Wordpress

Plugin WordPress paling apik kanggo Integrasi Layanan Google

Google nawakake sawetara alat, aplikasi lan layanan sing migunani kanggo pamilik situs web. Iki kalebu alat webmaster, peta, penerjemah, analytics, AdSense, font, formulir, docs, drive, authenticator lan liya-liyane. Ana sawetara plugin kanggo mbantu sampeyan entuk manfaat maksimal saka layanan kasebut kanggo situs web WordPress sampeyan. Saliyane masang kode khusus situs sing digawe dening layanan lan alat kasebut ing situs web sampeyan, plugin WordPress iki uga nawakake sawetara pilihan kustomisasi.

Google SEO Plugins

Ayo langsung nyilem, diwiwiti karo plugins kanggo nambah opsi sing gampang kanggo ngumpulake lan nerjemahake fitur optimasi mesin telusur Google.

MonsterInsights Dashboard Google Analytics

MonsterInsights Dashboard Google Analytics

Info & DownloadDeleng Demo

Jutaan sing akeh banget lan instal aktif ngomongake sarana lan popularitas Google Analytics kanggo WordPress. Iku nyambungake situs web sampeyan menyang Google Analytics supaya sampeyan bisa nglacak data pengunjung ing situs web sampeyan ing wektu nyata, lan uga langsung saka dashboard sampeyan. Plugin kasebut gampang digunakake lan kuat, ing wektu sing padha ramah pamula. Analisis level kaca antarane piranti lan platform bisa uga. Ana uga versi pro sing ngemot fitur tambahan.

Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan kenapa sampeyan butuh Google Analytics lan carane nyetel ing kirim sadurunge.

10WebAnalytic

10WebAnalytic

Info & DownloadDeleng Demo

10WebAnalytics kanthi otomatis nambah kode Analytics menyang situs web lan ngasilake laporan pelacakan sing jero. Sampeyan bisa ngakses data liwat dasbor, mbandhingake data lan ngekspor menyang file CSV lan PDF. Pangguna lanjut bisa ngatur saringan analitik, nyetel gol, ngilangi data tartamtu saka pelacakan lan liya-liyane. Kanggo nelusuri eCommerce, tandha, integrasi pushover lan liya-liyane, sampeyan kudu nganyarke.

Dashboard ExactMetrics Analytics

Dashboard ExactMetrics Analytics

Info & DownloadDeleng Demo

ExactMetrics ngidini sampeyan maca laporan Analitik langsung saka dasbor sampeyan. Kanthi cara iki sampeyan bisa njaga metrik sing penting. Plugin uga nglacak kaca AMP, lan dilengkapi tumindak lan saringan sing bisa digunakake pangembang kanggo ngatur kode pelacakan. Ora mung sampeyan bisa nglacak acara kaya download, link lan ambane nggulung, sampeyan uga bisa ngatur kanggo trek penulis, kategori lan keterlibatan pangguna. Akses menyang laporan bisa diwatesi kanthi mung ngidini peran pangguna tartamtu.

Peta Situs XML

Peta Situs XML

Info & DownloadDeleng Demo

Siji langkah sing ramah mesin telusur sing umume situs web dileksanakake, yaiku ngirim peta situs XML menyang kabeh mesin telusur utama. Peta situs nampilake kabeh kaca ing situs sampeyan lan nggampangake mesin telusur kanggo nemokake lan ngindeks situs sampeyan, lan nampilake ing kaca asil. Nalika sampeyan nambahake kategori, tag lan jinis kiriman khusus, sampeyan pancene mbantu crawler ndeleng struktur lengkap situs sampeyan. Plugin Google XML Sitemaps bakal nganyari peta situs kanthi otomatis nalika ndeteksi konten anyar. Sampeyan uga bisa ngatur supaya kaca sing dianggep penting bakal katon luwih dhisik tinimbang kaca sing kurang penting ing asil panelusuran.

Google Pagespeed Insights kanggo WordPress

Google Pagespeed Insights kanggo WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Google Pagespeed Insights minangka alat sing larang regane sing nganalisa kacepetan situs web lan ngidini sampeyan ngerti apa sing ngalangi situs web sampeyan. Laporan sing wicaksana kaca mbantu ngenali kaca masalah kanthi gampang lan ngidini sampeyan njupuk tindakan remedial. Sampeyan bisa ngatur Google Pagespeed Insights kanggo WordPress kanggo ngasilake laporan seluler utawa laporan desktop utawa loro-lorone. Ringkesan Laporan sing digawe dening plugin iki nampilake rata-rata skor kaca lan wilayah sing duwe ruang lingkup perbaikan. Kajaba iku, sampeyan bisa nyaring ringkesan miturut kaca, kiriman, kategori, URL khusus, lan jinis kiriman khusus.

Google Map Plugins

Sabanjure, yen sampeyan mbukak bisnis karo etalase utawa yen sampeyan pengin nambah peta menyang artikel utawa review, sampeyan bisa uga pengin nimbang nambah Google Maps menyang situs web sampeyan. Mangkene sawetara plugin kanggo mbantu.

Peta Google WP

Peta Google WP

Info & DownloadDeleng Demo

WP Google Maps nambahake peta responsif lan bisa disesuaikan menyang kiriman lan kaca kanthi nambah kode cekak. Sampeyan bisa nambah akeh marker menyang peta sing dikarepake, ngowahi lan animasi, kabeh kanthi sawetara klik. Pilihan saka 9 tema lan papat jinis peta kasedhiya - tampilan dalan, satelit, terrain lan hibrida. Sampeyan bisa menehi tandha rute lan nyetel tingkat zoom maksimal kanggo peta. Plugin kasebut dilengkapi fasilitas pencari toko sing migunani. Versi pro ngidini sampeyan nyiyapake macem-macem Google Maps, ngidini pengunjung entuk arah menyang spidol lan liya-liyane.

10 Pembuat Peta Web

10 Pembuat Peta Web

Info & DownloadDeleng Demo

Pengin nggawe peta Google kanggo situs WordPress sampeyan kanthi spidol canggih, lapisan khusus, lan overlay? Kanthi 10Web Map Builder, sampeyan ora perlu duwe katrampilan coding kanggo nindakake. Iki minangka solusi intuisi kabeh-ing-siji lan duwe kabeh sing sampeyan butuhake. Contone, akeh pamilik toko lokal kudu nginstal plugin sing beda sing ngidini wong bisa njupuk lokasi toko. Nanging, plugin iki duwe locator toko dhewe kanggo ngidini pangguna peta nemokake toko sing paling cedhak.

Nggunakake shortcode utawa tag template PHP, sampeyan bisa nambah nomer tanpa watesan peta menyang kiriman utawa kaca. Ana fitur seret lan selehake kanggo nambah lan mindhah tandha ing saben peta. Sanajan ana akeh pilihan, sampeyan bakal ngerti kanthi cepet apa tujuane. Cukup kisaran ing fitur kasebut lan bakal menehi pitutur marang kowe apa sing ditindakake.

Widget Peta Google

Google Maps Widget

Info & DownloadDeleng Demo

Widget Peta Google ngidini sampeyan nyiyapake peta Google kanthi gambar cilik lan kothak cahya tanpa akeh repot. Pilih ing antarane jinis peta dalan lan satelit, banjur setel tingkat zoom lan dimensi kothak cahya. Sampeyan uga bisa ngatur fitur liyane ing kothak cahya, uga pilihan gambar cilik. Kanggo nikmati buket lengkap fitur kayata pin tanpa wates karo spidol khusus lan 50+ fitur tambahan, sampeyan bisa uga nimbang nganyarke menyang premium.

Plugin Terjemahan Google Paling Apik

Pengin nerjemahake WordPress? Yen sampeyan kudu nerjemahake kanthi cepet, Google minangka cara sing cepet lan efisien kanggo ngowahi konten saka basa siji menyang basa liyane. Lan kanthi plugin sing migunani iki, sampeyan bisa nggawe proses luwih gampang.

Translate WordPress nganggo GTranslate

Translate WordPress nganggo GTranslate

Info & DownloadDeleng Demo

Kanggo ngowahi situs sampeyan dadi multibasa lan kasedhiya ing 100+ basa, GTranslate ngandelake layanan terjemahan otomatis Google uga terjemahan manungsa. Iki nggabungake karo Google Analytics, lan nerjemahake kabeh - kiriman, kaca, kategori, tag, tema, menu lan widget lan nawakake dhukungan RTL. Iku ndhelikake pigura Google lan pilihan kanggo terjemahan luwih apik ing kaca terjemahan. Pengunjung bisa milih basa saka pamilih basa ngambang intuisi, plus ana akeh gaya kanggo milih saka. kasedhiya.

Penerjemah Basa Google

Penerjemah Basa Google

Info & DownloadDeleng Demo

Google Language Translator minangka plugin langsung sing ngidini nerjemahake kiriman, kaca lan widget kanthi nyelehake kode cekak. Mung ana sawetara opsi setelan - kanggo nuduhake utawa ndhelikake basa tartamtu, toolbar Google lan branding Google. Sampeyan bisa milih ora nerjemahake sawetara bagean teks mung kanthi nambahake kelas "notranslate" menyang unsur HTML sing ngemot teks kasebut.

Plugins Proteksi Login Google

Kita wis ngrampungake pentinge ngamanake kaca login WordPress sampeyan sadurunge, nanging kita bisa uga durung nyritakake kepiye Google nawakake akeh layanan kanggo mbantu sampeyan nggayuh tujuan kasebut.

Google Authenticator kanggo WordPress

Google Authenticator kanggo WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin Google Authenticator kanggo WordPress nambah keamanan ing instalasi WordPress kanthi mbutuhake rong faktor kanggo mlebu - id pangguna lan sandhi reguler ing kaca login uga kode authenticator sing digawe terus-terusan dening aplikasi authenticator ing smartphone sampeyan. Bisa diaktifake saben pangguna. Salajengipun, sampeyan bisa milih fitur sandhi App, nanging iki bisa nyuda keamanan situs sampeyan.

reCaptcha dening BestWebSoft

reCaptcha dening BestWebSoft

Info & DownloadDeleng Demo

reCaptcha dening BestWebSoft minangka alat proteksi spam sing efektif sing nyegah bot lan unsur jahat mlebu ing situs sampeyan, nalika ngidini pangguna asli liwat. Saliyane kaca login situs web sampeyan, sampeyan uga bisa ngaktifake ing kaca registrasi, pemulihan sandi, komentar, formulir kontak populer, lan kaca liyane. Pangguna kudu ngonfirmasi manawa dheweke dudu bot kanthi nindakake tugas sing gampang - gampang kanggo manungsa lan angel kanggo bot.

Login Google Apps

Login Google Apps

Info & DownloadDeleng Demo

Login Google Apps minangka fitur sing pangguna sing wis ana bisa mlebu menyang situs web sampeyan kanthi ngakses liwat akun Google liyane kayata Gmail. Iki mbantu dheweke ngliwati kaca login situs web sampeyan nalika mlebu menyang akun Google App liyane. Kerjane apik kanggo organisasi gedhe kaya perusahaan lan universitas. Nggunakake plugin iki nggawe situs web sampeyan katon minangka aplikasi web terpadu menyang Google, dadi luwih aman. Versi premium uga nyelarasake kabeh mlebu supaya kedadeyan saka Google Apps piyambak, ngilangi kabutuhan kanggo ngatur akun pangguna ing WordPress.

Malah Liyane Plugins Layanan Google

Apa sampeyan ngerti sampeyan bisa nggunakake plugin kanggo nggabungake font khusus, tanggalan lan uga optimasi seluler? Inggih punika sakepel kanggo miwiti.

Gampang Google Fonts

Gampang Google Fonts

Info & DownloadDeleng Demo

Gampang Google Fonts nyedhiyakake cara sing gampang kanggo nambah Google Fonts menyang tema WordPress sampeyan. Huruf penting amarga bisa dadi bagian ing branding. Font kudu gampang diwaca lan kompatibel karo tema apa wae. Sampeyan duwe pilihan luwih saka 600+ font Google lan sampeyan bisa pratinjau tema nganggo font anyar sadurunge sampeyan mencet Simpen. Kajaba iku, sampeyan ora bakal kelangan kustomisasi nalika nganyari utawa ngganti tema

AMP kanggo WP

AMP kanggo Plugin WordPress Gratis WP

Info & DownloadDeleng Demo

Kaca seluler sing dipercepat ngidini kaca web mbukak kanthi cepet ing versi seluler situs web. AMP kanggo WP kanthi otomatis nambah kaca AMP menyang situs web WordPress, supaya luwih cepet. Plugin nyedhiyakake dhukungan jinis khusus lan Editor AMP khusus sing ngidini sampeyan ngganti konten kaca utawa kiriman ing versi AMP. Iki ngidini pranala internal kaca AMP lan nyedhiyakake dhukungan kanggo AMP WooCommerce, pagination, formulir kontak lan Komentar Facebook. Iki nyedhiyakake fungsi telusuran asli lan formulir komentar ing AMP.

Tanggalan Sederhana

Tanggalan Sederhana

Info & DownloadDeleng Demo

Tanggalan prasaja ngidini sampeyan nambahake tanggalan sing apik lan responsif menyang situs web WordPress sampeyan. Sampeyan bisa ngatur acara ing tanggalan prasaja tanpa kudu nggawe acara kanthi kapisah ing WordPress. Sampeyan bisa ngatur tampilan acara kanthi tag sing prasaja lan nggabungake pirang-pirang tanggalan nggunakake kategori. Nggunakake setelan lanjut, sampeyan bisa nyetel zona wektu, format tanggal lan wektu lan wiwitan minggu.

Google Drive Embedder

Google Drive Embedder

Info & DownloadDeleng Demo

Ngidini penulis njupuk dokumen saka Google Drive lan sijine ing kiriman utawa kaca nganggo Google Drive Embedder. Iki nggawe masang file saka Google drive gampang kaya masang file saka Media Library. Sampeyan mung bisa milih dokumen saka pop-up lan masang langsung ing kiriman utawa kaca.

Iklan dening WPQuads

Iklan dening WPQuads

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan pengin entuk dhuwit liwat blog sampeyan, coba plugin AdSense Plugin WPQuads. Kanthi, sampeyan bisa nglebokake bagean Adsense ing kiriman, kaca lan sidebar kanthi gampang. Plugin iki cocog kanggo kabeh blogger sing miwiti monetisasi katrampilan nulis sampeyan. Aku wis nyoba sawetara plugin lan malah layanan sing nambah Google AdSense menyang blog WordPress sampeyan. Nanging, akeh sing rumit banget lan ora gampang dikonfigurasi utawa dilebokake. Nalika plugin responsif, sampeyan bisa milih kanggo mateni adhedhasar piranti. Uga, ora ana branding utawa sharing revenue sing dibutuhake.


Dhaptar iki ora lengkap, lan bisa uga ana sawetara plugin sing cocog. Yen sampeyan nemokake plugin sing padha sing migunani khusus, gunakake bareng karo kita ing bagean komentar ing ngisor iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol