Android

Brave Browser kanggo Android ngowahi setelan kanthi tata letak lan lambang anyar

Browser wani kanggo Android bubar ngenalake versi anyar browser privasi. Ing nganyari iki, kita nampa akeh fitur anyar. Salah sawijining fitur sing paling disenengi yaiku dhaptar lagu Brave. Ngidini sampeyan nyimpen konten audio lan video ing antrian lan ngatur kaya sing dikarepake. Brave Browser kanggo Android uga ngowahi kaca setelan kanthi ngenalake tata letak lan lambang anyar kanggo opsi Setelan.

Ing nganyari 1.26.43 paling anyar, Brave ngenalake akeh fitur kanggo pangguna. Versi anyar Brave iki adhedhasar Chromium 91.0.4472.77, sing nduweni fitur paling anyar saka Chrome, lan Chromium kalebu grup Tab.

Brave Browser kanggo Android ngowahi setelan kanthi tata letak lan lambang anyar

Ing nganyari 1.26.43 paling anyar, Brave ngowahi tampilan setelan browser Brave. Saiki setelan browser katon luwih teratur lan nyenengake kanggo mata. Wani ngatur opsi setelan dadi kategori sing ndadekake pangguna gampang nemokake Setelan sing bener kanthi cepet.

Opsi setelan iki kasedhiya ing Brave Beta 1.26.43 lan bakal dikirim menyang rilis stabil kanthi cepet. Brave uga ngenalake lambang anyar kanggo saben pilihan setelan ing setelan browser Brave. Ikon setelan browser Brave anyar katon lan desain sing elegan. Deleng lambang anyar iki.

Setelan Privasi diganti jeneng dadi tameng & Privasi Wani

Versi beta browser Brave paling anyar ngganti jeneng Setelan Privasi dadi "Perisai Wani lan opsi Privasi". Setelan privasi wani ditambahake saiki disebut "Tameng wani lan pilihan Privasi". Iki ngenalake sawetara opsi privasi anyar.

Brave Browser kanggo Android ngowahi setelan kanthi tata letak lan lambang anyar

Setelan AdBlocker saiki duwe telung opsi, ora ana pamblokiran, Standar, lan Agresif. Jeneng kasebut uga diowahi dadi Blok Pelacak & iklan saka kothak AdBlocker sing prasaja.

Sawise setelan kasebut lan owah-owahan desain liyane bakal ditambahake menyang rilis stabil, pengalaman pangguna mesthi bakal nambah. Nanging, Brave katon luwih fokus kanggo promosi Proyek BAT tinimbang nambah Browser dhewe.

Yen sampeyan nemokake artikel iki menarik, mangga barengake ing media sosial lan tag @droidmaze ing Twitter. Yen sampeyan duwe saran, tinggalake ing komentar ing ngisor iki. Uga, yen sampeyan tipper, kirim tip menyang droidmazeteam@gmail.com utawa care@qdient.com. Matur nuwun kanggo maca artikel.

Artikel perkawis:

  • Pangguna sing wani ngadhepi masalah karo ganjaran kanggo ndeleng Iklan
  • Nightly nggawa fitur Kartu Kredit ing Firefox
  • Mbusak Grup Tab Chrome sing dipeksa ing Android
  • Bromite v90.0.4430.92 dirilis. Punika fitur-fitur anyar
  • Samsung nawakake kupon diskon 10,000 menang kanggo pangisi daya asli kanggo sing wis pre-order seri S21

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol