar ing ngisor iki banjur pilih "Gawe Mirip."

pilih

Sabanjure, jendhela anyar bakal katon ing ngendi sampeyan kudu milih lokasi pamirsa lan ukuran pamirsa. Nalika sampeyan miwiti, disaranake pituduh otomatis kanggo 1% mirip, amarga pamirsa iki bakal raket banget karo pamirsa adat asli sampeyan. Persentase sing luwih gedhe, luwih akeh penargetan sing mirip. Miwiti kanthi 1% lan liwat wektu, yen sampeyan nggoleki pamirsa anyar sing luwih jembar, tambahake jangkauan persentase kasebut lan deleng cara kerjane kanggo sampeyan.

nyetel layar pamirsa sing mirip

Nggawe iklan Facebook pembunuh kanggo aplikasi seluler

Kanthi nyetel level kampanye lan set iklan, ayo pindhah menyang level iklan. Kanthi iklan app, sampeyan duwe fitur iklan sing padha karo format iklan liyane, kayata teks ing ndhuwur tombol kreatif, judhul, lan ajakan tumindak. Tinimbang kaca landing URL situs web, sampeyan uga bakal duwe pilihan kanggo nambah link jero.

Mangkene carane nggawe iklan Facebook sing sukses kanggo iklan seluler nggunakake saben komponen iklan kasebut.

1. Teks

Kanggo bagean teks, gawe salinan iklan sing cocog karo tujuan kampanye sampeyan, bakal menarik lan cocog karo target pamirsa, lan ngomong karo aplikasi sampeyan babagan solusi, keuntungan, fitur, utawa promosi pangguna anyar kanggo nyengkuyung instalasi. Ora ana aturan siji-ukuran-cocok-kabeh nalika nerangake dawa salinan iklan, supaya nggawe sawetara sing cendhak lan yen cocok, nyoba sawetara variasi salinan iklan maneh uga kanggo ndeleng apa resonates paling apik karo pamirsa. Nalika luwih kerep tinimbang ora, salinan sing luwih cendhek nindakake mitra sing luwih dawa, kita wis weruh ing sawetara akun lan sawetara kampanye ing ngendi wangun dawa luwih apik.

2. Judhul

Pasang sikil sing paling apik kanthi judhul sing luwih gedhe lan kandel. Yen sampeyan nargetake pamirsa anyar kanggo ngarahake keterlibatan, ringkesan app sampeyan lan lebokake jenenge. Yen sampeyan nargetake pamirsa pemasaran ulang sing luwih anget, nyoba promosi, rinci solusi, utawa soko sing nyenengake supaya pangguna bakal melu maneh.

3. Creative

Pilih kreatif iklan sing bakal nglengkapi salinan iklan sampeyan. Facebook lan Instagram nampa gambar statis lan kreatif video kanggo kampanye app, supaya nyoba loro-lorone. Nalika gambar nindakake kanthi apik, video cenderung luwih apik amarga kurang imajinasi lan nyambungake pangguna kanthi luwih cepet menyang merek lan penawaran sampeyan. We manggon ing donya kebacut stimulus lan apa wae sing duwe gerakan subtle nalika pangguna gulung mudhun feed bisa mbantu mungkasi lan menehi manungsa waé kanggo sampeyan.

Nalika nerangake gambar, milih soko padhang sing bakal ngadeg metu ing latar mburi putih feed. Yen cocog karo aplikasi sampeyan, coba foto gaya urip. Contone, yen app kanggo asu mlaku-mlaku ing dikarepake, gunakake gambar asu lan mesem wong mlaku asu saka macem-macem anakan. Tes iklan carousel lan iklan gambar siji supaya sampeyan bisa nggunakake luwih akeh iklan real estate lan nambah kemungkinan sampeyan duwe sing luwih cocog karo wong sing ndeleng iklan sampeyan.

Nalika nggunakake video, nuduhake app sampeyan digunakake, bisa uga demonstrasi singkat, utawa wong sing nggunakake app, supaya pamirsa bisa luwih ngerti app lan mbayangno piyambak nggunakake. Yen aplikasi pijet sing dijaluk, tuduhake wong ing skenario sing cocog karo target pamirsa, kayata krasa lara sawise dina sing suwe, banjur tunjukake carane gampang nggunakake aplikasi kasebut lan pesen pijet mburi supaya sampeyan rumangsa luwih apik. .

4. Link jero

Gunakake tautan jero kanggo nggawe proses ngundhuh aplikasi sampeyan luwih lancar kanggo pangguna-iki bakal nambah tingkat konversi lan nyuda tingkat bouncing. Tautan jero ora mung ngirim pangguna menyang aplikasi sampeyan saka iklan, nanging uga bisa ngirim menyang konten tartamtu. Ayo bali menyang conto aplikasi pangiriman panganan kanggo iki. Yen sampeyan promosi pizza ing iklan, tambahake link jero kanggo kaca sing bakal luwih gampang pangguna kanggo ndeleng opsi pesenan panggonan pizza, tinimbang mung ngirim menyang app lan ninggalake kanggo manual nggoleki pizza dhewe.

nambah link jero

Priksa Link Deep Facebook ing Iklan Aplikasi ing bagean pangembang kanggo sinau luwih lengkap babagan tautan jero lan cara nggunakake.

5. Tombol telpon-kanggo-tumindak

Nggolek tenan drive tumindak sing? Tansah nambah tombol CTA kanggo nuntun pangguna supaya bisa nggayuh tujuan kanthi nginstal, nggunakake aplikasi sampeyan, utawa salah siji opsi liyane sing kasedhiya, kaya sing katon ing kene.

nyetel pilihan tombol CTA

Sampeyan uga bisa nggawe iklan klik-kanggo-telpon ing Facebook, kanggo kampanye Reach lan Website Traffic.

wektu Bukak!

Kampanye iklan aplikasi seluler Facebook wiwitan sampeyan wis siyap ditayangake. nyenengke! Ayo padha muter lan ndeleng carane padha nindakake. Sawise sampeyan duwe data kinerja sing cukup kanggo nggawe keputusan optimasi sing migunani lan signifikan sacara statistik, bukak sawetara laporan kanggo ndeleng apa sing bisa digunakake lan apa sing ora. Banjur wiwiti nyoba sawetara variabel sing kasedhiya kanggo sampeyan-kayata tujuan kampanye, penargetan set iklan, lan komponen level iklan-kanggo luwih ningkatake kinerja. Seneng-seneng, kreatif, lan tetep pangguna sampeyan melu sawise nginstal!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol