iPhone

Ngontrol Apple TV saka Pusat Kontrol ing iPhone lan iPad [tip Pro]

Pusat Kontrol Pro Tips MingguKita pengin mbantu sampeyan nguwasani Pusat Kontrol, salah sawijining fitur sing paling kuat lan ora bisa digunakake ing piranti Apple. Kultus Mac Seri Control Center Pro Tips bakal nuduhake sampeyan carane ngoptimalake kothak piranti migunani iki ing iPhone, iPad, Apple Watch lan Mac.

Ilang Siri Remote Apple TV? Ngontrol kothak set-top nggunakake Pusat Kontrol ing iPhone utawa iPad. Gampang banget kanggo nyiyapake lan entuk kabeh tombol sing dibutuhake kanggo kontrol lengkap.

Kita bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake.

Salah sawijining kaluwihan kanggo duwe Apple TV yaiku bisa digunakake kanthi lancar karo piranti Apple liyane. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nonton Apple TV+ lan kabeh konten sing dituku liwat iTunes, kanggo ngrungokake Apple Music, lan kanggo stream video saka iPhone, iPad, utawa Mac.

Sampeyan malah bisa ngontrol Apple TV liwat Pusat Kontrol ing piranti iOS utawa iPadOS tanpa ndownload aplikasi tambahan.

Cara ngontrol Apple TV nganggo Pusat Kontrol

Kanggo miwiti, sampeyan bisa uga kudu nambahake Apple TV Remote menyang pilihan Pusat Kontrol. Miwiti kanthi tindakake langkah iki:

  1. Mbukak Setelan app banjur tutul Control Center.
  2. Tunyuk liyane tombol bebarengan Apple TV Remote.

Saiki bukak Pusat Kontrol kanthi ngusap mudhun saka pojok tengen ndhuwur layar (utawa munggah saka ngisor model iPhone nganggo ID Tutul). Banjur tutul Apple TV Remote tombol. Sampeyan entuk kabeh tombol sing dibutuhake, lan sampeyan bisa sesambungan karo Siri liwat iPhone lan iPad.

Ngontrol Apple TV nganggo Pusat Kontrol
Kabeh tombol sing perlu kanggo kontrol lengkap Apple TV.
Gambar: Kultus Mac

Yen Apple TV ora langsung dideteksi, utawa Apple TV salah dipilih kanthi gawan, pilih sing bener saka dhaptar piranti sing kasedhiya. Elinga yen piranti loro-lorone kudu disambungake menyang jaringan Wi-Fi sing padha.

Sampeyan uga bisa Apple TV Remote kanggo ngontrol TV pinter sing kompatibel karo Apple AirPlay 2 ekosistem.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol