E-commerce

Kabeh sing kudu dingerteni babagan Penjual Pasar Amazon

Penjual pasar Amazon macem-macem, kalebu akeh negara, kelompok umur, lan alasan kanggo melu.

Ing ngisor iki minangka ringkesan data demografi lan psikografis babagan para penjual, biasane gumantung ing laporan Jungle Scout, "The State of the Amazon Seller 2020," sing adhedhasar wawancara ing pungkasan taun 2019 karo 1,046 penjual Amazon sing berpengalaman ing saindenging jagad. Data liyane saka perusahaan intelijen e-commerce Marketplace Pulse.

Nalika 9.6 yuta penjual pihak katelu kadhaptar ing pasar Amazon, mung 2.6 yuta sing aktif, miturut Marketplace Pulse. Sade ing Amazon minangka sumber penghasilan tunggal kanggo 21 persen pedagang pasar, nanging 37 persen duwe pekerjaan full-time ing njaba Amazon.

Demografi

  • Penjual pasar manggon ing 93 negara lan umure saka 18 nganti luwih saka 80, miturut Jungle Scout.
  • Sèket loro persen saka bakul manggon ing AS; 8 persen ana ing China; 7 persen manggon ing Inggris; 5 persen manggon ing Kanada.
  • Akeh adol makarya ing pirang-pirang pasar Amazon. Penjual Cina pindhah kanthi agresif menyang pasar ing Eropa uga ing Amerika Serikat.
  • California wis bakul luwih saka negara liyane ing 18 persen saka total kanggo kabeh bakul, global.
  • Pitung puluh persen bakul pasar iku lanang.
  • Sèket pitung persen saka bakul umure antarane 25 lan 44, lan 35 persen luwih saka 45.
  • Bakul wadon luwih tuwa tinimbang bakul lanang.
  • Seket patang persen bakul duwe gelar sarjana, lan 23 persen duwe gelar master.
  • Wong lanang nglampahi wektu luwih akeh kanggo ngatur bisnis Amazon tinimbang wanita.
  • Umume penjual Amazon (57 persen) nyedhiyakake kurang saka 20 jam saben minggu kanggo ngatur bisnis Amazon.
  • Wong lanang luwih seneng nggunakake model bisnis label pribadi tinimbang wanita.
  • Barang omah lan pawon minangka kategori produk sing paling populer kanggo para bakul, banjur (i) dolanan lan dolanan lan (ii) barang olahraga lan ruangan.

Pemenuhan

Sewidak enem persen responden nggunakake Fulfillment dening Amazon sacara eksklusif, dene 29 persen nggunakake FBA lan Fulfillment dening Merchant. Enem persen nggunakake FBM sacara eksklusif. Penjual FBA fokus ing dodolan label pribadi, dene pedagang FBM utamane adol maneh merek liyane. Penjual FBA mbuwang luwih akeh ngluncurake bisnis Amazon tinimbang penjual FBM. Nanging, bakul FBM duwe dhaptar produk luwih akeh tinimbang penjual FBA.

Ing Desember 2019, bakul FBM duwe bathi bathi sing luwih dhuwur lan bathi seumur hidup luwih gedhe tinimbang bakul FBA.

Barang gawenan tangan duwe bathi paling dhuwur, kanthi 28 persen saka bakul iki entuk bathi ing ndhuwur 25 persen.

Telung puluh enem persen pedagang pasar Amazon duwe kurang saka enem produk sing kadhaptar. Kosok baline, 15 persen duwe luwih saka 250 produk sing didol ing pasar. Pedagang iki asring aggregator sing wis tuku bakul pasar cilik.

Data Keuangan

Ing taun 2020, pedagang pasar pihak katelu adol produk senilai $295 milyar, miturut Marketplace Pulse. Penjualan pihak katelu mundhak 47.5 persen, munggah $ 95 milyar saka 2019. Penjualan Amazon dhewe ("penjualan pihak pertama") mundhak $ 45 milyar, saka $ 135 milyar dadi $ 180 milyar, wutah 33.3 persen.

Revenue lan bathi. Pitung puluh lima persen penjual pasar Amazon entuk luwih saka $ 1,000 saben wulan. Telung puluh sanga persen duwe dodolan luwih saka $10,000 saben wulan.

Rong pertiga saka bakul entuk bathi luwih saka 10 persen, lan 36 persen duwe bathi luwih saka 20 persen. Mung 8 persen bakul nyatakake yen dheweke durung entuk untung. Sewidak pitung persen saka bakul padha duwe bathi sajrone setaun adol ing pasar, lan 80 persen entuk bathi sajrone rong taun.

Lima puluh sanga persen responden survey mbuwang kurang saka $ 5,000 kanggo miwiti bisnis Amazon, lan kalebu biaya inventaris, biaya, lan promosi. Rong puluh wolu persen mbuwang kurang saka $1,000. Nanging, 21 persen nyedhiyakake luwih saka $ 10,000 kanggo biaya wiwitan.

Kemitraan karo Amazon

Responden survey katon seneng karo hubungan Amazon, amarga 92 persen nyatakake bakal terus adol liwat pasar. Dominasi Amazon tegese dalan menyang untung kadhangkala luwih gampang tinimbang adol liwat situs web dhewe.

Nanging, gumantung ing Amazon kalebu risiko sing signifikan. Amazon bisa bersaing karo penjual pihak katelu kanthi merek label pribadi dhewe sing didol kanthi rega sing luwih murah.

Lima puluh wolu persen responden survey Jungle Scout ngandhakake yen Amazon wis nggawe luwih angel kanggo bersaing ing kategori produk ing 2019. Seket telu persen ngeluh yen Amazon langsung saingan karo dheweke. 76 persen penjual sing nggumunake nyatakake keprihatinan manawa Amazon bakal nutup akun utawa dhaptar tanpa alesan.

Nanging, Amazon ndominasi e-dagang, lan pedagang pihak katelu kayane gelem ngidinke risiko kasebut.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol