Wordpress

Elementor 2.0 Review: Ngganti Pasuryan Desain Web

Ing review Elementor iki, kita bakal nliti plugin pembangun kaca sing kondhang iki, lan rilis anyar Elementor 2.0. Apa sampeyan pengin ngatur sawetara kaca web, utawa ngrancang situs anyar, versi anyar Elementor 2.0 duwe alat lan fitur kanggo mbantu sampeyan mujudake visi kreatif sampeyan.

Waca kanggo ngerteni luwih akeh babagan apa sing ditawakake Elementor, lan entuk pangerten sing luwih jero babagan fitur paling anyar sing dirilis karo Elementor 2.0. Kita uga bakal nimbang keuntungan saka nganyarke menyang Elementor Pro. Lan fitur-fitur canggih sing nyedhiyakake ekstensi premium iki. Ayo miwiti…

Pambuka kanggo Elementor

Elementor

Kanggo sampeyan sing durung nggunakake Elementor lan ngerti sethithik babagan plugin kasebut, kita bakal miwiti kanthi introduksi cepet babagan solusi iki lan nimbang apa sing ditawakake.

Elementor minangka plugin pembangun kaca WordPress populer sing mung diluncurake mung rong taun kepungkur. Ing wektu kasebut, Elementor wis dadi pesaing serius ing jagad plugin pembuat kaca. Nyedhiyakake pengalaman nyengsemaken lan fitur ekstensif, asil ing basis customer saya akeh.

Elementor ndhukung versi gratis lan premium saka plugin kasebut. Elementor Pro minangka tambahan saka plugin gratis, lan nyedhiyakake alat canggih kanggo nambah alur kerja lan nambah konversi lan dodolan. Kita bakal ngrembug versi Pro saka Elementor ing artikel kasebut. Nanging saiki, ayo mriksa apa sing ditawakake versi Elementor inti gratis ...

Fitur Elementor

Elementor nggabungake editor seret lan selehake intuisi, sing ngidini pangguna gampang ngrancang utawa ngatur kaca utawa jinis kiriman khusus ing WordPress. Lan kabeh tanpa kudu ndemek baris kode. Kabeh kustomisasi bisa digawe ing mburi ngarep situs, supaya sampeyan bisa ndeleng desain kaca njupuk Panggonan ing wektu nyata.

Pustaka Cithakan Elementor ngemot luwih saka 300 template sing digawe kanthi apik kanggo dipilih, digawe kanggo ngebaki industri lan niche apa wae. Sawise cithakan wis dipilih, editor Elementor menehi kontrol akeh babagan saben detail gaya. Cithakan lan desain kaca bisa disimpen lan digunakake maneh, uga diekspor kanggo digunakake ing situs web liyane.

Elementor uga nyedhiyakake paket lengkap widget kanthi gratis. Widget iki bisa digunakake ing pembuat kaca langsung, ngidini sampeyan nambah kemungkinan desain tanpa wates menyang kaca sampeyan. Ing ngisor iki mung sawetara widget sing bisa digunakake ing kaca sampeyan…

  • Galeri gambar.
  • Gambar Carousel.
  • Google Maps.
  • Kancing-kancing.
  • Video.

Widget lan plugin pihak katelu uga bisa diselehake ing pembangun kaca Elementor. Mulane, sampeyan bisa ngubengi dhewe karo kabeh unsur desain favorit.

Mangkene sawetara fitur ndhuwur liyane sing ditawakake Elementor…

  • Kustomisasi Total Swara Layout.
  • Latar mburi Video.
  • Suntingan Inline.
  • Gambar lan Galeri Lightbox.
  • 800+ Font Google.
  • Desain Landing Page.
  • Mobile Editing.
  • Pangembang Ramah.

Elementor uga dilengkapi dhukungan ekstensif, kalebu tutorial video lan artikel sing jero. Iki mulang langkah-langkah carane nggunakake plugin iki kanggo nggawe situs web sing nggumunke.

Dadi saiki kita ngerti sethithik babagan Elementor lan sawetara fitur sing digabungake ing versi inti gratis. Ayo goleki rilis anyar Elementor 2.0, lan temokake alat lan fungsi apa sing wis ditambahake menyang plugin sing wis akeh fitur iki.

Fitur Anyar Elementor 2.0

Ing wulan Februari, tim Elementor wiwit ngluncurake Elementor 2.0. Kanthi saben rilis fitur anyar, dheweke ngarep-arep bisa ngrampungake masalah sing ditindakake wong nggunakake WordPress saben dina nalika nyoba ngrancang lan ngatur situs web. Dadi fitur apa sing wis dikenalake, lan kepiye carane nambah pengalaman Elementor?

Blok Elementor

Blok

Salah sawijining fitur pisanan sing bakal dirilis ing Elementor 2.0 yaiku Blok Elementor. Fitur sing gratis iki nyedhiyakake cara sing fleksibel kanggo mbangun kaca kanthi cepet lan efisien.

Blok minangka bagean sing wis dirancang sing, digabungake, bisa nggawe kaca lengkap. Telusuri lan nyaring macem-macem pilihan desain sing kasedhiya, banjur tambahake blok sing cocog kanggo saben kaca situs web sampeyan mung kanthi ngeklik tombol. Iki menehi sampeyan luwih fleksibel tinimbang template kaca, nanging dhukungan desain isih cukup kanggo ngirit wektu lan njamin sampeyan nggawe situs web sing ramah pangguna, profesional lan menarik.

Saben blok bisa disesuaikan, ngidini sampeyan ngowahi isi, lan kanthi cepet ngowahi pikiran lan ide dadi situs web. Lan pamblokiran wis dibangun kanthi setelan widget lan tata letak, supaya sampeyan bisa fokus ing proses desain, lan ora kuwatir babagan aspek teknis kanggo mbangun kaca. Pamblokiran banjur bisa disimpen lan digunakake maneh ing macem-macem kaca.

Milih lan milih blok kanggo nggawe kaca ora mung cara sing nyenengake kanggo ngrancang. Pamblokiran bakal nyepetake alur kerja sampeyan lan ngatur proses nggawe sampeyan, ngasilake kaca sing paling dhuwur, kanthi cepet.

Saiki, ing perpustakaan blok, ana 253 macem-macem jinis blok sing kasedhiya, nyebar ing 15 kategori, kalebu Rega, Tim, Testimoni, Portofolio, Telpon kanggo Tindakan lan Langganan. Tim Elementor uga bakal nambah menyang perpustakaan iki liwat wektu, mesthekake yen proyek apa wae, bakal ana pamblokiran pas.

API Pangembang Elementor

API pangembang

Ing wulan April, Elementor ngumumake Pusat Pengembang anyar kanggo pangembang Elementor. Iki minangka situs anyar, lan sumber daya sing apik banget - sing bakal nduwe pengaruh gedhe marang pangembang WordPress sing pengin ngluwihi Elementor, utawa nggabungake menyang produk.

Pusat Pengembang duwe rong bagean…

  • Sumber Daya Pangembang Elementor.
  • Referensi Kode Elementor.

Ayo ndeleng loro kasebut kanthi luwih rinci…

Sumber Daya Pangembang Elementor

Pusat Sumber Daya Pengembang ngemot pandhuan langkah-langkah, tutorial, lan conto kode, nerangake carane pangembang bisa nggawe ekstensi Elementor dhewe utawa solusi khusus kanggo klien. Ana informasi kanggo pangembang plugin lan tema, uga informasi babagan standar kode WordPress anyar lan praktik paling anyar.

Referensi Kode Elementor

Nggunakake dokumen Referensi Kode Elementor sampeyan bisa kanthi cepet sinau apa saben fungsi Elementor, kelas, cara lan pancing. Ing kene sampeyan bisa kanthi gampang nelusuri Referensi Kode kanggo nemokake kode tartamtu, sing kanthi otomatis dianyari saben release versi Elementor anyar. Tim Elementor uga ngrancang kanggo nambah potongan lan conto kode menyang Referensi Kode ing mangsa ngarep.

Yen sampeyan minangka plugin WordPress utawa pangembang tema, Pusat Pangembang Elementor minangka sumber daya sing ora ana regane, lan kudu dipriksa.

Elementor Pro 2.0 - Pembangun Tema

Elementor Pembangun Tema 2.0

Pelepasan Elementor Pro 2.0 wis ndeleng plugin pembangun kaca iki dianyari kanggo nyakup kapabilitas pembangun tema. Nganti saiki, ora bisa ngatur area tartamtu saka tema sampeyan nganggo editor Elementor Pro, kayata header, footer, kiriman siji, lan arsip.

Elementor Pro Theme Builder wis ngembangake konsep template, lan wis ngenalake jinis template anyar kanggo header, footer, lan area liyane ing situs sampeyan. Iki ndadekake saiki bisa ngrancang lan ngatur saben bagean situs web sampeyan, ora mung area konten, nggunakake editor seret lan selehake Elementor. Dadi pamit kode!

Elementor Pro Theme Builder bisa digunakake ing sembarang tema WordPress lan ngidini sampeyan mbangun saben aspek situs web kanthi visual, ing sisih ngarep situs web sampeyan. Kanthi nggunakake cithakan dinamis, sampeyan bisa nggawe kerangka kanggo konten sampeyan banjur ditrapake ing situs sampeyan. Cithakan banjur diisi konten dinamis saka situs web kanthi mung siji klik.

Elementor Pro 2.0 uga nawakake 25+ blok header lan footer, uga fitur header lengket kanggo mbantu sampeyan miwiti. Sampeyan ora bakal diwatesi maneh dening header lan footer tema. Sampeyan saiki bisa nggunakake pamblokiran Elementor kanggo nggawe desain apik gayane lan mripat-keno sing bisa karo liyane saka merek situs web.

Elementor Pro 2.0 - Fitur isih bakal teka

Isih Teka

Kaya sing wis kasebut sadurunge, Elementor 2.0 diluncurake kanthi bertahap. Lan kanggo Elementor Pro 2.0, isih ana fitur sing bakal teka.

Integrasi WooCommerce kudu ana ing wektu sing cendhak, menehi kontrol desain sing kuat ing toko WooCommerce, kaca produk, lan unsur eCommerce liyane, liwat Editor Elementor. Widget bakal kalebu…

  • Widget Produk WooCommerce - Tampilake lan nyaring produk WooCommerce ing situs sampeyan.
  • Widget Kategori WooCommerce - Pilih kategori produk sing ditampilake.
  • Woo Elements Widget - Tambah kaca eCommerce menyang situs sampeyan, kalebu kaca cart, kaca produk siji, kaca checkout lan liya-liyane.
  • Woo Add to Cart Widget – Nampilake tombol 'Tambah menyang Kréta'.

Integrasi iki bakal nggawe Elementor alat sing sampurna kanggo ngrancang situs eCommerce miturut spesifikasi sing tepat.

Uga isih ana dhukungan ekstensif kanggo Advanced Custom Fields (ACF) lan Toolset. Kanthi fungsi iki, sampeyan bakal bisa nggawe kolom isi ing ACF utawa Toolset, lan banjur visual incorporate ing sembarang kaca. Kang kanggo pangembang metu ana, uga bisa dadi game changer.

Apa Sampeyan kudu Nganyarke menyang Elementor Pro?

Elementor Pro

Sawise maca babagan Pembangun Tema sing luar biasa sing tim Elementor wis digabung menyang ekstensi Elementor Pro, uga integrasi WooCommerce, ACF lan Toolset sing ana ing saubengé, sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan kudu nganyarke menyang Pro.

Dadi ayo goleki kanthi cepet apa sing ditawakake Elementor Pro…

  • Cithakan Pro - Pilih saka pilihan template pro paling dhuwur.
  • Formulir - Rancang lan tambahake formulir kontak, formulir langganan, formulir login, lan liya-liyane.
  • Media - Tampilake gambar lan video nggunakake widget Carousel utawa Slides.
  • Custom CSS - Tambah kode dhewe lan ndeleng ing tumindak ing editor urip.
  • Integrasi - Gampang nggabungake karo MailChimp, Facebook SDK, reCAPTCHA, lan Adobe TypeKit, kanggo sawetara jeneng.
  • Media Sosial - Tambah tombol bareng, lambang sosial, integrasi Facebook, lan liya-liyane.

Pangguna Elementor Pro uga bisa entuk manfaat saka dhukungan pelanggan 24/7. Cepet njaluk bantuan babagan masalah apa wae, lan wangsulan pitakon apa wae sing bisa kedadeyan. Temenan, Elementor Pro minangka alat sing luar biasa, lan yen sampeyan serius babagan kualitas desain situs web sampeyan, nganyarke menyang Pro kudu ana ing radar sampeyan.

Pikiran Akhir babagan Elementor 2.0

Kaya sing sampeyan ngerteni, Elementor 2.0 duwe sawetara fitur anyar sing apik banget. Saka Blok Elementor lan API Pangembang, menyang Pembangun Tema Elementor Pro 2.0 lan integrasi canggih, Elementor ngganti desain web. Sing plugin Elementor kudu diduweni kanggo sapa wae sing ngrancang utawa ngatur situs web tanpa ujar - nanging sampeyan bakal milih versi gratis utawa premium?

Apa ana pitakonan babagan rilis Elementor 2.0 anyar? Mangga aran gratis kanggo takon ing komentar ing ngisor iki…

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol