Android

Clubhouse ditched Followers lan ngenalaken peran anyar

Clubhouse bubar ngenalake akeh fitur anyar lan uga nggawe platform kasebut umum. Dheweke ngilangi strategi mung undhangan lan nggawe platform kasebut umum supaya kabeh wong bisa gabung lan nggunakake.

Ing nganyari paling anyar, Clubhouse ngenalake akeh owah-owahan gedhe ing platform media sosial swara. Clubhouse diganti logo menyang gambar saka Gundukan Batu Meezy (@MEGAMEEZY).

Aplikasi Clubhouse uga ngenalake lencana Olimpiade kanggo profil Clubhouse. Sampeyan kudu nambah gendera negara ing Katrangan kanggo nuduhake badge Olimpiade khusus.

Clubhouse ngluncurake fitur olahpesen cepet ing 24 Juli kanthi jeneng "Backchannel". Clubhouse Backchannel uga nyabrang tandha pesen 100 yuta kanthi 1.2 yuta pangirim unik.

Ing nganyari iki, Clubhouse ditched Followers lan wiwit saiki ora bakal ana. Host / admin Clubhouse ora perlu ngowahi pengikut dadi anggota, para pengikut bakal diowahi dadi Anggota kanthi otomatis. Iku ketoke bakal ngirit wektu Admin.

Yen sampeyan dadi administrator klub, sampeyan duwe pilihan kanggo nggawe anggota "Bukak" (tegese sapa wae bisa gabung) utawa "Miturut Persetujuan" (tegese sampeyan nyetujoni kabeh Anggota).

Kita yakin manawa sing nampilake pertunjukan umum pengin dadi anggota klub kasebut "Bukak". Iki tegese dheweke ora kudu ngowahi saben Follower dadi Anggota kanthi tangan, sing kudu ngirit wektu akeh.

Bebarengan karo owah-owahan ing Followers, Clubhouse ngenalake peran anyar sing diarani "Pemimpin". A Leader bisa miwiti kamar lan jadwal acara sing kabeh anggota klub bisa ndeleng, nanging ora bisa ngowahi setelan klub, ngowahi jeneng klub, utawa nambah / mbusak anggota. Admin bisa milih anggota klub sing dipercaya kanggo ditunjuk minangka Pemimpin.

Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android lan Google. Matur nuwun kanggo maca artikel.

Artikel perkawis:

  • Cara Nggawe Akun Clubhouse ing Android
  • Twitter Spaces: Nganyari cilik kanggo host
  • Twitter Spaces bisa digoleki nganggo tembung kunci Filter
  • Twitter nggarap label peringatan kanggo ngatasi informasi sing salah
  • Kepiye cara ndeleng balesan sing didhelikake ing aplikasi Twitter?

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol