Wordpress

Fitur Anyar sing Apik kanggo Manajer Plugin Smart

Ekosistem plugin minangka salah sawijining bagean WordPress sing paling sregep lan nyenengake. Kanthi meh 55,000 plugin gratis sing kasedhiya saiki ing repositori plugin WordPress.org, sampeyan bisa nambah fitur lan fungsionalitas sing ora dingerteni ing situs sampeyan sing bakal mbantu bisnis sampeyan berkembang kanthi online. Saliyane katalog plugin gratis sing akeh, ewu plugin tambahan kasedhiya saka situs web pihak katelu kaya Github.

Plugin WordPress kudu tansah dianyari lan owah-owahan kasebut kudu langsung ditrapake ing situs sampeyan. Gagal nganyari plugin bisa mbukak situs WordPress nganti akeh kerentanan keamanan lan kinerja cacat. Sanajan pentinge, pangopènan plugin tetep dadi tantangan utama kanggo pangguna WordPress. Proses iki meh kabeh manual, lan akibate, iku mboseni lan akeh wektu. Akibaté, akeh pamilik situs nyoba mbatesi jumlah plugin sing kudu dianyari, nanging kanthi mangkono, dheweke ora kejawab salah sawijining kekuwatan paling gedhe sing ditawakake WordPress.

Ing wulan Juni, WP Engine ngluncurake Smart Plugin Manager - siji-sijine manajer plugin sing komprehensif kanggo WordPress - kanggo ngatasi masalah iki lan nggawe luwih gampang situs njupuk kauntungan saka kabeh plugin WordPress sing apik kanggo mbantu bisnis sampeyan berkembang. Smart Plugin Manager kanthi otomatis mriksa plugin kanggo nganyari banjur miwiti nganyari kasebut sewengi (utawa wektu liyane sing luwih disenengi) supaya pangopènan plugin tansah dikendhaleni lan ora katon.   

Smart Plugin Manager uga nggunakake intelijen buatan ing wangun tes regresi visual lan sinau mesin kanggo mesthekake kabeh nganyari plugin wis rampung kanthi sukses, tanpa nyebabake akibat utawa kesalahan sing ora disengaja ing situs pangguna.

Wiwit diluncurake luwih saka patang wulan kepungkur, Smart Plugin Manager wis nganyari luwih saka 70,000 plugin kanthi aman lan entuk atusan pelanggan WP Engine. Kita wis ngrambah menyang pelanggan kasebut kanggo takon babagan fitur lan dandan ing mangsa ngarep lan entuk akeh umpan balik sing apik. 

Bersenjata karo saran pelanggan, kita seneng ngumumake rilis fitur anyar kanggo Smart Plugin Manager, kalebu nganyari plugin individu, opsi email pelanggan sing dianyari, lan nambah visibilitas lan kontrol pangguna.  

"Kanthi nganyari anyar iki, kauntungan utama kanggo pelanggan yaiku SPM saiki duwe tingkat sukses sing luwih dhuwur saka nganyari sing ditrapake, sanajan wis dhuwur banget," ujare Peter Mocko, manajer teknik senior ing WP Engine sing ngawasi babak paling anyar. dandan. 

"Tinimbang nganyari kabeh plugin sampeyan bebarengan, Smart Plugin Manager saiki nganyari plugin siji-siji lan nganakake tes regresi visual kanggo saben. Yen ana masalah karo nganyari, iki menehi visibilitas luwih akeh babagan apa sing salah lan plugin sing tanggung jawab. 

Asil liyane saka pendekatan iki, Mocko ngandika, minangka cithakan kabar email anyar sing ditampa pangguna SPM sawise siklus nganyari wis rampung. 

"Luwih jelas, menehi rincian tambahan babagan asil nganyari, lan ing sisih liya, mbatesi informasi sing ora cocog, supaya pangguna bisa ndeleng kanthi cepet kepiye nganyari lan terus maju."  

Deleng ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap babagan nganyari paling anyar menyang Smart Plugin Manager. 

Nganyari Plugin Individu 

Nganti saiki, Smart Plugin Manager nawakake pangguna kemampuan kanggo nganyari kabeh plugin ing wektu sing padha, tegese pangguna kudu nindakake nganyari akeh saben pengin nganyari sanajan siji plugin. Ora maneh. Kita krungu pelanggan banter lan jelas lan Smart Plugin Manager saiki nganyari plugin kanthi individu. 

Pangarep-arep kita yaiku fungsi sing ditambahake iki bakal menehi pangguna kontrol luwih akeh babagan plugin endi sing butuh nganyari, lan nggawe proses nganyari luwih gampang kanthi ngilangi kabeh nganyari maneh yen nganyari plugin individu gagal. 

Nganyari Pilihan Email 

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, Smart Plugin Manager nggunakake tes kemunduran visual sawise saben nganyari plugin kanggo mesthekake yen situs pangguna isih bisa digunakake kaya sing dikarepake. Sawise proses iki wis rampung, pangguna nampa email kanthi asil, supaya ngerti yen plugin wis dianyari kanthi sukses utawa ora.   

Sadurunge, Smart Plugin Manager mung ngidini pangguna nggunakake alamat email siji kanggo nampa email konfirmasi iki, sing ora cocog kanggo tim kanthi akeh wong sing ngatur pangopènan situs. Smart Plugin Manager saiki ngidini pangguna nglebokake pirang-pirang email kanggo laporan pangopènan plugin. Kajaba iku, kita wis nganyari email kanggo mbantu njamin transparansi luwih akeh babagan apa sing dianyari, diuji, lan yen ana kegagalan, apa kegagalan kasebut. Tujuan kita kanthi owah-owahan sing katon prasaja iki yaiku nyedhiyakake visibilitas luwih akeh kanggo tim lan agensi gedhe, sing asring nuduhake tanggung jawab plugin lan pangopènan situs liyane ing antarane sawetara anggota tim.   

Nambahake Visibilitas lan Kontrol kanggo Pangguna 

Saliyane tes kemunduran visual, Smart Plugin Manager nggunakake set tes lan algoritma pembelajaran mesin kepemilikan sawise plugin dianyari kanggo mriksa kesalahan respon server, kode rusak, lan owah-owahan visual. Sadurunge, ora ana kustomisasi sing kasedhiya kanggo tes kasebut. Pangguna ora nduweni kemampuan kanggo milih bagean (e) situs sing arep dites, sing dadi masalah kanggo situs kanthi kaca utawa bagean kaca sing terus-terusan nggawe positif palsu kanggo kabar kesalahan. Iki pancen bener kanggo pelanggan sing nggunakake konten sing luwih dinamis, kayata video utawa gambar carousel, ing situs. 

Saiki, pangguna Smart Plugin Manager bisa ngilangi kabeh kaca utawa bagean kaca saka proses uji coba pasca nganyari. Nggunakake potongan CSS, pangguna bisa mbedakake bagean tartamtu saka situs sing kudu dilewati sajrone tes kesalahan. Yen pelanggan duwe kaca kabeh sing akeh banget nggunakake plugin lan pengin yakin manawa wis dicenthang utawa yen ana kaca sing rawan kanggo nguji kegagalan, dheweke bisa nggunakake peta situs khusus kanggo milih kaca sing kudu dites. Pungkasane, kita ngarep-arep iki menehi pangguna kontrol lan kajelasan sing luwih gedhe babagan apa sing bakal diuji lan ora dites minangka bagean saka nganyari plugin. 

Fitur anyar ing cakrawala

Sajrone sasi sing bakal teka, kita bakal ngluncurake fitur-fitur anyar tambahan kanggo Smart Plugin Manager supaya luwih migunani. Fitur anyar bakal kalebu pengalaman pangguna sing luwih apik sing nyepetake proses nganyari, lan setelan manajemen akeh tambahan sing nyepetake pangopènan plugin ing pirang-pirang situs. Tetep dirungokake kanggo liyane!

Sinau luwih lengkap babagan Smart Plugin Manager 

Smart Plugin Manager saiki kasedhiya minangka tambahan kanggo kabeh jinis rencana WP Engine. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan cara kerjane, priksa kertas putih iki, sing menehi informasi luwih lengkap babagan kenapa plugin tetep up-to-date penting banget, uga luwih rinci babagan carane Smart Plugin Manager ngotomatisasi proses iki lan nggampangake. sampeyan ngaso gampang, ngerti pangopènan plugin ing kontrol. 

Tertarik karo tambahan WP Engine liyane? Priksa Keamanan Edge Global, Pemantauan Kinerja Aplikasi, lan GeoTarget.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol