Content Marketing

Conto Layanan Pemasaran Konten sing dadi Cara sing Apik kanggo Ndhaptar Merek sampeyan

Pemasaran Konten saiki lagi nesu, lan umume bisnis nggunakake paling ora minangka wujud kanggo promosi barang lan layanan. 

Iki mbukak kesempatan marketing sing gedhe kanggo sing kepengin kerja ing lapangan nanging nuwuhake akeh keraguan babagan jinis layanan sing ditawakake lan nalika paling cocog.

Dadi, apa Layanan Pemasaran Konten, lan kepiye carane bisa didol online? 

Kita wis nyiapake pandhuan lengkap kanggo mbantu sampeyan. Ayo dadi miwiti!

Kaping pisanan, Apa Pemasaran Konten?

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu ngerti supaya bisa karo Marketing Konten, mesthi, iku entails. 

Pemasaran Konten nggawe konten berkualitas tinggi kanggo merek kanggo nambah:

  • kesadaran merek.
  • Engagement
  • Konversi. 

Kanggo nindakake, sampeyan kudu sinau prinsip-prinsip sing paling penting lan logika sing bisa ditindakake. 

Cekakipun, Pemasaran Konten fungsi amarga menehi pelanggan apa sing dikarepake: informasi babagan cara ngatasi masalah, kanthi awake dhewe utawa kanthi bantuan perusahaan sampeyan.

Nomer ora ngapusi, lan nuduhake manawa layanan Pemasaran Konten minangka lapangan sing apik kanggo digarap. 

Sawise kabeh, miturut 72% saka pemasar, iku mundhak generasi timbal lan entuk merek nganti 60% bali tarif konsumen. 

Ora nggumunake yen pirang-pirang taun luwih akeh perusahaan wiwit nandur modal ing jinis pemasaran iki kanggo promosi bisnis.

Generasi Timbal Goyang

Apa Layanan Pemasaran Konten?

Minangka jeneng kasebut, Layanan Pemasaran Konten minangka layanan sing diwenehake ing Pemasaran Konten. 

Konten video, kertas putih, podcast, slideshare, marketing email lan ebook iku kabeh conto layanan marketing isi sing perusahaan bisa nyewa dhewe.

Conto Layanan Pemasaran Konten

Ing ngisor iki, kita bakal nliti sawetara layanan Pemasaran Konten sing bisa disewa utawa ditawakake, lan apa sing dibutuhake.

Konten video

Sampeyan bisa uga ngerteni manawa, ing jaman saiki, ana owah-owahan ing internet. 

Kanthi nambah jangkoan broadband, video dadi cara kanggo ngirim informasi. 

Dadi dadi salah sawijining layanan Pemasaran Konten sing paling penting sing bisa disewa bisnis.

Konten video, miturut Whitefish, nggawe telung perempat lalu lintas internet, lan panggonan kaya YouTube lan TikTok entuk akeh kunjungan saben dina.

Konten video uga minangka alternatif sing apik yen sampeyan nggoleki lalu lintas organik kasebut. 

Video luwih cenderung entuk asil panelusuran lan, amarga iku, dadi luwih akeh pilihan merek nalika arep tuku konten.

Yen sampeyan ana ing pasar kanggo nawakake layanan Pemasaran Konten, sampeyan kudu bisa fokus ing upaya kanggo mbangun video. 

Apa kanthi nyunting, menehi soundtrack utawa nindakake copywriting sing dibutuhake kanggo video sing apik, ana akeh marketing kanggo nggarap nalika nerangake audiovisual.

Nggawe video pribadi cendhak minangka cara sing apik kanggo miwiti. 

Sing luwih kreatif sampeyan bisa entuk, luwih akeh video sampeyan bakal viral.

Tulisan blog

Kiriman blog bisa uga minangka bentuk Layanan Pemasaran Konten sing paling misuwur sing kasedhiya. 

Dheweke nggawe roti lan mentega layanan Pemasaran Konten, minangka jinis konten sing paling digoleki sing bisa ditawakake utawa nyewa.

Nggawe konten sing menarik minangka cara paling apik kanggo ngumpulake lan njaga pamirsa kanggo merek sampeyan. Lan iki minangka jinis karya sing paling umum sing bisa ditindakake dening copywriter online.

Nggawe lan nganyari blog mbutuhake akeh karya lan mbutuhake katrampilan khusus - lan mulane kiriman blog bisa dadi karya sing nguntungake banget.

Tuladha postingan blog.

Konten interaktif

Konten interaktif wis dadi salah sawijining staples ing internet. 

Apa sampeyan tau ndeleng kalkulator interaktif sing mriksa efisiensi finansial marketing sampeyan? 

Iku pakaryan saka pakar layanan Content Marketing, sing wis nemtokake iku kanggo kapentingan konsumen saka merek tartamtu.

Konten interaktif beda-beda kanthi cara narik kawigaten para pamirsa, nggawe manawa pangguna kudu sesambungan karo fitur supaya bisa digunakake. 

Kuis lan survey uga minangka bagean saka kategori layanan Pemasaran Konten iki lan bisa ditawakake kanggo klien supaya bisa nambah asil karo marketing online.

Konten interaktif saya tambah akeh lan luwih akeh pemasar nggunakake strategi kasebut minangka cara kanggo melu pamirsa.

Spanduk kalkulator interaktif.

email Marketing

Sampeyan bisa uga kaget nanging umume merek isih entuk akeh klien liwat komunikasi email. 

Nggawe aliran konten sing bisa nyedhaki pamirsa nalika butuh lan menehi tawaran sing ora bisa ditolak. 

buletin uga minangka cara sing apik kanggo nggawe hubungan karo pelanggan lan melu, dadi ana akeh karya kanggo spesialis marketing email nalika nerangake layanan Content Marketing.

Tantangan utama yaiku nggawe konten sampeyan diwaca. 

Dadi, nggawe email sing relevan lan nampilake kanthi cara sing apik banget supaya bisa rampung. 

Tuladha email marketing.

eBooks

Ebook uga minangka layanan Pemasaran Konten sing bisa ditawakake kanggo klien. 

Dheweke luwih jero tinimbang kiriman blog, lan mulane dheweke dadi hit ing internet. 

Jinis konten gratis utawa mbayar iki biasane ngemot rincian babagan subyek, ngewangi sing maca mutusake produk sing bakal dituku utawa layanan kanggo nyewa, utawa malah mung nggawe manawa dheweke ngerti subyek kanthi cukup kanggo navigasi liwat corong pasar konten kanthi gampang.

Ebook mbutuhake ora mung panulis nanging uga desainer kanggo nggawe konten visual sing menarik lan migunani. 

Lan ing kana sampeyan cocog karo layanan Pemasaran Konten, nyedhiyakake merek apa sing dibutuhake kanggo nggawe ebook sing ngasilake timbal online sing sukses.

Tuladha ebook.

podcast

Biasane, nalika subyek Pemasaran Konten, kita mung mikir babagan konten visual - kaya kiriman blog utawa infografis. 

Nanging isi audio, kayata podcast, uga bisa ditemokake ing antarane portofolio ahli layanan Pemasaran Konten. 

Yen sampeyan durung nate krungu podcast sajrone urip, pikirake kaya acara radio - nanging sampeyan bisa ngrungokake saka ngendi wae lan fokus ing konten khusus, kayata acara TV utawa malah Pemasaran Konten dhewe.

Jinis konten niche iki biasane narik kawigaten para pamireng saka kabeh lapisan masyarakat lan kaya konten liyane online mbutuhake Produser Konten kanggo nggarap. 

Iki minangka layanan Pemasaran Konten sing cocog: nggawe copywriting podcast, desain visual, lan trek audio.

Tuladha podcast.

Papers putih

White Papers minangka laporan sing rinci banget babagan perkara sing ditindakake. 

Dokumen kasebut, biasane diterbitake dening akademisi, dadi populer karo merek, minangka cara kanggo ngumumake kawruh lan nuduhake kontribusi marang masyarakat.

Biasane, kertas putih bakal rinci babagan solusi sing paling apik kanggo perusahaan. 

Tujuan utamane yaiku kanggo mbujuk pamaca yen kawruh sing dituduhake ana dalan sing paling apik kanggo solusi.

Nggawe kertas putih minangka cara sing apik kanggo mbangun hubungan karo pelanggan sing luwih berpengalaman. Nanging jinis materi iki bisa uga angel digawe, amarga ora dimaksudake kanggo promosi banget.

Kertas putih mbutuhake copywriter lan desainer supaya bisa rampung, dadi rong cara sampeyan bisa ndeleng nggawe materi kaya iki. 

Tuladha whitepaper.

Kepiye Cara Rega Layanan Pemasaran Konten?

Dadi, saiki sampeyan ngerti kabeh babagan cara layanan Pemasaran Konten lan posisi apa sing kasedhiya ing wilayah iki, wektune kita takon pitakon paling tuwa: kepiye rega layanan sing kasedhiya ing Pemasaran Konten?

Nalika iku bisa gampang kanggo menehi nomer Nilai pasuryan lan rampung karo, iku ora sing prasaja. 

Kaya layanan profesional liyane, pira sing sampeyan ngisi kanggo layanan Pemasaran Konten bakal gumantung ing akeh faktor.

Kita bakal nliti kanthi luwih rinci babagan faktor-faktor kasebut supaya kita bisa ngerteni babagan biaya sing dibutuhake.

Pengalaman profesional

Pengalaman profesional bisa uga minangka unsur sing paling penting nalika ngisi daya kanggo layanan sampeyan. 

Sing luwih trampil lan pinter sampeyan, luwih akeh sampeyan bisa ngisi daya. 

Iku logika prasaja, ta? Nanging ora gampang yen kita ndeleng akeh posisi kasedhiya ing pasar.

Desainer Grafis profesional sing ora duwe pengalaman ing Nggawe Konten, umpamane, bisa nggawe luwih murah tinimbang wong sing durung lulus ing lapangan nanging wis suwe nggarap konten. 

Dadi, kanggo ngisi rega sing adil, sampeyan kudu nggunakake pengalaman sampeyan karo faktor liyane.

Market

Bener apa sing dikandhakake, sawetara pasar luwih apik tinimbang liyane. 

Iku amarga gumantung ing ngendi sampeyan bisa, sampeyan bisa nggawe matèni mengkono proyek padha sampeyan bakal nindakake ing kutha kurang larang kanggo setengah rega. 

Pasar sing sampeyan lebokake kudu dipikirake supaya bisa ngisi rega sing cocog kanggo layanan Pemasaran Konten.

budget

Bab liyane sing penting kanggo dipikirake yaiku sepira klien utawa klien prospek sampeyan pengin nandur modal ing layanan sampeyan. 

Minangka pamula, sampeyan bisa uga kaget ngerti yen iki minangka pitakonan sing kudu sampeyan takon saben wektu. 

Ngerti anggaran klien bakal ngidini sampeyan menehi rega sing luwih apik kanggo layanan sampeyan.

Biaya nindakake bisnis

Ana prekara liya sing kudu dipikirake ing rega sampeyan: biaya bisnis.

Sampeyan bisa uga ngerteni kanthi cepet yen apa sing sampeyan ngisi ora nyukupi yen tagihan wiwit numpuk.

Supaya bisa dadi pengusaha sukses, sampeyan kudu nimbang sepira sampeyan mbuwang peralatan, piranti (kayata piranti lunak) lan biaya urip liyane sing penting, kayata nyewakake papan kanggo nindakake bisnis utawa liya-liyane. 

Sawise nggabungake kabeh faktor sing wis kasebut ing ndhuwur, sampeyan bakal bisa ngisi rega sing padha kanggo layanan Pemasaran Konten.

Bungkus: Nawakake sing paling apik kanggo Klien

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ana sawetara jinis layanan Pemasaran Konten sing bisa sampeyan tawarake minangka merek.

Saben wong bakal ngomong kanthi beda karo pamirsa lan mbantu nggayuh tujuan tartamtu, supaya dadi wicaksana nalika milih lan elinga kanggo nimbang kabutuhan persona panuku. 

Sadurunge lunga, wangsulana: apa sampeyan mikir sampeyan duwe kesenjangan ing strategi pemasaran konten lan isih ana ruang kanggo perbaikan?

Kita bisa mbantu sampeyan nanggapi iki Evaluasi kedewasaan Pemasaran Konten. Priksa metu!

Sepira diwasa konten sampeyan - Spanduk Promosi

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol