Seo

Bing rebrands minangka Microsoft Bing, ngembangake Give karo Bing

Microsoft wis ngganti jeneng Bing, perusahaan ngumumake Senin, kanggo nggabungake jeneng induk. Saiki sing diarani "Microsoft Bing" uga duwe logo anyar. Perusahaan kasebut uga ngumumake ekspansi Give with Bing, tambahan saka Microsoft Rewards sing ngidini pangguna nyumbang poin menyang organisasi nirlaba sing dipilih, bebarengan karo rebrand.

Logo Bing sadurunge (kiwa) lan logo anyar (tengen).

Rebrand kasebut. Logo anyar bisa dideleng ing favicon Bing, nanging ora katon ing Bing.com utawa ing asil panelusuran. Nanging, logo Microsoft Bing papat panel katon ing lokasi kasebut.

Logo melengkung anyar pisanan ditemokake minangka tes ing April, lan logo Microsoft Bing (katon ing ndhuwur) uga katon minangka tes ing Agustus.

Microsoft ujar manawa jeneng anyar "nggambarake integrasi terus pengalaman panelusuran kita ing kulawarga Microsoft." Bing digabungake menyang Office 365, browser Edge lan produk Microsoft liyane.

RELATED: Bing Ads diganti dadi Microsoft Advertising

Nggoleki sebab sing apik. Microsoft uga wis nggedhekake Give karo Bing kanggo nyakup luwih saka 1.4 yuta organisasi nirlaba ing saindenging jagad, lan program kasebut saiki urip kanggo pangguna ing AS, Inggris, Kanada, Australia, Prancis, Italia, Jerman lan Spanyol.

Menehi karo Bing ngidini pangguna sing wis terdaftar ing Microsoft Rewards, program kesetiaan perusahaan ing ngendi pangguna entuk poin kanggo nindakake telusuran, kanggo nyumbang poin kanggo ndhukung tujuan sing dipilih. Bing bakal cocog karo poin sing disumbang liwat program iki nganti 31 Desember 2020.

Pangguna sing wis ndhaptar Microsoft Rewards kudu nguripake Mode Give ing dashboard Rewards lan nemtokake organisasi nirlaba minangka panampa. Banjur, poin kasebut bakal disumbang kanthi otomatis menyang organisasi kasebut. 

Napa kita care. Nalika woro-woro iki ora mengaruhi cara kita ngoptimalake panelusuran, padha bisa mbedakake Bing saka Google lan pesaing liyane. Upaya Bing bisa uga ditujokake kanggo narik pangsa pasar sing luwih akeh, lan yen bisa mbedakake dhewe kanthi cara sing migunani, bisa uga dadi saluran sing kudu digatekake para pemasar digital.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol