Analytics

Bisnis kudu mikir kanthi beda babagan data umpan balik pelanggan ing taun 2020

Kontributor lan speaker SMX, Adam Dorfman, mikir yen ekosistem umpan balik pelanggan bakal duwe peran sing luwih penting ing taun ngarep kanggo bisnis sing pengin nambah operasi lan pengalaman pelanggan.

Ing ngisor iki transkrip video:

Halo kabeh, jenengku Adam Dorfman. Aku dadi direktur pertumbuhan produk ing Reputation.com lan aku bakal ngomong babagan sawetara tren lan salah sawijining tren penting sing kita deleng saiki lan kita mikir bakal ditindakake nganti 2020. Lan semono uga nganti saiki, cara umume bisnis mikir babagan kepriye bisnise yaiku nggunakake survey lan ngumpulake data survey. Khusus, NPS minangka metrik sing digunakake dening akeh bisnis kanggo nemtokake kinerja sing apik.

Conto pitakonan NPS yaiku: Ing skala 1 nganti 10, kepiye sampeyan menehi rekomendasi bisnis iki menyang kanca sampeyan?

Lan yen wolung utawa luwih, iku apik. Lan yen ora, iku luwih murah. Lan iku isih mbiyantu banget amarga sampeyan bisa langsung takon marang pelanggan, sawise sampeyan ngerti yen dheweke wis ngunjungi bisnis lan barang-barang sampeyan, isih dadi cara sing apik kanggo ngukur sentimen. Nanging, iki minangka bagean cilik ing kabeh panggonan sing pelanggan, pelanggan, ninggalake informasi babagan bisnis sampeyan.

Yen sampeyan mikir babagan ekosistem umpan balik pelanggan, utawa ekonomi umpan balik pelanggan, apa wae sing pengin diarani, ana akeh panggonan sing ditinggalake informasi babagan bisnis sampeyan. Lan bisa uga ana ing situs review. Dheweke bisa dadi pitakonan lan mangsuli situs kaya Google My Business Knowledge Panels, utawa situs Quora. Bisa ing wangun. Bisa dadi olahpesen. Bisa macem-macem, macem-macem panggonan.

Yen sampeyan ora nglacak kabeh panggonan sing beda-beda ing alam bébas, ing ngendi informasi iki ditinggalake utawa ora dijaluk, luwih asring, ora dijaluk, sampeyan bakal kelangan kesempatan gedhe kanggo bisa ngerti apa sing bener pelanggan. mikir babagan bisnis sampeyan lan carane nambah bisnis kanthi operasional, kanggo nggawe bisnis sing luwih apik lan nambah pengalaman pelanggan.

Iki minangka bagean saka fitur khusus saka komunitas ahli babagan apa sing bakal ditindakake para pemasar sukses ing 2020. > (mbukak ing tab anyar)” href=”https://marketingland.com/23-expert-predictions:-heres- what-successful-marketers-will-do-in-2020-272786″ target="_blank">Waca liyane >>

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol