iPhone

Kustomisasi latihan Apple Watch kanggo latihan ing omah sing efektif

Yen sampeyan macet ing omah amarga ngisolasi diri saka COVID-19, sampeyan bisa uga ora cukup olahraga saiki. Isih, sampeyan kudu nyoba kanggo njaga awak, kanggo kesehatan mental lan fisik. Apple Watch temtunipun bisa mbantu, lan sampeyan bisa ngatur data sing ditampilake nalika latihan supaya sampeyan mung bisa ndeleng apa sing sampeyan butuhake.

Mungkin sampeyan ora perlu ngerti jangkah saiki kanggo mlaku-mlaku ing njero ruangan, utawa sampeyan ora peduli yen diganggu dening pembakaran kalori sajrone sesi yoga. Ayo ndeleng carane ngatur latihan Apple Watch supaya cocog karo kabutuhan pribadi.

Tetep fit ing omah

Pisanan, priksa seri latihan omah kita, saka penduduk Kultus Mac hardbody Graham Bower. Iki bakal nggawe sampeyan tetep fit lan waras, uga ngidini sampeyan nutup dering Apple Watch. Kabeh seri dirancang kanggo nindakake ing omah. Sanajan sampeyan manggon ing apartemen cilik, ora ana apa-apa kajaba meja pawon kanggo perabotan, sampeyan bakal ditutupi. Sampeyan uga bisa miwiti seri CultFit Home Workout suwene sasi, utawa pencet Apple TV menyang layanan minangka instruktur fitness.

Apa metrik olahraga Apple Watch?

Tampilan standar Apple Watch Indoor Walk.
Tampilan Walk Indoor standar.
Foto: Kultus Mac

Metrik latihan yaiku garis data sing ditampilake ing Apple Watch nalika latihan. Ing gambar ing ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng metrik kanggo mlaku-mlaku ing njero ruangan. Ing cara iki, kita bakal weruh carane ngganti metrik iki kanggo wong liya, carane mateni metrik sing ora dikarepake, lan carane nuduhake mung siji metrik gedhe, yen sampeyan seneng.

Cara ngatur latihan Apple Watch

Iki ngendi sampeyan ngatur opsi latihan Apple Watch.
Iki ngendi sampeyan ngatur opsi latihan.
Foto: Kultus Mac

Bukak app Watch ing iPhone. Ya, iki minangka lambang sing paling ala sing dirancang dening Apple. Banjur gulung mudhun menyang Olah raga lan tutul. Banjur, tutul Tampilan Latihan ing ndhuwur dhaftar. Sampeyan bakal weruh dhaptar kabeh latihan sing kasedhiya. Cukup tutul salah siji saka wong-wong mau kanggo ngatur.

Pilih metrik latihan sampeyan

Tampilan gawan kanggo latian Indoor Walk.
Tampilan gawan kanggo latian Indoor Walk.
Foto: Kultus Mac

Ing kene kita ana ing njero ruangan Latihan Walk. Kaya sing sampeyan ngerteni, metrik sing ditampilake saiki ana ing ndhuwur, lan metrik tambahan sing kasedhiya ana ing ngisor iki. Kanggo ngganti, mung tutul Sunting. Sampeyan bisa nggunakake mbusak lan nambah tombol kanggo mbusak utawa nambah bagean, utawa mung seret antarane rong bagean. Sampeyan bisa duwe sawetara sing disenengi, nganti maksimal. Metrik sing kasedhiya beda-beda gumantung saka jinis latihan.

Metrik multi utawa siji

Multiple utawa Single Metrik views.
Tampilan Multiple Metrik lan Metrik Tunggal.
Foto: Kultus Mac

Ana cara liya kanggo ndeleng latian Apple Watch. Nganti saiki, kita wis nggarap tampilan Multiple Metric. Nanging, kaya sing sampeyan deleng ing gambar ing ndhuwur, uga ana tampilan Metrik Tunggal. Pilih iki, lan sampeyan bakal weruh kaya iki ing jam tangan sampeyan:

Apple Watch ing mode Metrik Tunggal.
Apple Watch ing mode Metrik Tunggal.
Foto: Kultus Mac

Ing mode iki, tampilan olahraga mung nuduhake siji metrik ing siji wektu, lan sampeyan bisa muter liwat karo Digital Crown. Iku kelangan yen sampeyan pengin fokus ing mung siji nomer. Yen sampeyan numpak sepedha munggah gunung, umpamane, sampeyan mung pengin ngerti pirang-pirang kaki nganti tekan ndhuwur.

Yen sampeyan ngaktifake tampilan Metrik Tunggal, bakal ditrapake kanggo kabeh jinis latihan.

Saiki sampeyan ngerti carane ngatur latihan Apple Watch supaya cocog karo kabiasaan lan kabutuhan, saiki wektune kanggo nindakake latihan ing omah!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol