Wordpress

Daftar Lengkap Kode Nolak Kartu Kredit ing 2021

Apa kertu kredit sampeyan ditolak nalika sampeyan nyoba nggunakake?

Apa sampeyan kepingin weruh apa alasan transaksi sampeyan diblokir amarga sampeyan kehabisan dana utawa kanggo watesan lokasi? Utawa liyane?

Kanthi dhaptar kode nolak kertu kredit iki, sampeyan bisa nemtokake sumber masalah kasebut.

Ing artikel iki, kita bakal mbantu sampeyan ngerteni persis apa sing kedadeyan karo kertu kredit (utawa pelanggan) lan ngapa transaksi kasebut ora ditindakake. Kita bakal nutupi kabeh standar - lan kurang umum - kode kertu kredit ditolak kanthi rinci, kalebu apa tegese lan apa sing kudu sampeyan lakoni babagan saben.

Ayo ayo!

Apa Kode Nolak Kartu Kredit?

Kode nolak kertu kredit iku kode sing katon ing prosesor kertu kredit nalika transaksi, utawa pembayaran, wis ditolak.

Yen sampeyan ana ing toko lan ora bisa nggarap kertu kredit, sampeyan lan vendor bakal entuk kesalahan sing bisa nuntun sampeyan menyang apa sing salah.

Sampeyan uga bisa entuk kode kesalahan nalika nyoba tuku online.

Conto tuku kertu kredit online sing ditolak (Sumber: SmarterQueue.com)
Conto tuku kertu kredit online sing ditolak (Sumber: SmarterQueue.com)

Iki bisa kedadeyan nalika transaksi mandheg dening vendor, bank, utawa sing ngetokake sekuritas kertu.

Yen sampeyan duwe masalah iki, sampeyan bakal entuk pesen kesalahan singkat saka siji nganti telung nomer (utawa huruf, ing sawetara kasus).

Pesen kesalahan iki sing dikenal minangka kode penurunan kredit. Kode kasebut bisa nerangake apa masalah sing sejatine… anggere sampeyan ngerti tegese.

Kaping pisanan, kita bakal ngrembug sawetara alasan sing paling umum yen kertu ditolak - lan kode sing relevan sing ana gandhengane - sadurunge nyilem jero. kabeh kertu kredit potensial nolak kode.

Yen pelanggan ndeleng salah sawijining kode kasebut nalika nyoba mriksa situs sampeyan, sinau apa sing bisa nyebabake karo pandhuan iki ✅Klik kanggo Tweet

Alasan Paling Umum Kertu Ditolak

Kaping pisanan, ayo miwiti kanthi nyakup sawetara alasan umum sing bisa ditolak transaksi.

Masalahe bisa dadi prasaja kaya prosesor pembayaran sing berjuang karo kertu, dana sing ora cukup, utawa masalah elektronik sing nyambung karo bank utawa perusahaan kertu kredit.

Sawetara alasan nolak kertu sing paling umum kalebu:

  • Kesalahan verifikasi kertu kredit (Kode CV): Bisa uga ana masalah karo microchip kertu utawa strip magnetik, dadi ora bisa digunakake kanggo transaksi.
  • Dana ora cukup (Kode 51): Sampeyan ora duwe dhuwit cukup ing akun sing digandhengake karo kertu (kartu kredit lan debit).
  • Ngluwihi watesan kredit (Kode 65): Sanajan sampeyan duwe dhuwit ing akun, sampeyan kudu mbayar mudhun yen sampeyan wis ngluwihi wates kredit kanggo kertu sadurunge sampeyan bisa nggunakake maneh.
  • Kertu kadaluwarsa (Kode 54): Kabeh kertu kredit duwe tanggal kadaluwarsa, lan nyoba nggunakake kertu sawise tanggal kasebut bakal menehi pesen kesalahan.
  • Transaksi ora diidini (Kode 57): Iki kedadeyan nalika sampeyan nyoba nggunakake kertu kanggo transaksi sing ora diidini (contone, yen sampeyan mblokir transaksi online utawa pembayaran internasional).
  • Nomer kertu salah (Kode 14 & 15): Ana rong cara sing salah kanggo ngetik nomer kertu kanthi ora bener. Yen digit pisanan salah, sampeyan bakal weruh kode kesalahan 15 kanggo "ora sing ngetokake sekuritas kuwi" wiwit digit pisanan pinpoints bank nerbitake kertu. Yen sampeyan entuk nomer liyane sing salah, sampeyan bakal entuk kode kesalahan 14 kanggo ngetik nomer kertu ora bener.
  • Kode keamanan sing salah (Kode 63): Iki kedadeyan nalika sampeyan salah ngetik kode CVV utawa CVC telung digit ing mburi kertu utawa kode CID papat digit ing ngarep kertu kanthi salah.

Conto kanggo nemokake nomer CVV, CVC, utawa CID sampeyan (Sumber: LendingTree)
Conto kanggo nemokake nomer CVV, CVC, utawa CID sampeyan (Sumber: LendingTree)

Kanggo akeh masalah iki, sampeyan uga bisa ndeleng kode kesalahan 12 or kode kesalahan 85. Iki mung nuduhake transaksi sing ora sah. Bank-bank sing ngetokake kertu kredit asring nggunakake loro kesalahan kasebut minangka kode respon, dadi luwih angel ngerti apa sing salah.

Sampeyan bisa uga salah ngetik nomer kertu kredit, nggunakake kode verifikasi sing salah, ngetik tanggal kadaluwarsa sing ora bener, utawa nyoba soko sing ora mungkin, kayata nyoba mbalekaken mbalekaken.

Yen sampeyan ora weruh kode kesalahan ing bagean iki, sampeyan bisa nelusuri tabel ing ngisor iki, sing kalebu luwih saka 50 kode nolak kertu kredit ing urutan numerik, bebarengan karo rincian apa saben kode kedaden lan carane ndandani masalah.

Daftar Lengkap Kode Nolak Kartu Kredit

Tabel iki kalebu dhaptar kabeh kode kesalahan kertu kredit, persis apa tegese (masalah nyata), lan carane ndandani.

kodeLabelMasalaheIng Ndandani
01Waca sing ngetokake sekuritasBank sing nerbitake (Mastercard, Visa, Discovery, etc.) nyegah transaksi kasebut tanpa alesan tartamtu.Nelpon bank lan takon wong kanggo nerangake masalah.
02Rujuk menyang penerbit (syarat khusus)Bank pelanggan nyegah transaksi kasebut (padha karo kode 01).Gunakake nomer ing kertu kanggo nelpon bank lan takon panjelasan.
04Angkat kertu, terus telpon (ora ana penipuan)Bank pelanggan nyegah transaksi kasebut lan uga ngandhani pedagang supaya kertu kasebut. Iki ora ateges penipuan, nanging kertu overdrawn utawa kadaluwarsa.Nelpon bank kanggo takon apa kabar pick-up muncul kanggo kertu kredit sampeyan.
05Aja ngurmatiBank pelanggan mandhegake transaksi kasebut lan ngandhani pedagang supaya "ora ngurmati" kertu kasebut (ora nampa pembayaran).Telpon bank lan njaluk panjelasan.
06Kesalahan liyaneBank sing nerbitake ora bisa nemtokake kesalahan kasebut, nanging ana sing salah karo transaksi kasebut.Coba maneh, lan nelpon bank yen masalah tetep.
07Kartu Pick up, kondisi khusus (penipuan)Bank pelanggan mandhegake transaksi kasebut amarga kertu utawa akun bank kasebut wis ditandhani minangka penipuan.Yen sampeyan pelanggan, langsung nelpon bank kanggo mbusak masalah potensial. Yen sampeyan bakul, nahan kertu nganti sampeyan bisa entuk konfirmasi saka bank lan pelanggan babagan identitas lan legitimasi kertu kasebut.
10Persetujuan parsialBank sing nerbitake nampa bagean pembayaran nanging mblokir liyane, biasane amarga ngluwihi wates kredit utawa dana ing akun kasebut.Telpon bank kanggo mbusak masalah kasebut (lan mbayar kredit sampeyan yen watesan kredit minangka masalah).
12Transaksi ora sahTransaksi sing dicoba ora sah. Iki bisa uga amarga sawetara operasi sing salah, kalebu nyoba mbalekake mbalekaken.Sadurunge nelpon bank, miwiti maneh transaksi saka awal, lan priksa manawa kabeh informasi sing dilebokake bener.
13Jumlah ora sahJumlah sing sampeyan lebokake kanggo transaksi kasebut ora sah, biasane amarga simbol non-numerik sing dilebokake bebarengan karo jumlah kasebut (contone, tandha dolar).Mung miwiti transaksi maneh lan ati-ati supaya ora nggunakake simbol nalika ngetik jumlah kasebut.
14Nomer kertu ora validNomer kertu ora bener, lan prosesor kertu kredit ora bisa nemokake akun sing gegandhengan.Miwiti transaksi maneh, lan ati-ati kanggo ngetik digit kanthi akurat. Yen masalah tetep, hubungi bank sing ngetokake sekuritas.
15Ora ana sing ngetokake sekuritasDigit pisanan, sing ngenali bank sing ngetokake kertu, ora bener. (Bank-bank sing ngetokake kertu kredit duwe kode unik dhewe sing diwiwiti kanthi digit pisanan - 3 kanggo American Express, 4 kanggo Visa, 5 kanggo Mastercard, utawa 6 kanggo Discover.)Ketik maneh nomer kertu kredit kanthi ati-ati, priksa manawa sampeyan kalebu digit pisanan kanthi bener.
19Ketik manehKesalahan sing ora dingerteni kedadeyan.Wiwiti maneh transaksi lan ati-ati kanggo ngetik kabeh informasi kanthi bener. Yen masalah tetep, nelpon sing ngetokake sekuritas kertu.
28Ora ana wangsulan / wangsulanAna kesalahan nalika transaksi tanpa alesan sing ditemtokake.Wiwiti maneh transaksi lan ati-ati kanggo ngetik kabeh informasi kanthi bener. Yen masalah tetep, nelpon sing ngetokake sekuritas kertu.
41kertu ilang, njupukPamilik kertu sing sah wis nglaporake yen ilang utawa dicolong, mula sing ngetokake kertu kasebut nolak transaksi kasebut.Yen kertu sampeyan dhewe, sampeyan kudu langsung nelpon bank. Yen sampeyan pedagang, takon pelanggan nggunakake kertu alternatif utawa hubungi bank.
43kertu dicolong, njupuk (akun penipuan)Pemilik sing sah wis nglaporake kertu kasebut dicolong, mula sing ngetokake kertu nolak transaksi kasebut.Yen kertu dhewe, sampeyan kudu nelpon bank ASAP karo nomer ing mburi kertu. Yen sampeyan sudagar, takon wong nggunakake kertu alternatif utawa hubungi bank.
51Dana cekapSing ngetokake sekuritas kertu mblokir transaksi amarga akun wis ngluwihi watesan kredit, utawa transaksi sing ditundha bakal nyelehake kertu kasebut.Hubungi bank kanthi nomer ing mburi kertu, gunakake perbankan online kanggo transfer dana menyang kertu, utawa gunakake kertu alternatif.
54kertu kadaluwarsaTanggal kadaluwarsa wis liwati.Gunakake kertu kredit sing isih berlaku. (Yen sampeyan mung duwe siji, kertu anyar biasane wis dikirim menyang surat sadurunge sing lawas kadaluwarsa, mula hubungi bank.)
57Transaksi ora diidini - KertuKode iki katon nalika sampeyan nyoba nggunakake kertu kanggo transaksi sing ora diidini, kayata nransfer dana menyang akun pedagang asing.Gunakake kertu sulih tanpa watesan kasebut, utawa nelpon bank sing ngetokake sekuritas kanggo mbusak manawa sampeyan duwe pilihan kanggo ngidini transaksi kasebut.
58Transaksi ora diidini - TerminalYen akun pedagang sing disambungake menyang terminal utawa prosesor pembayaran ora dikonfigurasi kanthi bener, sampeyan bakal weruh kesalahan iki.Pedagang kudu nelpon bank kanggo ngresiki. Yen sampeyan pelanggan, gunakake cara pembayaran alternatif, kayata awis utawa cek.
62Kode layanan ora valid, diwatesiKode layanan sing ora bener bisa ngrujuk ing rong kahanan tartamtu.1: Sampeyan nyoba ngolah kertu American Express utawa Discover, nanging sistem kasebut ora ndhukung sing ngetokake sekuritas kertu kasebut.

2: Sampeyan nyoba mbayar tuku online nganggo kertu sing ora ndhukung pembayaran online.

Coba kertu kredit saka penerbit liyane, kayata Visa. Yen bakul ngiklanake nampa pembayaran saka sing ngetokake sekuritas kertu, sampeyan kudu ngubungi bank kanggo takon babagan konfigurasi kertu kanggo pembayaran online.
63Pelanggaran keamananCVV2 utawa CVC telung digit utawa kode keamanan CID papat digit ora bener utawa ora diwaca kanthi bener.Wiwiti maneh transaksi saka awal lan ketik kode keamanan sing bener.
65Watesan kegiatan ngluwihiPangguna kertu kredit wis ngluwihi watesan kredit (utawa transaksi iki bakal rampung).Gunakake kertu kredit liyane. Yen sampeyan ora duwe kertu liyane, sampeyan bisa nggunakake perbankan online utawa telpon kanggo mbayar kertu sadurunge nyoba maneh.
85 utawa 00Sistem penerbit ora kasedhiyaKode kesalahan iki katon nalika ana kesalahan komunikasi sauntara antarane pedagang lan bank sing nerbitake.Enteni sawetara wektu, banjur miwiti transaksi saka awal.
85Ora ana alesan kanggo nolakBank sing nerbitake ora bisa ngenali masalah tartamtu, nanging transaksi kasebut isih ora ditindakake.Miwiti transaksi maneh saka ngeruk, lan yen masalah tetep, nelpon bank sing nerbitake.Sampeyan uga bisa nyoba nggunakake kertu kredit liyane kanggo ndeleng yen masalah iku khusus pedagang.
91Penerbit utawa switch ora kasedhiyaTerminal utawa prosesor pembayaran ora bisa ngrampungake wewenang pembayaran.Miwiti transaksi saka ngeruk, lan yen masalah tetep, nelpon bank sing nerbitake.
92Ora bisa nuntun transaksiTerminal ora bisa tekan sing ngetokake sekuritas kertu kanggo proses transaksi.Enteni sawetara menit lan coba maneh. Yen masalah tetep, hubungi bank sampeyan.
93Pelanggaran, ora bisa rampungBank nerbitake wis dikenali (utawa wis informed) nglanggar legal saka pangguna kertu kredit, lan aset wis beku.Yen sampeyan salah entuk kode kesalahan iki, hubungi bank penerbit langsung kanggo mbusak masalah.
96Kesalahan sistemAna masalah sementara karo prosesor pembayaran.Wiwiti maneh transaksi. Yen masalah tetep, coba kertu kredit liyane. Yen ora ana apa-apa, bisa uga ana masalah karo prosesor pembayaran pedagang.
RO utawa R1Pelanggan dijaluk mungkasi pembayaran ambalan tartamtuPelanggan sampeyan wis khusus njaluk mungkasi pembayaran bola-bali sing sampeyan coba proses.Kaping pisanan, mbatalake kabeh pembayaran mangsa sing wis dijadwalake kanggo ngindhari tagihan balik lan biaya sing gegandhengan.
CVKesalahan verifikasi jinis kertuPembaca kertu duwe masalah kanggo verifikasi kertu. Iki bisa dadi masalah karo microchip utawa strip magnet.Coba trik lawas kanggo ngusap kertu kredit menyang klambi lan kanthi ati-ati ngusap maneh. Yen ora bisa, ketik nomer kasebut utawa hubungi bank sing ngetokake sekuritas.
W1, W2, W9Kesalahan nyambungake menyang bankIki bisa kedadeyan amarga listrik utawa layanan mati.Ngenteni daya urip maneh, utawa goleki kabar babagan pemadaman lokal sing bisa nyebabake sampeyan. Yen ora ana alesan sing jelas, hubungi bank pedagang sampeyan.

Kode kesalahan kanggo penipuan

Apa sampeyan pedagang utawa pemegang kertu, skenario paling ala yaiku nalika sampeyan entuk kode kesalahan kanggo penipuan.

Minangka pedagang, sampeyan pengin ngindhari chargebacks lan biaya lan kerusakan sing gegandhengan. Minangka pemegang kertu, sampeyan mesthi ora pengin duwe wong liya nggunakake kertu sampeyan.

Nanging penipuan kertu kredit luwih umum tinimbang sing sampeyan pikirake. Ing taun 2019, ana 271,823 kasus penipuan kertu kredit ing AS wae.

Kasus penipuan kertu kredit AS 2019 (Sumber: The Ascent)
Kasus penipuan kertu kredit AS 2019 (Sumber: The Ascent)

Kanthi atusan ewu kasus penipuan kertu kredit saben taun, sampeyan kudu waspada marang pelanggan sing dudu pamilik kertu sing digunakake. Sampeyan uga kudu waspada lan ngerti carane kertu sampeyan digunakake.

Ing ngisor iki kabeh kode nolak kertu kredit sing ana gandhengane karo penipuan:

  • Kode 7 - Angkat kertu, kondisi khusus (akun penipuan): Penerbit kertu wis menehi tandha akun kanggo penipuan lan mulane nolak transaksi kasebut.
  • Kode 41 - Kertu ilang, njupuk (akun penipuan): Pemilik nyata kacarita kertu iki ilang utawa dicolong, lan sing ngetokake sekuritas kertu wis diblokir transaksi.
  • Kode 43 - Kertu dicolong, njupuk (akun penipuan): Pemilik wis nglaporake kertu kasebut dicolong, lan bank sing nerbitake wis ngalangi transaksi kasebut.
  • Kode 215 — Kertu ilang/dicolong: Sing duwe kertu nyata wis nglaporake kertu kasebut ilang utawa dicolong, lan sing ngetokake sekuritas kertu ngalangi transaksi kasebut.
  • Kode 534 - Aja ngurmati, penipuan dhuwur: Transaksi gagal modeling risiko PayPal utawa Google Checkout.
  • Kode 596 - Diduga penipuan: Maneh, sing ngetokake sekuritas kertu curiga penipuan lan wis ngalangi transaksi kasebut.

cathetan: Yen sampeyan nampa pembayaran online lan kuwatir bab penipuan lan chargebacks, kita wis nulis guide carane ngurangi penipuan kertu kredit nganti 98%.

Apa sing kudu ditindakake yen kertu kreditku ditolak?

Babagan pisanan sing kudu ditindakake nalika kertu kredit ditolak yaiku goleki kode kesalahan (utawa tulisake yen sampeyan nggunakake prosesor pambayaran dhewe).

Banjur, priksa manawa ana masalah karo kertu kredit/akun utawa terminal pedagang.

Pungkasan, sampeyan kudu njupuk tindakan sing cocog kanggo ngrampungake masalah kasebut. Iki bisa uga miwiti maneh transaksi, ngetik kabeh kanthi teliti, nelpon bank, utawa nyoba kertu liyane.

Ngatasi masalah dadi proses telung langkah sing prasaja:

Perlu hosting sing cepet, dipercaya, lan aman kanggo situs web e-commerce sampeyan? Behmaster nyedhiyakake kabeh iki lan dhukungan kelas donya 24/7 saka ahli WooCommerce. Priksa rencana kita

  1. Njaluk kode ditolak.
  2. Sinau makna kode kasebut.
  3. Tumindak sing cocog (biasane nelpon bank sing nerbitake utawa nyoba kertu kredit liyane).

Sampeyan bisa uga mikir sing wis entuk dana supaya utawa sing watesan kertu kredit durung ketemu, nanging ora babras kanggo mriksa karo bank.

Akèh kita duwe sawetara kertu, lan bisa dadi hard kanggo nglacak kabeh. Ana luwih saka siji milyar kertu kredit digunakake ing AS piyambak.

Grafik jumlah kertu kredit ing AS lan ing donya (Sumber: Shift)
Grafik jumlah kertu kredit ing AS lan ing donya (Sumber: Shift)

Dadi, yen sampeyan entuk kode kesalahan nalika nggunakake salah sawijining kertu, aja pindhah menyang kertu sabanjure. Pisanan, priksa manawa sampeyan ngubungi bank kanggo ngerteni kahanan nyata.

Sampeyan ora pengin kena overdraft sing ora perlu utawa biaya telat mbayar, utawa tagihan kejutan sing ora becik sawise sampeyan dadi korban penipuan.

Kartu Kredit Nolak Kode FAQs

Apa sampeyan isih bingung babagan kode kesalahan? Priksa pitakonan sing kerep ditakoni iki.

Napa Kertu Kreditku Ditolak Nalika Aku Duwe Dhuwit?

Ana sawetara alasan kenapa kertu kredit sampeyan bisa ditolak, sanajan sampeyan duwe dhuwit ing akun:

  • Sampeyan bisa uga wis ngluwihi wates kredit sampeyan. Kajaba sampeyan wis nyiyapake pembayaran otomatis, sampeyan kudu mbusak utang kertu kredit sadurunge sampeyan bisa nggunakake maneh.
  • Sampeyan bisa uga nyoba nggunakake kertu kredit kanggo transaksi sing ora disetujoni, kayata pembayaran online utawa pembayaran ing negara manca.
  • Nomer kertu kredit sampeyan bisa uga ditandhani amarga penipuan.
  • Sampeyan bisa uga salah ngetik nomer kertu kredit, kode CVV2, utawa PIN.
  • Masalah bisa uga karo terminal pedagang lan ora karo kertu kredit sampeyan.

Apa Arti Kode Kartu Kredit 51?

Kode nolak kertu kredit "51" tegese sampeyan wis ngluwihi watesan kredit (yen kertu kredit) utawa kehabisan dana (yen nggunakake kertu debit).

Napa Kertuku Ditolak Nalika Mesen Online?

Kertu kredit sampeyan bisa ditolak amarga telung alasan potensial: setelan akun, kekurangan dana, lan informasi sing ora akurat.

  1. Kertu kredit sampeyan bisa uga ora disetel kanggo nangani pembayaran online. Hubungi bank kanggo konfirmasi apa iki kasus.
  2. Sampeyan bisa uga salah ngetik nomer kertu kredit, CVV2, CVC, CID, PIN, utawa jeneng.
  3. Sampeyan bisa uga ora duwe dana cukup ing akun sampeyan utawa wis ngluwihi wates kredit sampeyan.

Aja nganti kode kertu kredit iki ngalangi sampeyan (utawa pelanggan!) saka nggawe transaksi online 🙅‍♀️ Sinau tegese lan carane ndandani ing kene ⬇️Klik kanggo Tweet

Summary

Apa kertu kredit sampeyan dhewe utawa kertu kredit pelanggan sing ditolak, ngerti alesan sing bener iku penting kanggo mutusake respon sing bener.

Yen sampeyan ora ngerti masalah sing sampeyan alami, sampeyan bisa nggunakake kertu kredit liyane lan nerusake dina. Nanging, ati-ati sawayah-wayah kanthi ngawasi panggunaan kredit lan nglindhungi dhewe saka nyolong identitas.

Muga-muga, dhaptar iki mbantu sampeyan ngerteni apa sing kedadeyan karo kertu kredit lan menehi kawruh sing dibutuhake kanggo njupuk langkah sing cocog kanggo ndandani masalah kasebut.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol