Content Marketing

Data Pelanggan: Iki Sing Perlu Dingerteni Perusahaan Sampeyan

Nyambung karo pelanggan iku penting - lan yen sampeyan ana ing kene, mesthine ide iki wis ana ing sirah sampeyan.

Nanging sampeyan tau kepingin weruh carane sawetara tim dodolan ngatur kanggo nindakake iki ing tingkat jero? Kayane dheweke ngerti perasaan, kepinginan, lan tantangan sing paling pribadi lan para klien.

Nah, coba tebak? Kanthi cara, tim kasebut pancen duwe informasi strategis kaya ngono.

Lan kabeh iku mudhun kanggo data pelanggan lan carane perusahaan nggunakake kanggo sukses. 

Ing konteks iki, marketing data-driven minangka cara sing luar biasa kuat kanggo ketemu target pasar kanthi cara sing paling cocog karo kabutuhan, gaya urip, lan kabiasaan tuku. 

Nyatane, iki minangka cara sing paling gampang kanggo ngerti apa sing dikarepake klien potensial lan kapan pengin.

Dadi, ayo digali luwih jero?

Tansah maca kanggo sinau babagan analisis data pelanggan lan carane tim dodolan bisa nggunakake kanggo keuntungan.

Apa Data Pelanggan?

Cukup, data pelanggan minangka informasi sing sampeyan kumpulake babagan klien lan pimpinan sampeyan. 

Bisa dadi dhasar kaya jeneng lan alamat email utawa rinci minangka informasi prilaku utawa transaksional.

Sawetara conto dhasar sing kudu ditimbang kalebu:

  • Jeneng Lengkap.
  • Alamat Kiriman.
  • Alamat Email.
  • Nomer Telpon.
  • Tanggal Lair.
  • Rincian mlebu.
  • Nomer Lisensi Driver.
  • Nomer Keamanan Sosial.
  • Informasi Kartu Kredit.
  • Pakaryan
  • Etnis.
  • Gender.
  • Status Perkawinan.
  • Alamat IP.
  • ID piranti.

Kajaba iku, data keterlibatan, kayata kaping pirang-pirang wong ngunjungi situs web sampeyan utawa melu tim layanan pelanggan, kudu dilacak. 

Informasi pemasaran kaya media sosial seneng / saham, tarif mbukak pemasaran email, lan faktor sing padha uga kudu dadi bagian saka strategi data pelanggan.

Banjur ana data sikap. 

Informasi jinis iki nyakup kabeh saka cara pelanggan ngrasa babagan produk kanggo kesan umum babagan niche, industri, utawa merek sampeyan.

Cukup penting, ta?

Pramila sampeyan kudu njupuk langkah kanggo ngumpulake kabeh informasi sing migunani iki kanggo tim sales lan marketing.

Nelusuri data pelanggan penting amarga bisa ngarahake bisnis sampeyan. 

Luwih sampeyan ngerti babagan kabutuhan target pasar, luwih apik sampeyan bisa ngoptimalake level kasebut ing kampanye dodolan lan iklan.

Paedah Analisis Data Pelanggan

Nalika nerangake nglacak lan nganalisa data pelanggan, ana akeh keuntungan sing kudu dieling-eling. 

Nalika sing paling jelas yaiku nindakake supaya tim dodolan sampeyan bisa ngerti target pasar sakabèhé kanthi cara sing luwih lengkap, ana uga faktor liya.

Konsumen sampeyan dadi luwih marem

Ngerti preferensi lan kabiasaan pelanggan ngidini sampeyan nambah pengalaman pangguna sakabèhé situs web lan kabeh aspek branding.

Sampeyan uga bisa mbantu sampeyan milih produk, ekspansi inventaris, penawaran layanan, lan macem-macem aspek liyane sing langsung mengaruhi garis dhasar sampeyan.

Kemampuan kanggo adaptasi nambah

Perusahaan sing njupuk langkah tambahan kanggo nglacak lan mriksa data pelanggan bisa luwih sukses nalika tren diganti utawa industri duwe faktor pengaruh utama sing ana ing njaba kontrol merek sampeyan.

Wawasan pelanggan luwih akeh tinimbang mung cara sesambungan karo wong sing wis tuku saka sampeyan ing jaman kepungkur. 

Iki minangka cara sing komprehensif kanggo entuk data sing konsisten babagan kesehatan bisnis, industri, lan upaya marketing sakabèhé.

Apa Beda Jinis Data Pelanggan?

Nalika nerangake nglacak data pelanggan, penting kanggo menehi perhatian marang macem-macem kategori sing ana gandhengane. 

Nalika kita ndemek ing ndhuwur, iki asring kalebu macem-macem aspek liyane saka rincian kontak dhasar.

Alexa Umum

Ing babagan data pelanggan, informasi umum yaiku barang dhasar sing bakal digunakake kanggo ngenali klien, pembeli, utawa timbal tartamtu. 

Iki asring dipérang dadi rong kategori: informasi identitas pribadi (PII) lan informasi identitas non-pribadi (Non-PII).

➜ PII nyakup unsur sing bisa bali menyang identitas individu tartamtu. Contone, jeneng, alamat email, alamat surat, rincian finansial, tanggal lahir, lan data liyane sing spesifik. 

➜ Non-PII yaiku kaya alamat IP, cookie, utawa ID piranti. Nalika faktor kasebut ngidini sampeyan nglacak jejak elektronik umum, ora gampang dilacak maneh menyang siji individu.

Data keterlibatan

Informasi iki nyakup carane individu sesambungan karo merek utawa bisnis tartamtu.

Unsur sing kudu ditimbang ing data keterlibatan pelanggan kalebu:

  • Sepira kaping dheweke seneng utawa nuduhake kiriman ing saluran media sosial sampeyan.
  • Kaping pirang-pirang dheweke ngunjungi situs web sampeyan.
  • Rincian klik-tayang, tarif mbukak email, lan informasi pemasaran liyane sing padha.

Data tindak tanduk

Bedane antarane data keterlibatan lan prilaku yaiku sing terakhir luwih rinci tinimbang sing pisanan.

Data prilaku kalebu unsur kayata rincian langganan, riwayat tuku, peta panas situs web, panggunaan produk, lan faktor liyane sing padha karo industri sampeyan. 

Iki ngendi sampeyan pancene njaluk mudhun kanggo nitty-gritty lan sinau carane pelanggan nggarap merek sampeyan, nggunakake produk sampeyan, lan tumindak apa sing ditindakake.

Data Sikap

Minangka jeneng kasebut, iki kaya sing dirasakake wong babagan perusahaan lan produk sampeyan.

Utawa malah apa sing dianggep industri sampeyan sacara sakabehe.

Beda karo data prilaku sing fokus ing tumindak sing ditindakake wong, data sikap yaiku babagan perasaane lan kenapa dheweke nggawe pilihan. 

Nggunakake jinis data pelanggan iki minangka cara sing apik kanggo ndeleng apa marketing lan posisi sampeyan bisa digunakake utawa ora, plus alesan konco tumindak konsumen.

INTELLIGENCE PASAR

Kepiye Cara Nglumpukake Data Pelanggan?

Saiki sampeyan ngerti manawa bisnis sampeyan butuh informasi iki kanggo tuwuh, saiki wektune sinau macem-macem cara kanggo ngumpulake data pelanggan. 

Mesthi wae, aja ngrasa yen sampeyan kudu overthink bagean iki banget!

Nyatane, sampeyan bisa uga wis nindakake pirang-pirang cara kasebut dhewe tanpa mangerteni informasi sing sampeyan entuk utawa carane nggunakake kanthi bener kanggo keuntungan sampeyan.

Contone, cara ngumpulake informasi pelanggan sing paling umum yaiku:

Informasi transaksi

Sampeyan wis ngerti apa sing dituku pelanggan lan kepiye carane nindakake.

Data layanan pelanggan

Nalika wong nelpon, sms, utawa email kanggo informasi layanan tambahan.

Umpan balik lan survey

Yen sampeyan ajeg ngirim panjalukan kanggo testimoni, umpan balik, utawa survey sing bisa diisi, mula sampeyan wis ngumpulake informasi kasebut.

Informasi kontak

Entuk informasi dhasar lan ijin kanggo sesambungan karo pelanggan sadurunge lan prospek potensial.

Piksel nelusuri

Data ing mburi layar iki migunani kanggo nemtokake apa sing ditindakake pelanggan online lan nalika lagi sesambungan karo situs web lan/utawa merek sampeyan.

Informasi media sosial

Tetep tab ing seneng, pandherekipun, lan mbayar pariwara bisa dadi cara sing paling apik kanggo nemtokake kabutuhan basis pelanggan.

Analytics situs web

Google Analytics isih dadi salah sawijining alat pemasaran digital sing paling apik kanggo ngerteni kepiye pelanggan sesambungan karo situs web sampeyan.

Sawise sampeyan duwe macem-macem jinis informasi iki, dadi penting kanggo validasi. 

Sawise kabeh, sampeyan ora pengin ngirim surat langsung menyang papan sing ora ana wong sing manggon utawa alamat email sing mung bakal mumbul maneh, ta? 

Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nggolongake informasi lan mbandhingake saka macem-macem sumber. Sembarang wilayah sing ana bedo bisa ditemtokake kurang akurat lan ditandhani kaya ngono.

Nanging, ing kene kita kudu nyatakake pentinge duwe rencana koleksi lan panyimpenan data pelanggan sing solid kanggo bisnis sampeyan. 

Ana akeh pedoman lan undang-undang sing nerangake kanthi jelas kepiye perusahaan diidini nyimpen data pribadhi saka konsumen, lan iku penting banget kanggo tansah tindakake peraturan kasebut.

Ing jaman saiki nalika peretasan lan bocor data sayangé umum banget, bisnis ora bisa kerja keras kanggo njamin rincian sing diklumpukake saka pamirsa aman. 

Duwe nerangake kenapa informasi kertu kredit utawa rincian pribadhi wong ora dilindhungi bisa dadi ala banget kanggo reputasi bisnis sampeyan, uga akibat finansial saka kedadeyan kaya iki asring banget.

Apa Platform Data Pelanggan?

Duwe akeh data pelanggan minangka cara sing paling apik kanggo mesthekake bisnis sampeyan tetep ing trek lan sampeyan nyukupi kabutuhan target pasar sampeyan. 

Nanging nyusun lan nganalisa?

Ya, sing mbutuhake solusi piranti lunak sing kuat, lan platform data pelanggan bisa mbantu sampeyan. 

Siji-sijine masalah yaiku akeh pilihan sing beda ing pasar sing bisa sampeyan pilih.

Sawise kabeh, apa solusi sing paling apik?

TIP ROCK: Ion, alat pemasaran interaktif kita, dirancang kanggo menehi profesional marketing kemampuan kanggo nggawe konten menarik sing dirancang kanggo narik perhatian wong sing tuku.

Platform intuisi iki bisa mbantu tim dodolan nggawe kuis lan kuesioner kanggo entuk umpan balik saka pimpinan, pelanggan kepungkur, lan klien mbesuk.

Lan yen sampeyan duwe platform data pelanggan sing ora mung nggawe konten sing disenengi para panuku sing cocog, nanging nglacak kabeh ing sak panggonan, sampeyan bisa nggunakake informasi kasebut kanthi luwih efektif kanggo nyetel kampanye sampeyan.

nemokake isi interaktif

Kepiye Pemasaran lan Penjualan Bisa Gunakake Data Pelanggan?

Ing wektu iki, sampeyan bisa uga mikir kepiye tim pemasaran lan dodolan bisa nggunakake data pelanggan kanggo nambah kampanye iklan digital. 

Nalika saben ceruk duwe cara sing paling apik, ana sawetara cara dhasar sing mesthi menehi asil sing padhet. 

Ing ngisor iki sawetara conto.

Netepake personas pelanggan sing cocog kanggo pariwara sing dibayar

Yen sampeyan ngerti umur, jender, lokasi, utawa data spesifik liyane babagan pelanggan sing ajeg melu merek sampeyan, sampeyan bisa nggunakake informasi iki kanggo nggawe kampanye pemasaran sing ditargetake banget.

Nggawe konten sing paling cocog karo pamirsa sing cocog

Nggunakake kuis lan cara liya kanggo ngerteni macem-macem titik nyeri penting kanggo nyambungake karo target pasar. Saka ing kono, sampeyan bisa nggunakake informasi iki kanggo nggawe konten sing paling cocog karo grup kasebut.

Kirimi pirang-pirang pesen

Elinga yen data pelanggan kalebu perkara dhasar kaya alamat email lan alamat pos. Kanthi nggawe kampanye iklan kohesif sing kalebu olahpesen digital bebarengan karo surat langsung, tim sales bisa ndeleng asil sing luwih efektif.

Pancen ngerti target pelanggan sampeyan

Kadhangkala, tim pemasaran mikir yen dheweke ana ing dalan sing bener kanggo sesambungan karo pelanggan sing cocog. Bebener? Padha bener cukup adoh saka tandha. Data pelanggan bisa mbantu ngajari staf sales babagan manawa pesen kasebut dimangerteni utawa yen owah-owahan kudu ditindakake.

Ngerti perasaan babagan merek lan kompetisi

Yen sampeyan nggunakake survey kanggo njaluk sesambungan karo target pasar, sampeyan bisa ngatur kanggo mangerteni carane pelanggan aran babagan perusahaan lan pikirane ing kompetisi.

Mesthi, iki mung conto cilik saka macem-macem cara tim marketing lan sales sampeyan bisa nggunakake data pelanggan kanggo nambah asil iklan. 

Sejatine, luwih akeh informasi babagan grup sing sampeyan adol, luwih gampang kanggo ngatur pesen sampeyan. kanggo nuduhake carane produk utawa layanan sampeyan nyukupi kabeh kabutuhan.

MAJALAH KONTEN ROCK Pilar pemasaran berbasis data

Bungkus: Nggunakake Data Pelanggan Penting Kanggo Merek Sampeyan

Utamane amarga konsumen dadi luwih gampang digayuh liwat platform online.

Tim marketing lan sales kudu duwe rencana kanggo ngumpulake, nyimpen, lan nggunakake macem-macem titik data pelanggan kanggo nambah efektifitas kampanye iklan digital.

Kajaba iku, luwih akeh informasi sing bisa dipikolehi perusahaan sampeyan, luwih gampang digunakake kanggo nuduhake carane solusi sampeyan luwih apik tinimbang kompetisi. 

Nalika data pelanggan kasedhiya ing macem-macem formulir, dhasar nggunakake pancen padha: entuk informasi sing paling penting lan gunakake kanggo nggawe kampanye marketing luwih ramping lan langsung menyang grup target pelanggan.

Siap nyoba platform data pelanggan?

Banjur mriksa artikel iki apik tenan babagan nggunakake konten lan piranti interaktif kaya Ion kanggo ngumpulake data pelanggan!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol