iPhone

Priksa panel kontrol tab pop-up Safari anyar ing iOS 13

Ing iPadOS, Safari olahraga menu pop-up anyar sing ngidini sampeyan ngatur maneh, nyalin lan nutup tab mung kanthi mencet dawa. Nawakake mung sawetara opsi, nanging mbuktekaken dadi migunani sing bakal nggunakake trick iki kabeh wektu.

Priksa fitur Safari liyane sing apik ing iPadOS.

Pisanan, iki kedadeyan nalika sampeyan menet tab Safari ing iOS 12:

Apa sampeyan ndeleng iku? Persis. Ora ana sing kedadeyan.

Menu tab anyar ing iOS 13 Safari

Saiki, iki kedadeyan yen sampeyan nindakake perkara sing padha ing iOS 13:

Menu tab Safari anyar ing iOS 13.
Menu tab Safari anyar ing iOS 13.
Foto: Kultus Mac

Cukup rapi, ta?

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana opsi kanggo:

  • Nyalin URL saka tab.
  • Nutup kabeh tab liyane.
  • Atur tab miturut judhul.
  • Atur tab miturut situs.

Rong opsi tata tab pungkasan pancen anyar. Aku ora ngerti cara kanggo nindakake iki ing iOS 12 lan sadurunge. Atur Tab Miturut Judhul ora dadi Handy, nanging Atur Tab Miturut Situs Web minangka cara sing apik kanggo ngumpulake tab situs kanthi cepet. Yen sampeyan nggunakake pilihan iki, Safari ngatur situs dhewe ing urutan abjad.

Nutup kabeh tab liyane wis (meh) bisa ditindakake ing iOS 12, kanthi mencet lambang tab kanthi dawa. Iki kedadeyan nalika sampeyan nindakake:

Panel iki saka iOS 12 tetep ora owah ing iOS 13.
Panel iki saka iOS 12 tetep ora owah ing iOS 13.
Foto: Kultus Mac

Sampeyan bisa nutup kabeh tab, nanging ora kabeh liyane tab. Panel iki isih katon ing iOS 13.

Nanging pilihan favoritku ing dhaptar iki yaiku sing paling dhuwur, Copy. Iku prasaja, nanging tegese sampeyan bisa nyalin URL tab kanthi tutul langsung. Cukup pencet dawa ing tab apa wae - ora mung sing saiki - lan menu iki bakal muncul, supaya sampeyan bisa njupuk URL kanthi cepet. Sayange, Safari isih bakal ngalih menyang tab kasebut, nanging sanajan kudu mbukak maneh kaca kasebut, panel pop-over anyar katon langsung.

Safari dianggo luwih apik ing iOS 13

Aku bolak-balik antarane iOS 13 lan iOS 12, nggunakake iPad lawas kanggo nyoba iPadOS beta. Beta isih ora stabil, lan akeh fitur anyar sing njanjeni - Dhukungan panyimpenan USB aplikasi File lan Trabasan sing ditingkatake, contone - ora cukup stabil kanggo migunani.

Nanging bab sing aku kangen banget nalika bali menyang iOS 12 yaiku Safari anyar. Kabeh bisa luwih apik. Malah kaca web sing sadurunge bisa digunakake luwih apik amarga sampeyan bisa milih teks kanthi luwih gampang, ngganti ukuran teks, lan umume seneng pengalaman sing luwih lancar.

Aku ora sabar ngenteni versi pangiriman.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol