Android

DIZO Watch tampilan pisanan / gambar urip nyata bocor

Realme Techlife ngenalake merek anak perusahaan anyar sing diarani DIZO. Iki dikenalake dening Realme kanggo nggawe macem-macem gadget kanggo mlebu ing pasar IoT. Dheweke bubar ngumumake telpon fitur ing merek DIZO sing diarani DIZO Star 300. DIZO minangka merek sing ngurusi Smart Home, Entertainment, Care, lan Aksesoris.

DIZO Watch tampilan pisanan / gambar urip nyata bocor

Dina iki, gambar nyata saka DIZO Watch katon lan nuduhake tampilan pisanan saka jam tangan DIZO. Ing gambar sing bocor, kita bisa ndeleng manawa jam tangan DIZO dilengkapi rong pita warna, ireng lan putih. Gambar sing bocor kasebut uga nuduhake manawa jam tangan kasebut bakal dilengkapi pangisi daya nirkabel warna ireng kanggo ngisi jam tangan DIZO.

DIZO Watch DIZO Watch

Gambar jam tangan pinter DIZO iki dijupuk saka situs web sertifikasi FCC sing nuduhake tampilan pertama. Sadurunge diluncurake resmi, sawetara gambar listing ngambang ing internet ing Twitter lan Reddit. Gambar kasebut nuduhake spesifikasi jam tangan pinter DIZO ing ngisor iki:

  • Ukuran Awak: 3.5cm
  • Resolusi layar: 320 × 320
  • tampilan: Panel LCD layar demek warna 1.4 inci
  • baterei: Urip baterei 12 Dina kanthi baterei 315 mAh
  • Mode Olahraga: 90 Mode olahraga
  • Resistance Water: IP68 Tahan banyu
  • sensor: Ngawasi Oksigen Darah lan Denyut Jantung
  • Watch Faces: Live watch pasuryan

Dhaptar FCC iki nuduhake manawa DIZO Smartwatch bakal diluncurake kanthi cepet. Ana sawetara desas-desus sing metu yen smartwatch DIZO minangka versi rebrand saka Realme Watch 2. Ayo ngenteni peluncuran resmi kanggo ndeleng manawa jam tangan anyar utawa mung versi rebranding saka Realme Watch 5. Kita bakal tetep nganyari karo samubarang warta mbesuk lan nganyari babagan DIZO Watch.

Muga-muga sampeyan nemokake artikel iki migunani. Yen sampeyan nindakake banjur nuduhake ing media sosial. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran, mangga barengake ing komentar ing ngisor iki. Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android lan Google. Matur nuwun kanggo maca artikel.

Yen sampeyan minangka tipper utawa leaker lan duwe sawetara bocor kanggo kita sing pengin dituduhake. Mangga email kita ing droidmazeteam@gmail.com utawa care@qdient.com. Thanks maneh kanggo maca artikel.

Artikel perkawis:

  • Chrome WebNotes Stylize bakal nambah enggo bareng snippet ing Android
  • Fitur Review Privasi Google Chrome bakal nambah privasi sampeyan
  • Cara mateni Terjemahan ing Chrome kanggo Android
  • Smartphone Realme kanthi Snapdragon 870 bocor
  • Realme Tablet diluncurake enggal, konfirmasi resmi

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol