Content Marketing

Black Friday ing April: e-commerce booming miturut telung laporan

Penjualan eceran mudhun 8.7% ing wulan Maret, penurunan paling curam sing kacathet. Nanging ing April, e-commerce seneng wutah unprecedented, dibantu sebagian dening pembayaran stimulus pemerintah. Lan sajrone minggu kepungkur, data sing dirilis dening Adobe, Shopify lan PayPal nggambarake skala keuntungan e-commerce lan uga lalu lintas lan transaksi tingkat "Black Friday".

Wutah dodolan digital kaping pindho lan telung digit. "Indeks Ekonomi Digital" Adobe anyar sing dirilis sadurungé dina iki nemokake manawa e-commerce mundhak kanthi urutan 49% (sing gedhe banget) lan kategori individu ngalami wutah sing luwih dhuwur. Contone, dodolan elektronik munggah 58% lan dodolan sembako online saben dina munggah 110%. Data kasebut asale saka "trilyunan transaksi, puluhan yuta produk, lan ewu pengecer."

Adobe uga ujar manawa pesenan tuku-online-pick-up-in-store (BOPIS) mundhak luwih saka 200% saben taun ing wulan April. Bentuk transaksi hibrida iki, kanthi tuku online lan pemenuhan offline minangka metafora kanggo masa depan ritel sing luwih terpadu kanthi digital.

wutah BOPIS ing April

Sumber: Adobe (Mei 2020)

Adobe uga ujar manawa rega tetep dicek utawa dikurangi kajaba ing rong kategori: elektronik, sing geser deflasi mandheg ing wulan April lan toko online, sing mundhak rega. Beda, rega sandhangan online ngalami "penurunan rega April paling gedhe ing pirang-pirang taun."

Panjaluk pedagang njeblug, permintaan konsumen akeh. Ing laporan penghasilan kuartal pisanan taun 2020, platform e-commerce Shopify ngalahake pangarepan para analis lan ngumumake tuwuhing bathi taunan 47% lan volume barang dagangan reged mundhak (nilai dodolan liwat platform) 46%, dene transaksi ing toko mudhun 71 % amarga toko ditutup. Shopify ngidini e-commerce kanggo bisnis cilik lan perusahaan gedhe.

Sadurunge, ing pertengahan April, Shopify CTO Jean-Michel Lemieux tweeted manawa perusahaan kasebut ngalami "lalu lintas tingkat Black Friday saben dina" lan nambah "ewonan" pedagang menyang platform sajrone pandemi.

Unduh Tabel Periodik Pemasaran Perdagangan Digital.

CEO PayPal Dan Schulman nyuarakke sentimen kasebut babagan telpon penghasilan kuartal pertama perusahaan kasebut, "Ing tanggal 1 Mei, kita duwe transaksi paling gedhe ing sejarah, luwih gedhe tinimbang transaksi taun kepungkur ing Black Friday utawa Cyber ​​Monday." Dheweke nambahake manawa perusahaan ndeleng "panjaluk sing durung rampung sadurunge" kanggo produk lan layanan:

  • Kira-kira 250,000 akun aktif anyar saben dina.
  • Ing April, rekor kabeh-wektu 7.4 yuta pelanggan anyar net.
  • Pangarepan Q2 yaiku 15 yuta nganti 20 yuta akun anyar net
  • wutah revenue 35% kanggo PayPal checkout online ing April

Integrasi PayPal karo Google Merchant Center kanggo ngaktifake pengecer kanggo onboard dhaptar produk organik lan mbayar ing Google dadi urip minggu iki.

Napa kita care. Kahanan kerja, kanthi luwih saka 30 yuta wong sing ngajokake pengangguran, mendhung prospek pemulihan. Nanging, belanja online minangka titik terang sing penting kanggo pedagang, merek lan pemasar sing nglayani. Nalika negara lan toko mbukak, reaksi konsumen bakal ora rata lan bisa uga wedi karo infeksi. Nanging, perdagangan digital 100% aman, lan prilaku tuku sing wis mapan sajrone rong wulan kepungkur ora bakal ilang.

Ing pirang-pirang kategori ing mangsa ngarep, konsumen luwih seneng transaksi online lan BOPIS kanggo kunjungan ing toko.

Luwih lengkap babagan pemasaran ing jaman koronavirus

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol