Carane

Nggawe Akun Microsoft Anyar kanggo E-mail lan Cloud Storage

Akun Microsoft minangka program mandiri sing nyedhiyakake pilihan panyimpenan awan sing bisa disesuaikan. Iki minangka bagean saka suite Microsoft Office 365. Kanggo pangguna Windows 10, piranti lunak wis diinstal lan praktis disiapake kanggo nggunakake langsung saka paket kasebut. Pangguna bakal siyap kanggo mbukak setelan dhasar sawise komputer wis boot munggah.

Ngalih saka infrastruktur sampeyan dhewe menyang awan bisa uga akeh banget, nanging ana akeh kaluwihan kanggo nggunakake panyimpenan lokal lan awan. Ing artikel iki, pangguna bakal menehi pangguna introduksi langkah-langkah kanggo nggunakake panyimpenan Cloud kanggo pisanan. Pangguna bakal nemokake rincian instalasi lan ndhaptar, uga dhaptar fitur lan keuntungan utama.

Cara Ngoptimalake OneDrive

Pangguna bisa uga mikir, "Apa maneh panyimpenan Cloud?" yen pangguna ora dianyari karo program Microsoft Office saiki utawa layanan awan ing umum. Solusine langsung.

Apa Persis OneDrive?

Panyimpenan awan minangka toko adhedhasar awan lan layanan sinkronisasi. Wangun panyimpenan iki cocog kanggo macem-macem media gedhe, file utawa folder kerja, proyek riset, lan liya-liyane. Panyimpenan awan uga kasedhiya minangka aplikasi gratis kalebu opsi gratis lan mbayar, utawa malah minangka komponen langganan Office 365.

Apa Panyedhiya Awan?

Panyimpenan awan minangka papan panyimpenan basis web sing nyuda hardware lokal saka ketegangan nyimpen file gedhe utawa njaga arsip sing dawa. Uga relieves sawetara saka galur kanggo gumantung ing drive external lan thumb drive minangka pilihan serep.

Apa Definisi Sinkronisasi?

Yen ana data lan file basis web nganyari lan selaras karo mitra lokal, iki diarani sinkronisasi. Pangguna bisa entuk file lan informasi pribadhi saka macem-macem piranti yen pangguna nggunakake layanan panyimpenan / sinkronisasi sing terus-terusan dikelola. Nalika pangguna nyimpen file ing méga, sampeyan utawa anggota tim bisa ngakses saka komputer lan nganyari, kanthi kabeh modifikasi disimpen kanthi otomatis.

Kaluwihan saka Panyimpenan sing Disinkronake akeh.

Aksesibilitas penting nalika pangguna kudu operate ing sawetara platform lan pindhah saka laptop menyang smartphone menyang piranti. Lan panyimpenan Cloud bisa mbantu pangguna nindakake. Iku uga apik kanggo kerjasama amarga nyederhanakake aksesibilitas lan ngirit akeh wektu kanggo anggota tim sing nggarap proyek rumit utawa media-berat.

Manfaat liyane saka pusat informasi sing dienggo bareng yaiku nyedhiyakake serep sing ngamanake dokumen saka sing ora dikarepake.

Nggawe lan ngatur akun OneDrive anyar mung butuh sawetara menit. Miwiti iku gampang, luwih gampang amarga pengalaman kasebut cocog karo fungsi lan fitur Windows biasa.

Gunakake Akun Microsoft kanggo mlebu.

Pangguna bakal duwe rincian login amarga sampeyan minangka piranti lunak. Pangguna bisa nggunakake akun Microsoft kanggo ngakses OneDrive, mung amarga pangguna bisa nganggo sawetara layanan Microsoft liyane. Semono uga sing wis duwe piranti Xbox utawa duwe akun Hotmail, Outlook, utawa Skype, amarga kabeh layanan kasebut nggunakake login akun Ms sing padha.

Cara nggawe akun Microsoft. Cara nggunakake siji Drive minangka Panyimpenan

Sanajan panyimpenan Cloud kasedhiya ing piranti sampeyan, luwih gampang dileksanakake kanthi pindhah menyang portal pendaftaran/login Microsoft. Sawise mlebu karo akun Microsoft, pangguna kudu bisa ndeleng antarmuka panyimpenan Cloud, sing nduweni spasi kanggo file, email, musik, lan item liyane.

Carane Ngatasi Masalah karo Aksesibilitas

Pangguna bisa uga nemoni masalah server utawa masalah karo panyedhiya internet yen siji utawa luwih situs web utawa pituduh kasebut ora bisa digunakake kaya sing dikandhakake (ISP). Yen sampeyan ngalami masalah nggunakake OneDrive, priksa sambungan pangguna utawa deleng manawa ana laporan pemadaman. Dhukungan bisa diakses 24 jam dina, 7 dina seminggu kanggo kesulitan umum utawa tantangan akses liyane.

Fitur OneDrive sing paling apik

Ing bagean iki, kita bakal nliti sawetara karakteristik OneDrive sing paling penting. Banjur kanggo pelanggan sing duwe teknologi pribadi kaya ngono, bakal luwih saka lokasi panyimpenan awan kanggo informasi. Ana opsi anyar kanggo ngakses data kanthi aman, uga lapisan tambahan kanggo njaga.

Ngunggah lan Ngundhuh File

Kapabilitas OneDrive revolves watara nyimpen cathetan dhasar. Ngoper file utawa file multimedia menyang sawetara folder liyane mung perlu kanggo ngirim. Cukup klik pilihan pangguna sing pengin diunggah lan seret menyang tab OneDrive ing sidebar kiwa File Explorer.

Fitur panyimpenan sing prasaja bakal dadi roti lan mentega kanggo wong sing duwe lalu lintas data sing dhuwur utawa papan lokal tartamtu. Kanggo mbantu nambah umur piranti lan nambah pengalaman pangguna saben dina, simpen data sing dibutuhake pangguna ing piranti pangguna lan simpen sisane menyang awan.

Sinkronisasi lan Kondisi File bisa Diurus.

Pangguna bisa ngakses lan ngowahi file saka sawetara piranti amarga sinkronisasi file. Akibaté, pangguna OneDrive bisa ngakses lan ngowahi file saka piranti apa wae sing nyambung menyang internet.

Nggunakake setelan akun bakal nggawe sinkronisasi gampang, nanging sampeyan uga bisa ngatur folder sing arep disinkronake kanthi ngganti setelan akun. Iki uga ditrapake kanggo modifikasi sing ditindakake pangguna offline, amarga bakal dianyari nalika pangguna nyambung menyang internet. Luwih becik nggarap kabeh efek saka kegagalan daya utawa periode tanpa sambungan internet nggunakake sinkronisasi.

Nuduhake File Sing Gamelan lan Seamless

Fungsi panyimpenan Cloud liyane sing migunani yaiku enggo bareng file sing gampang. Iki minangka cara sing luwih gampang kanggo nyebarake makalah utawa aset multimedia, nduduhake grafis tes, utawa ngowahi file sing dienggo bareng kanggo wong sing kerja minangka tim.

Yen sampeyan wis mlebu menyang profil panyimpenan Cloud, gunakake sidebar kiwa ing antarmuka utama kanggo gampang mriksa kabeh file sing dienggo bareng. Kanthi milih file sing cocog lan banjur milih tombol Kirim saka kaca sing padha, pangguna mung bisa ngowahi setelan enggo bareng. Pangguna bisa ngontrol sapa sing pancen nduweni aksesibilitas, ngirim link menyang sambungan sampeyan, utawa ngeklik link kanggo nuduhake langsung saka kaca iki.

Tambah Kapasitas Panyimpenan

Saben pangguna OneDrive diwiwiti kanthi entuk manfaat saka keanggotaan gratis, sing kalebu panyimpenan nganti 5GB. Sanajan tawaran sing apik, pangguna bisa uga mbutuhake papan panyimpenan ekstra kanggo ndhukung file data gedhe lan pengawetan jangka panjang.

Sampeyan bisa entuk nganti 100GB kapasitas panyimpenan online saben wulan yen pangguna ndhaptar akun Microsoft gratis. Sampeyan uga bisa nganyarke menyang langganan Ngarep utawa Kantor Pribadi 365 khusus kanggo nambah kapasitas lan kemampuan panyimpenan. Solusi iki luwih larang, nanging sampeyan bakal entuk koleksi lan panyimpenan luwih akeh kanggo aplikasi lan layanan anyar sing luwih akeh.

Cara Nggunakake Aplikasi OneDrive ing Piranti Seluler Pangguna

Akun Microsoft

Pangguna bisa ngakses profil OneDrive saka iPhone lan telpon Android. Kabeh sing dibutuhake pangguna yaiku aplikasi sing cocog kanggo sistem operasi, lan bisa nggunakake meh kabeh smartphone utawa tablet. Akibaté, sampeyan bakal bisa stream sawetara saka sudhut materi disimpen saka piranti.

Bukak Apple Store utawa Google Play lan goleki panyimpenan Ms Cloud kanggo sinau luwih lengkap babagan fitur aplikasi lan ndownload. Dene antarmuka telpon beda karo desktop windows, lan akeh fitur sing padha kasedhiya.

Cara Nggawe Akun Cloud Storage karo Microsoft

OneDrive minangka pilihan panyimpenan maya Microsoft sing ngidini pangguna nyimpen kabeh dokumen kanthi aman ing sak panggonan lan ngakses saka ngendi wae. Fungsine padha karo hard drive sing khas, lan di-host ing awan, menehi akses pangguna menyang fungsi liyane.

Sanajan sampeyan ora tau nggunakake panyimpenan Cloud, kapasitas gratis kasedhiya yen sampeyan nggunakake akun Microsoft kanggo mlebu menyang Windows. Nyatane, yen pangguna duwe pc Windows, OneDrive wis ditetepake kanggo awake dhewe.

Nggawe Akun Cloud Storage.

Akun Microsoft
  • Klik kene kanggo nggawe akun Microsoft
  • Pindhah menyang panyimpenan Cloud & ndhaptar akun gratis.
  • Nggawe akun panyimpenan Cloud.
  • Pilih jinis akun. Pangguna duwe pilihan nggawe akun bisnis utawa pribadi.
  • Profil perusahaan ora gratis, nanging nduweni keuntungan ekstra.
  • Isi akun email wong liya. Mangga ketik akun email wong ing kene sanajan pangguna kudu nggunakake.
  • Nalika pangguna pengin email anyar, sauntara, klik "Duwe alamat email anyar" lan tindakake pandhuane.
  • Ganti tembung sandhi sampeyan.
  • Informasi tambahan Menehi panggonan lair lan tanggal lair.
  • Priksa maneh pangguna alamat email bakal nampa email saka panyimpenan Cloud kanthi kode verifikasi kasebut.
  • Konfirmasi akun email wong nganggo kode iki.

Langkah Pungkasan

Kirim kode captcha kanggo mbuktekake yen sampeyan manungsa. Akun panyimpenan Cloud anyar wis digawe sawise pangguna ngirim kode captcha, lan pangguna kasebut bisa miwiti ngunggah file kasebut.

Sampeyan wis kasil nggawe akun microsoft.

Maca uga-

  • Cara Mungkasi Robocalls Ngganggu ing iPhone utawa telpon Android
  • Cara ngedongkrak Kinerja Laptop/PC Lawas
  • Apa Arti NFT (Non-Fungible Token)?

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol