iPhone

Jupuk kabeh kaca web ing 1 gambar ing iPhone lan iPad [Tips Pro]

Pro-tip-4 Apa sampeyan nate nemoni sawetara gambar nalika sampeyan pengin nuduhake utawa nyimpen kabeh kaca web ing iPhone lan iPad? Ana cara sing luwih gampang - trik sing apik kanggo njupuk kabeh kanthi cepet.

Kita bakal nuduhake sampeyan carane ing tip pro iki.

Sampeyan bisa uga ngerti carane nyimpen kaca web minangka PDF ing iOS. Ana macem-macem cara kanggo nindakake, lan kita duwe pandhuan yen sampeyan butuh. Nanging solusi sing paling gampang yaiku mung njupuk gambar.

Ora, ora sawetara gambar - mung siji gambar sing kalebu kabeh kaca web ing siji PDF. Butuh sawetara detik lan kerjane apik banget ing iPhone lan iPad. Kita bakal nuduhake sampeyan carane nindakake.

Simpen kabeh kaca web ing siji gambar

Pisanan, muat kaca web sing pengin dijupuk ing Safari utawa browser sing dipilih ing iOS, banjur tindakake langkah iki:

  1. Njupuk gambar kaya biasane kanthi mencet tombol Volume munggah lan daya tombol ing piranti bebarengan. (Ing model iPhone lan iPad lawas kanthi ID Tutul, sampeyan kudu menet volume munggah lan tombol Ngarep.)
  2. Nalika gambar katon ing pojok kiwa ngisor layar, tutul kanggo mbukak editor.
  3. Tunyuk Kaca Wutuh tombol ing sisih ndhuwur editor kanggo njupuk kabeh kaca web sing lagi dideleng.
  4. tutul Done.
  5. tutul Simpen PDF menyang File.
  6. Jeneng dokumen sampeyan lan temtokake panggonan sing disimpen, banjur tutul Simpen.

Kaca web sampeyan saiki disimpen minangka PDF. Sampeyan bisa menehi anotasi nggunakake Markup, enggo bareng nggunakake meh kabeh olahpesen utawa layanan email, lan ndeleng kapan wae sampeyan pengin - sanajan piranti sampeyan ora duwe sambungan data.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol