Wordpress

Wawasan Digital Saben wulan: Oktober 2017

Pemasaran digital ora tau statis. Ing kono Velocitize minangka aset sing migunani. Publikasi sing darmabakti kanggo menehi informasi babagan lanskap digital saiki, Velocitize nggawe sampeyan ngerti kabeh tren ing marketing saiki. Sasi iki, Velocitize nutupi sawetara ceramah saka WP Engine Summit lan diwawancarai sawetara pamicara.

Mbangun budaya "AS": Q&A karo pendiri GSD&M Roy Spence

Co-founder lan ketua GSD&M Roy Spencer ngomong karo Velocitize babagan tujuan merek lan marketing ing WP Engine Summit ing September.

Owahi Konten Sampeyan nganggo Kecerdasan Buatan

Paul Roetzer, CEO PR 20/20 nuduhake misconceptions umum babagan AI lan marketing, lan menehi sawetara saran kanggo pemasar sing pengin miwiti eksperimen karo AI.

Kaya Sales Pro sing Apik, Konten Perusahaan Kudu Pribadi

Nick Bhavsar, VP senior marketing ing Bound, babagan pentinge personalisasi teknik lan kepiye para pemasar perusahaan kudu nggayuh segmen pemasaran konsumen.

Masa Depan Otomatis kanggo Rakyat, Miturut Webby Trend Talk 

Claire Graves, direktur pangurus Webby Awards, ngrembug babagan "masa depan otomatis" lan kepiye teknologi ngganti kabiasaan saiki ing WP Engine Summit.

AI, IBM lan Munculé "Desain Antisipatif"

Pimpinan desain global kanggo IBM Blockchain Services AI Krystal Webber, pembelajaran mesin lan pengalaman pangguna lan kepiye carane bisa ngumpul ing apa sing diarani "desain antisipatif.

Kanggo ngetutake babagan carane nggawe sukses digital, bukak Velocitize!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol