Seo

Apa Konten Mung Anggota utawa Gated Nduwe Nilai SEO?

Dina iki Takon pitakonan SEO teka saka Kyriakos ing North Carolina. Kyriakos takon:

Kita duwe situs web mung anggota B2B. Sawetara isi ing situs kita kasedhiya kanggo tamu / ora mlebu pangguna, nanging umume isi kita kanggo anggota sing mlebu ing situs. Apa isi sing mung anggota (katon sawise mlebu) mbantu peringkat SEO situs?

Pitakonan sing apik banget, lan iki sing daktampa saka klien kabeh wektu.

Kanggo tujuan pitakonan iki, kita bisa lali babagan aspek B2B - jawabane padha ora ketompo apa jinis konten situs web sampeyan fokus.

iklan

Terus maca Ngisor

Nanging ana sawetara nuansa, mula ayo nyilem.

Apa Ana Nilai SEO ing Isi Mung Anggota?

Wangsulan sing cendhak yaiku: Yen ana ing mburi login, mula ora menehi nilai kanggo SEO.

Alesan kanggo iki gampang.

Googlebot dudu salah sawijining pelanggan sing mbayar, mula ora bisa mlebu log kanggo ndeleng konten sampeyan.

Ana akeh cara teknis babagan iki, lan aku bakal nyoba nyebutake sawetara strategi kanggo ngatasi konten mung anggota lan nyedhiyakake sawetara tautan sing migunani ing kene.

Penting kanggo miwiti kanthi mriksa perlu kanggo ngunci utawa ngunci konten ing mburi login.

iklan

Terus maca Ngisor

Apa Konten Sampeyan Perlu Gated?

Aku ngelingi siji klien sing pengin nindakake iki karo kabeh video lan njaluk bantuan strategi SEO.

Babagan pisanan sing ditindakake yaiku ndeleng analytics, lan nyadari yen pangguna rata-rata (mlebu utawa mbayar) mung ndeleng rata-rata siji nganti rong video saben wulan.

Sing nggawe pitakonan babagan kabeh model bisnis - apa ana sing gelem mbayar ragad saben wulan kanggo ndeleng siji nganti rong video? Mbokmenawa ora.

Kita nyadari yen kita bakal entuk luwih akeh lalu lintas (lan luwih akeh pelanggan) kanthi ora ndhelikake konten ing mburi login.

Aku crita iki amarga luwih kerep tinimbang ora, aku nemoni klien sing duwe konten gated sing pancene ora perlu gated.

Yen sampeyan mutusake manawa nggawe pangerten bisnis kanggo ngunci konten (lan ana akeh alasan kenapa bisa uga) banjur ana sawetara cara kanggo nindakake.

Gunakake Program Gratis Klik Pertama Google

Google wis suwe nawakake program Gratis Klik Pertama ing ngendi sampeyan bisa mbabarake konten kasebut menyang pangguna sing teka saka telusuran Google sadurunge ngetik syarat login ing tampilan kaca sabanjure.

iklan

Terus maca Ngisor

Ana sawetara trik sing bisa digunakake wong sing darmabakti kanggo ndeleng kabeh konten sampeyan kanthi gratis kanthi cara iki, nanging iki bisa dadi pilihan sing kudu dipikirake.

Gunakake Skema kanggo Marang Google Apa Gratis vs Apa Paywalled

Yen sampeyan mutusake supaya crawler ngliwati login utawa paywall (kaya NYT lan Quora lan situs liyane) banjur ana markup skema sing bisa sampeyan gunakake kanggo menehi katrangan marang Googlebot apa isi sing dibayar vs gratis.

Yen sampeyan kudu nindakake paywall a, Aku penggemar amba saka pendekatan digunakake dening Washington Post utawa The Athletic (loro situs aku bener mbayar).

iklan

Terus maca Ngisor

Nawakake Konten Gratis kanthi Watesan

Situs-situs ing ndhuwur ngidini sampeyan maca saperangan paragraf pisanan saka artikel apa wae kanthi gratis, banjur pencet sampeyan mlebu kanggo nerusake maca.

Iki bisa migunani kanggo pangguna lan crawler telusuran, utamane yen sampeyan nglebokake informasi sing luwih penting (lan tembung kunci) ing awal artikel.

Nanging, umume, yen sampeyan ngidini mesin telusur ndeleng konten kasebut, bakal mbantu sampeyan rangking.

Yen dheweke ora bisa ndeleng, ora bakal mbantu sampeyan.

Trik kasebut nggawe manawa sampeyan bisa ngidini mesin ndeleng apa sing sampeyan butuhake nalika isih njaga fungsi sing dikarepake kanggo pangguna lan ora ngetrapake kanthi cara sing katon kaya cloaking utawa ana sing surem.

iklan

Terus maca Ngisor

Sumberdaya liyane:

  • 10 Faktor SEO On-Page Penting Sampeyan Kudu Ngerti
  • Cara Nggawe Strategi Konten kanggo Pangguna lan Mesin Telusur
  • Faktor Peringkat Google: Fakta utawa Fiksi

Cathetan editor: Takon SEO minangka kolom saran SEO mingguan sing ditulis dening sawetara pakar SEO paling dhuwur ing industri, sing wis dipilih dening Search Engine Journal. Duwe pitakonan babagan SEO? Isi formulir kita. Sampeyan bisa uga ndeleng jawaban sampeyan ing kiriman #AskanSEO sabanjure!

iklan

Terus maca Ngisor


Gambar pilihan: Saxarinka/Shutterstock

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol