Content Marketing

Iklan Tampilan Sponsor Amazon sing bisa disesuaikan urip sacara global

Amazon wis ngetokake kemampuan kanggo pengiklan sing layak kanggo nambah logo merek lan ngatur judhul ing iklan Tampilan Sponsor.

Unit Tampilan Sponsor sing disesuaikan bisa mbukak ing kaca deskripsi produk, review pelanggan, kaca asil blanja lan ing Penawaran Unggulan. Iklan kasebut menehi responsif supaya pas karo unit inventaris ing web, seluler lan ing-app.

Pengiklan bisa nambah kustomisasi menyang iklan Tampilan Sponsor.

Iklan Tampilan Sponsor bisa ditargetake miturut tampilan, produk utawa kapentingan. Nanging, nalika logo lan judhul digunakake, mung nargetake produk sing kasedhiya.

Penargetan produk kanggo Tampilan Sponsor diluncurake ing wulan April kanggo para penjual AS. Tekan wong sing ana ing pasar, ndeleng produk lan/utawa produk lan kategori produk sing padha.

Penargetan produk Tampilan Sponsor kasedhiya kanggo vendor lan adol sing terdaftar ing Registry Merek.

Napa kita care. Fitur personalisasi diluncurake ing saindenging jagad sadurunge dina Perdana (s) minggu ngarep tanggal 13 lan 14 Oktober lan rush blanja liburan sing bakal ditindakake. Amazon nyaranake nggunakake penargetan produk Tampilan Sponsor kanggo ngedongkrak tampilan kaca kanggo produk anyar utawa kurang kapapar ing katalog sampeyan.

Iki mbantu mbangun kesadaran lan pamirsa pemasaran ulang sing luwih gedhe kanggo produk kasebut (sing bisa digayuh nggunakake penargetan tampilan), Penambahan logo lan judhul sing cocog ing iklan kasebut dirancang kanggo nambah kesadaran, kelingan lan keterlibatan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol