Seo

Bing nganggep kualitas kaca sadurunge ngindeks

Ing jangkoan terus-terusan babagan faktor peringkat telusuran Bing, sing didaftar perusahaan nalika nerbitake pedoman webmaster anyar, aku takon perusahaan telusuran babagan tolok ukur indeksasi: Apa Bing ngindeks kabeh utawa situs utawa kaca kudu ketemu kualitas tartamtu ambang kanggo diindeks dening Bing?

Iki saka wawancara karo Microsoft's Christi Olson lan Fabrice Canal, ing Live with Search Engine Land babagan Apa SEO kudu ngerti babagan Pedoman Webmaster Bing.

Kita wis nemokake fakta yen Bing nggunakake metrik keterlibatan pangguna ing faktor peringkat telusuran lan kita nyilem luwih jero menyang sawetara faktor peringkat Bing. Saiki, kita nutupi topik sing menarik - apa Bing bakal ngindeks kaca sing ora ketemu tandha kualitas tartamtu.

Apa Bing ora pengin indeks

Canal, manajer program utama ing Bing, Microsoft, ujar manawa 100% kasus Bing ora pengin ngindeks kabeh konten ing web. "Contone, aku ora bakal ngindeks konten sampah," ujare Canal. Conto kaca sampah, ujare, kalebu "kaca kosong . . . kaca kanthi pengalaman sing rusak, kesalahan JavaScript, "ujare Bing ora pengin ngindeks. Uga, Bing ora "ora pengin ngindeks" isi spam utawa kaca sing nduweni aktivitas ala, ujare.

Ing ringkesan, Bing ora pengin ngindeks:

  • Kaca-kaca kosong
  • Konten sampah
  • Pengalaman rusak
  • Kesalahan kaya JavaScript sing bisa mateni kaca kasebut
  • Kaca spam
  • Kaca-kaca ala

Dhaptar Bing babagan perkara sing kudu dihindari

"Lan iki mlebu ing bagean pungkasan Pedoman Webmaster, sing kudu dihindari," ujare Christi Olson saka Bing, "Dadi yen situs duwe akeh perkara sing kudu dihindari, bisa uga diturunake utawa ora diindeks."

Iki minangka dhaptar Bing babagan apa sing kudu dihindari:

  • Cloaking
  • Skema link, tuku link, spamming link
  • Skema media sosial
  • Isi duplikat
  • Konten sing dicoreng
  • Isi tembung kunci utawa mbukak kaca kanthi tembung kunci sing ora relevan
  • Konten sing digawe kanthi otomatis
  • Program afiliasi tanpa nambah nilai sing cukup
  • Tumindak ala
  • Markup data terstruktur misleading

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol