Content Marketing

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Anchor Text lan SEO

Yen sampeyan wis nate maca konten lan ndeleng hyperlink ing sawijining paragraf, mula sampeyan wis nyekseni teks jangkar ing tumindak.

Nanging ana bedane antarane panggunaan teks jangkar sing apik lan panggunaan sing ora apik. 

Ngerteni beda-beda kasebut minangka bagean gedhe saka optimasi mesin telusur (SEO) lan bisa mbantu sampeyan entuk lalu lintas luwih organik saka wektu.

Kanggo mbantu ngilangi kabeh, tim Konten Rock sing duwe kawruh wis nggawe pandhuan iki kanthi informasi lan sumber daya babagan cara nggunakake teks jangkar kanthi bener.

Siap miwiti? Kene kita lunga.

Apa Anchor Text?

Intine, teks jangkar yaiku tembung sing sampeyan deleng disambungake ing sawijining teks. 

Ing sawetara kasus, bisa uga gambar sing disambung, kayata tombol utawa spanduk.

Teks jangkar minangka cara utama kanggo nyambung menyang kaca liya ing situs web sampeyan utawa situs tambahan ing internet.

Sawetara pemasar digital lan desainer situs web uga nyebut teks jangkar minangka teks link utawa label link. 

Nanging, umume mung nyebat teks jangkar sanajan kabeh istilah kasebut bisa diganti.

Napa Sampeyan Kudu Care babagan Teks Jangkar?

Sanajan katon kaya teks jangkar minangka bagean sing ora pati penting saka desain situs web sakabèhé, ana sawetara alasan kenapa sampeyan pengin menehi perhatian.

➤ Pisanan, ana ing pengalaman pengguna sudut pandang 

Nalika wong ngunjungi kaca sampeyan, penting yen dheweke bisa nyambung saka siji kaca menyang kaca liyane nggunakake pandhu arah sing tepat kanggo nemokake informasi sing lagi digoleki.

➤ Kapindho, teks jangkar nduweni peran moderat ing proses SEO. 

Google lan mesin telusur liyane nggunakake teks jangkar kanggo nemtokake relevansi kaca. 

Yen teks jangkar sampeyan ora cocog karo kaca sing sampeyan sambungake ing sawetara mode, bisa nyebabake relevansi, sing dadi masalah gedhe nalika entuk peringkat positif ing SERPs.

Apa iku kabeh yaiku nggunakake teks jangkar sing bener bisa nggawe bedane kanggo entuk kapercayan pengunjung lan ngirim indikator kunci babagan relevansi kaca sampeyan menyang crawler mesin telusuran.

Cara Format Teks Jangkar sing Bener

Ana rong cara kanggo ngowahi format teks jangkar kanthi akurat: 

Otomatis 

Kanthi metode otomatis, sampeyan bakal nggunakake fungsi ing WordPress utawa platform apa wae sing didhasarake situs web sampeyan. 

Ora perlu nerangake babagan iki, amarga umume wong wis ngerti cara kerjane.

Cukup klik ing "klip kertas" lambang lan sampeyan wis siap.

Kanthi manual

Format teks jangkar kanthi manual bisa dadi crita sing beda.

Umume, coding ing mburi link katon kaya iki:

Tip SEO Konten Rock

Ing conto iki, alamat situs web bakal dadi link target sing pengin pangguna tindakake. 

Ing antarane kurung ana teks jangkar sampeyan, yaiku tembung kunci utawa frasa sing cocog sing sampeyan sambungake.

Ana tag tambahan sing bisa ditambahake kanggo nunjukake ing ngendi kaca kudu muncul nalika diklik - kayata ing jendela utawa tab anyar - nanging ora cocog karo format teks jangkar kasebut.

Praktik Terbaik Teks Jangkar

Aspek teknis, ana sawetara praktik paling apik nalika ngowahi format link jangkar kanthi tepat.

Pilih topik kanthi kapadhetan tembung kunci sing kurang ing kaca sampeyan 

Iki tegese ngindhari istilah apa wae sing nduweni kapadhetan dhuwur ing isi sampeyan.

Kenging punapa? Kaya nggunakake istilah fokus, isi tembung kunci bisa uga nganggo tautan jangkar. 

Lan sampeyan ora pengin njaluk penalized kanggo soko cilik lan gampang fixable.

Pilih istilah tartamtu kanggo target lan ora soko umum

Nalika iku bisa koyone menginake nggunakake a klik kene utawa hubungi kita minangka bagéan saka telpon-kanggo-tumindak sampeyan, biasane dianggep minangka praktik teks jangkar sing ora apik.

Alasane? Ora menehi informasi sing cukup babagan kaca sing sampeyan sambungake. 

Mangkono, dadi angel kanggo bot mesin telusur kanggo ngerti apa isi sing disambung. 

Nanging, cetha nalika nggunakake frasa utawa tembung kunci ing teks jangkar sampeyan.

Coba aja nggawe tautan ing situs web sampeyan katon spam

Yen sampeyan nggawe link metu menyang situs web liyane, priksa manawa kaca kasebut sah kanthi informasi sing padhet.

Pamilik situs web tansah ngalami alangan amarga nyambungake menyang kaca sing ora nduweni tingkat relevansi sing tepat utawa wis ana masalah karo Google amarga praktik spam.

Elinga supaya tansah salah ing sisih ati-ati lan mesthekake pranala metu sampeyan biso dipercoyo sadurunge sampeyan sijine cap persetujuan teks jangkar ing wong.

6 Jinis Teks Jangkar kanthi Tuladhanipun

Mesthine, ana macem-macem jinis teks jangkar sing pengin dilebokake ing kaca konten sampeyan. 

Mangkene enem opsi sing paling umum kanthi conto saben siji:

1. Cocokake Pas

Teks jangkar sing cocog yaiku nalika tembung kunci target sing dikarepake digandhengake ing teks kasebut. 

Contone, kaca babagan Kucing siam nggandheng tembung Kucing siam bakal dadi teks jangkar sing cocog.

2. Cocokake parsial

Kanthi tembung kunci pencocokan parsial, mung bagean saka tembung kunci target sing digunakake ing teks sing disambung. 

Kanggo menehi conto, yen tembung kunci utama sampeyan Labrador retriever lan sampeyan pranala menyang retriever anakan, banjur sampeyan bakal nggunakake teks anchor match parsial.

3. Paribasan Tembung

Teks jangkar sing cocog karo frasa bakal kalebu tembung kunci target nanging nyambung menyang ukara utawa frasa babagan topik sakabèhé. 

Minangka conto, nggunakake tembung kunci target pet nambani lan nggandheng tembung ngruwat pet paling apik kanggo asu kabotan bakal dadi teks jangkar sing cocog karo frasa.

4. wuda

Kanthi teks jangkar telanjang, ora ana tembung kunci utawa frasa sing ditempelake ing link kasebut. 

Conto cepet iki bakal dadi www.rockcontent.com

Waca carane iku ana karo alamat lengkap? Iki teks jangkar telanjang.

5. Generik

Nalika ana wektu tartamtu nalika sampeyan pengin nggunakake teks jangkar umum, biasane paling apik kanggo nyingkiri. 

Iki ngendi tembung klik kene or mangerteni sing luwih lengkap mung umum disambung. 

Nalika bisa dadi cara telpon-kanggo-tumindak sing apik, isih ana istilah deskriptif sing bisa digunakake kanggo keuntungan SEO sing luwih apik.

6. Gambar

Ing sawetara kasus, sampeyan bisa uga pengin ngubungake tombol minangka teks jangkar. 

Ing kono sampeyan bakal nggunakake file gambar kanthi tembung kunci sing bener minangka jeneng file. 

Uga, nganyari tag ALT kanggo nggambarake tembung kunci utawa frasa sing ditargetake. 

Elinga, mesin telusur ora ndeleng gambar, nanging maca tag kasebut kanggo nemokake konteks babagan tautan.

Apa Ana Nomer Ideal Link Teks Jangkar kanggo Kaca sing Dioptimalake?

Saiki sampeyan ngerti macem-macem jinis teks jangkar, ayo njupuk luwih dhisik kanthi ngrembug babagan kaping pirang-pirang sampeyan kudu nggunakake teks kasebut ing sawijining konten.

Nalika ana bab sing ngluwihi, ora ana standar sing ditetepake kanggo apa sing digoleki mesin telusur nalika mindhai situs web sampeyan kanggo tautan jangkar.

Nanging, tujuane nambah teks jangkar sing katon paling alami. 

Contone, ngomong babagan topik tartamtu sing ana hubungane karo konten saiki sing diwaca bakal dadi akal. 

Kaya sing bakal ditindakake kanthi nelpon-tumindak kanthi link tembung kunci target sing cocog karo kaca kontak.

Nalika nerangake optimasi mesin telusur, tujuan utamane yaiku nyedhiyakake konten sing paling berharga lan relevan. aku

f sampeyan nambahake pranala njaba internal lan biso dipercoyo sing ana hubungane karo topik kasebut, banjur sampeyan bakal nggoleki babagan nomer pas sing ditambahake.

Nanging, priksa manawa ora katon spam utawa curiga. 

Yen katon sampeyan nyoba main sistem kasebut kanthi nambahake akeh tautan sampah, mula ana kemungkinan Google bakal ngukum sampeyan amarga praktik kasebut.

Bungkus: Nggunakake Teks Jangkar kanggo Optimasi Panelusuran sing Luwih Apik

Nggunakake teks jangkar minangka cara sing paling apik kanggo menehi pangguna akses gampang menyang informasi tambahan babagan topik tartamtu, nalika uga nuduhake crawler mesin telusur babagan kaca tartamtu. 

Nalika ana sawetara praktik lan pedoman paling apik sing kudu ditindakake, proses kasebut gampang lan efektif babagan implementasine lan panggunaan.

Apa sampeyan isih nggolek informasi luwih lengkap babagan carane nambah optimasi mesin telusur situs web sampeyan? 

Konten Rock Pandhuan SEO nyakup akeh topik sing kudu dingerteni supaya sampeyan bisa mlebu ing dalan sing bener.

Nelusuri OPTIMIZATION ENGINE

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol