Wordpress

Review DropshipMe - Gunakake Kanggo Nambah Produk AliExpress Curated menyang WooCommerce

Nganggep nggunakake WordPress lan WooCommerce kanggo miwiti toko pengiriman gulung dhewe?

Kanthi pengiriman gulung, sampeyan outsourcing pemenuhan pesenan menyang pemasok pihak katelu. Lan ing jagad pengiriman drop, AliExpress minangka koleksi paling gedhe saka supplier pengiriman drop.

Nanging, AliExpress duwe puluhan ewu pemasok lan mayuta-yuta produk, mula golek produk sing tepat sing pengin didol liwat toko sampeyan ora mung mlaku-mlaku ing taman.

DropshipMe minangka plugin WordPress sing tujuane kanggo ngganti kanthi nyambungake toko WooCommerce menyang pilihan curated ~ 45,000 produk AliExpress, kabeh nganggo judhul lan gambar sing wis diowahi.

Sampeyan banjur bisa ngimpor produk kasebut menyang toko WooCommerce kanthi klik siji lan langsung adol.

Tansah maca review DropshipMe kanggo sinau luwih lengkap babagan carane plugin freemium iki bisa mbantu sampeyan miwiti bisnis pengiriman gulung adhedhasar WooCommerce.

Review DropshipMe: Apa Sing Ditindakake (Lan Ora Dilakoni)

Sadurunge aku nerusake menyang review DropshipMe iki, aku mikir penting kanggo ngeja persis apa sing ditindakake DropshipMe lan ora apa.

DropshipMe nyambungake toko WooCommerce menyang katalog produk sing dipilih saka AliExpress. Tinimbang kudu nelusuri jutaan produk ing AliExpress, sampeyan bisa browsing katalog sing dipilih langsung saka dashboard WordPress sampeyan.

Ngluwihi nggawe produk dhewe, DropshipMe uga:

  • Sunting judhul produk kanggo mesthekake yen iku cetha lan bener
  • Ngowahi gambar kanggo mesthekake yen gambar kasebut berkualitas tinggi (yaiku sampeyan ora bakal ngalami tandha banyu aneh sing kudu dicopot)

Sawise sampeyan nemokake siji utawa luwih produk sing disenengi, sampeyan bisa ngimpor produk kasebut langsung menyang toko WooCommerce minangka produk WooCommerce nyata (yaiku, padha tumindak kaya-kaya sampeyan nggawe produk WooCommerce anyar saka awal). DropshipMe malah nangani nyetel variasi produk lan rincian cilik liyane.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngimpor review produk minangka ulasan WooCommerce nyata, kalebu akeh pilihan kanggo nyaring review kanthi:

  • Rating
  • Language
  • Pictures
  • Etc.

Sing Sejatine dhaftar fitur lengkap.

Saiki, ayo nutupi apa sing ditindakake DropshipMe ora nindakake. DropshipMe ora ora kanthi otomatis:

  • Nyelarasake prices sawise proses ngimpor
  • Ngatur pemenuhan pesenan
  • Nyelarasake persediaan

Yen sampeyan pengin fitur otomatis kasebut, DropshipMe dibangun kanggo nggabungake kanthi apik karo plugin sing kapisah saka pangembang sing padha sing diarani AliDropship. AliDropship ngidini sampeyan ngatur manajemen produk AliExpress lan pemenuhan pesenan ing autopilot (sinau luwih lengkap babagan bedane ing kene).

Sejatine:

  • DropshipMe ngidini sampeyan ngimpor produk lan ulasan saka katalog sing dipilih, nanging ora nindakake apa-apa karo produk kasebut sawise sampeyan ngimpor wong-wong mau.
  • AliDropship terus aktif kanggo nyelarasake rega / persediaan kanthi otomatis lan ngirim pesenan menyang AliExpress supaya bisa ditindakake.

Rega DropshipMe: Gratis Kanggo Miwiti

Nalika ora nggunakake terminologi iki, DropshipMe biasane nggunakake sistem rega kredit. Yaiku, sampeyan kudu mbayar ragad siji-wektu kanggo bisa ngimpor sawetara produk tartamtu. Ora ana biaya sing terus-terusan kanggo nggunakake plugin - sampeyan mung mbayar adhedhasar jumlah produk sing pengin diimpor.

DropshipMe ngidini sampeyan ngimpor 50 produk pertama kanthi gratis. Sawise iku, sampeyan bisa tuku paket sing beda-beda gumantung saka jumlah produk sing pengin diimpor:

  • 100 produk - $29
  • 500 produk - $119
  • 1000 produk - $199

DropshipMe misale jek uga duwe tawaran bonus sing asring ditindakake, sing menehi kridit ekstra.

Cara Nggunakake Plugin DropshipMe Ing Situs WordPress Sampeyan

Saiki sampeyan ngerti persis apa sing ditindakake DropshipMe, ayo langsung lan aku bakal nuduhake sampeyan carane kabeh bisa digunakake ing situs WordPress nyata.

Nalika pisanan nginstal lan ngaktifake plugin DropshipMe, sampeyan kudu ngetik kunci API, sing bisa sampeyan entuk kanthi ndhaptar akun DropshipMe gratis (elinga - sampeyan bisa ngimpor 50 produk pisanan sampeyan kanthi gratis):

Dropshipme Review persiyapan

Sawise sampeyan ngetik kunci API, DropshipMe bakal menehi pitutur marang kowe persis pira produk sing isih bisa diimpor, sing mesthekake yen sampeyan mesthi ngerti ing ngendi sampeyan ngadeg:

Produk sing isih ana

Cara Nelusur lan Ngimpor Produk sing Dikurasi

Kanggo nelusuri set produk sing dikurasi DropshipMe, bukak Dropship Me → Produk Impor ing dasbor WordPress sampeyan. Antarmuka iki ngidini sampeyan nggoleki kabeh saka dashboard WordPress sampeyan, dene akeh plugin dropshipping AliExpress liyane meksa sampeyan nggunakake ekstensi browser bebarengan karo situs AliExpress biasa:

Nalika sampeyan bisa ndeleng ing gambar, ana saiki 47,435 produk sing ana ing database curated. Kanggo nyaring produk kasebut, sampeyan bisa:

  • Telusuri dening tembung kunci
  • Filter miturut kategori
  • Tambah saringan kanggo rega minimal utawa maksimal
  • Tambah saringan kanggo jumlah minimal utawa maksimum pesenan
  • Filter produk sing duwe gudang ing lokasi tartamtu (contone, China vs AS)
  • Nyaring pemasok sing nggunakake metode pengiriman ePacket sing populer, utawa sawetara cara populer liyane. Sampeyan uga bisa nyaring pengiriman gratis.

Sampeyan uga bisa nyampur-lan-cocog kabeh saringan beda iki yen perlu. Contone, kene dipikir ing backpacks sing didol dening supplier karo a USAwarehouse lan biaya antarane $20 lan $30:

Dadi, apa bedane asil sing sampeyan telusuri langsung ing AliExpress lan asil nggunakake DropshipMe?

Mangkene conto telusuran cepet kanggo "case samsung galaxy".

Sampeyan bisa ndeleng sing DropshipMe:

  • Ngasilake 56 asil
  • Wis jeneng produk kualitas
  • Nggawe gampang kanggo ndeleng margin sampeyan

Nggoleki tembung kunci sing padha ing bali AliExpress 736,771 asil. Sampeyan uga bisa ndeleng carane judhul produk ing kabeh panggonan. Deleng nomer lan jeneng acak ing saben produk ing situs web AliExpress:

situs aliexpress biasa

Mangkene sebabe sampeyan pengin nggunakake DropshipMe - mung nggawe proses sumber produk dadi luwih gampang lan kurang akeh.

Ndeleng Rincian Liyane Kanggo Produk Tertentu

Sawise sampeyan nemokake produk sing sampeyan kasengsem, sampeyan bisa klik ing View Details tombol kanggo ndeleng informasi luwih lengkap babagan produk tartamtu.

Iki bakal nuduhake informasi kaya:

  • Variasi
  • Description
  • Ulasan

Yen sampeyan duwe ekstensi AliDropship, sampeyan uga bisa entuk sawetara wawasan ing Analisis Produk tab (Aku ora duwe ekstensi kasebut, mula aku ora yakin manawa informasi kasebut migunani):

Produk Import

Sawise sampeyan nemokake sawetara produk sing pengin didol, DropshipMe nggampangake:

  • Impor produk siji
  • Impor akeh produk

Pisanan, sampeyan pengin nggunakake Setelan impor opsi ing ndhuwur kanggo milih carane nangani produk impor nalika nerangake:

  • Kategori WooCommerce
  • prices
  • Status sing diterbitake

Banjur, sampeyan bisa klik ing Impor tombol kanggo ngimpor produk siji utawa gunakake kothak centhang lan gulung mudhun kanggo ngimpor macem-macem produk:

Sawise sampeyan milih salah siji opsi, ora ana kerja maneh sing dibutuhake.

Ndeleng Produk Import

Sawise sampeyan ngimpor sawetara produk, sampeyan bisa pindhah menyang WooCommerce normal Products area kanggo ndeleng produk kaya produk sing digawe dhewe:

Yen sampeyan milih ngimpor produk minangka draf kaya aku, sampeyan bisa mlebu lan verifikasi kabeh rincian sadurunge nerbitake produk kasebut.

Kaya sing sampeyan deleng ing ngisor iki, DropshipMe nindakake pakaryan sing apik kanggo ngimpor kabeh, kalebu variasi produk lan galeri produk (Aku ora nggawe pangowahan manual - iki persis carane DropshipMe ngimpor produk kasebut):

Carane Ngimpor Review Kanggo Produk Panjenengan

Sawise sampeyan nggunakake DropshipMe kanggo ngimpor sawetara produk, sampeyan uga bisa ngimpor review pelanggan nyata kanggo produk kasebut kanggo nambah sawetara bukti sosial menyang toko sampeyan.

Kanggo nindakake iku, sampeyan pindhah menyang Dropship Me → Impor Ulasan.

Pisanan, sampeyan bisa nggunakake macem-macem saringan ing sidebar kiwa kanggo milih review sing arep diimpor. Sawetara perkara sing bisa migunani ing kene yaiku:

  • Mung ngimpor review saka negara tartamtu
  • Terjemahake ulasan menyang basa lokal sampeyan
  • Nyaring ratings kurang
  • Nglirwakake gambar produk utawa mung ngimpor review karo gambar

Banjur, sampeyan bisa klik ing Impor tombol ing sisih ngisor lan DropshipMe kanthi otomatis bakal ngimpor kabeh review sing cocog karo kritéria sampeyan. Yen wis rampung, sampeyan bakal weruh ringkesan sing ngidini sampeyan ngerti persis apa sing kedadeyan:

Sawise nyoba, aku nyaranake supaya ora nggunakake opsi terjemah otomatis amarga ora bisa dipercaya.

Kabeh review sing diimpor DropshipMe dianggep kaya ulasan WooCommerce biasa. Yaiku, bakal ditampilake ing endi wae tema sampeyan nampilake ulasan WooCommerce:

Lan sampeyan uga bisa moderat kanthi nggunakake Ulasan kothak ing editor produk kaya produk WooCommerce liyane.

Sejatine, kabeh fungsi review ditangani nggunakake fitur WooCommerce asli.

Pikiran Akhir babagan DropshipMe

DropshipMe ngirimake apa sing dijanjekake:

Nawakake pilihan produk sing gampang diimpor menyang toko WooCommerce sampeyan. Apa maneh, kabeh produk wis nyunting judhul lan gambar kanggo mesthekake sampeyan bisa langsung nerbitake.

Nalika aku mesthi ora mriksa saben produk ing katalog DropshipMe, aku ora nemoni masalah AliExpress normal nalika nerangake judhul utawa gambar.

Iku uga luwih gampang kanggo nelusuri asil DropshipMe tinimbang nyoba nyaring atusan ewu asil ing AliExpress.

Nanging, siji sing penting kanggo elinga, sampeyan mesthi pengin masangake DropshipMe karo plugin AliDropship pangembang yen sampeyan pengin nyimpen inventaris sampeyan ing sinkronisasi lan entuk manfaat saka pemenuhan pesenan otomatis. Plugin kasebut bakal biaya tambahan $89 ing ndhuwur apa wae sing kudu dibayar kanggo produk sing diimpor nganggo DropshipMe.

Nanging yen sampeyan nggabungake rong plugin kasebut, aku mikir sampeyan entuk cara sing trep kanggo nyiyapake toko dropshipping AliExpress nggunakake WooCommerce.

Pindhah menyang DropshipMe

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol