Media sosial

Eksperimen: Apa Wektu Kirim Bisa Ngapikake Keterlibatan Instagram Sampeyan?

Tren media sosial sing paling panas ing musim gugur iki? Sambat babagan keterlibatan Instagram sing luwih murah tinimbang biasane (utamane yen sampeyan durung nyoba Reels).

Sadurunge kita mbukak kabeh-in ing "apa aku njaluk bayangan" teori konspirasi, iku penting kanggo Wigati sing ana akèh macem-macem alasan sing manajer media sosial bisa ngalami dicokot saka drop. Siji kemungkinan panjelasan? Nalika watesan COVID melonggarake ing musim gugur 2021, wong wiwit nggunakake media sosial kanthi macem-macem cara.

Kanthi atine: saiki katon kaya wektu sing cocog kanggo eksperimen ngganti wektu kiriman. Iki minangka cara sing gampang kanggo nambah keterlibatan, nanging sing kuat. Dadi, kanggo trik sabanjure, aku bakal weruh yen nggunakake wektu sing disaranake Hootsuite kanggo nerbitake fitur kanggo kiriman Instagram sampeyan nambah keterlibatan, tinimbang ngirim postingan ing jaman biyen.

Lan yen gagal? Inggih, Aku guess iku bali kanggo commiserating karo masyarakat bayangan-larangan.

Ayo gooo!

bonus: Download dhaptar mriksa gratis sing nuduhake langkah-langkah pas sing digunakake influencer fitness kanggo tuwuh saka 0 nganti 600,000+ pengikut ing Instagram tanpa anggaran lan ora ana peralatan sing larang.

Hipotesis: Ngirim nalika pamirsa online bisa nambah tingkat keterlibatan Instagram

Wektu minangka komponen cilik nanging penting kanggo kampanye media sosial sing sukses. Yen pamirsa online, dheweke luwih seneng ndeleng apa sing sampeyan kirim: prasaja!

Ngerti kapan iku, mesthi, crita sing beda banget. Sampeyan bisa nyisir analytics lan wawasan Instagram kanthi manual kanggo nggabungake nomer kasebut, nanging alat kaya wektu sing disaranake Hootsuite kanggo nerbitake fitur ngotomatisasi proses kasebut.

Kanggo eksperimen iki, kita bakal njupuk kawicaksanan Hoot-bot, lan nyoba.

Metodologi

Cara sing biasane dakkirim ing Instagram yaiku "kapan wae aku seneng," mula kanggo miwiti eksperimen gedhe iki, aku terus nindakake. Aku nyiyapake sawetara foto wedding sing apik kanggo dikirim menyang akun Instagram majalah kawinan sing dakgarap (kita duwe udakara 10,000 pengikut), lan nyebarake sajrone seminggu kanthi cara sing ora sopan.

foto wedding ing profil Instagram

Rebo sore? Mesthi, sing felt tengen! 8:35 am dina Kemis? Kok ora! Ayo diarani "posting intuisi." (Paten ditundha!)

Hootsuite Planner Instagram kaping kirim

Minggu sawise iku, Aku dikirim pilihan liyane foto wedding ayu (karo captions tema padha, kanggo tujuan ngelmu-kontrol-klompok), nanging wektu iki, Aku tindakake saran Hootsuite kanggo wektu paling apik kanggo ngirim.

Yen sampeyan nggunakake akun kanthi rutin, rekomendasi kanggo wektu kirim bakal kasedhiya nalika sampeyan ngeklik "Jadwal" nalika nggunakake alat "Tulis".

Hootsuite Tulis jadwal kirim nggunakake wektu dianjurake

Yen ora, sampeyan bakal nemokake sawetara saran ing tab Analytics. Sampeyan bisa milih rekomendasi wektu kanggo saben jaringan ing menu molor kiwa ndhuwur.

Hootsuite Analytics dina lan wektu paling apik kanggo nerbitake kiriman

Hootsuite adhedhasar saran kasebut nalika para pengikut sampeyan ana ing jaringan sosial tartamtu, lan nalika akun sampeyan wis nglumpukake keterlibatan lan tampilan paling akeh ing jaman kepungkur.

Iku matematika (utawa ... ilmu?) lan dudu intuisi sanajan sethithik. Dadi: apa Hoot-bot utawa kekuwatan batinku sing paling ngerti?

Apa sing kedadeyan nalika aku ngirim ing wektu sing disaranake

Oke, nyoba eksperimen iki sajrone preian pancen dudu langkah sing paling apik, miturut ilmu pengetahuan. Sakabèhé, kabiasaan panggunaan media sosial ora cocog karo prilaku normal, mula kanthi akurat prédhiksi carane wong bakal tumindak adhedhasar tumindak anyar ora bisa ditindakake kanthi sampurna.

preduli: Wektu sing disaranake Hootsuite isih mbantu kirimanku luwih apik, kanthi tayangan sing luwih dhuwur, komentar lan seneng rata-rata tinimbang cara mbuwang-a-dart-at-the-wall sing dikirim minggu sadurunge.

Aku weruh tambah 30% ing tayangan, saka 2,200 minggu sadurunge dadi 2,900 sajrone minggu Rekomendasi Hootsuite. Semono uga, kirimanku sing paling apik minggu iki entuk 30% luwih seneng tinimbang kiriman sing paling apik ing minggu sadurunge.

bonus: Download dhaptar mriksa gratis sing nuduhake langkah-langkah pas sing digunakake influencer fitness kanggo tuwuh saka 0 nganti 600,000+ pengikut ing Instagram tanpa anggaran lan ora ana peralatan sing larang.

Entuk pandhuan gratis saiki!

Ora ala babar pisan.

Jangkauan lan tayangan kiriman penerbitan Instagram Hootsuite Analytics

Ya, iki minangka plug tanpa isin kanggo alat kita. Nanging uga mbuktekake prinsip penting: sing ngirim nalika pamirsa online ndadekake prabédan. Lan kabiasaan pamirsa sampeyan bisa uga wis owah ing musim gugur iki.

Nanging yen sampeyan ora nggatekake, ora apa-apa! Kita kabeh sinau lan tuwuh bebarengan ing kene. Sing penting iki minangka kesempatan kanggo bali menyang papan sing dikarepake.

Apa tegese asile?

TLDR: Kirim nalika pamirsa sampeyan bakal online.

Iki minangka prinsip dhasar, nanging sing kudu diuripake, utamane nalika prilaku pamirsa berkembang. Mungkin sampeyan wis ngerti kegiatane ing jaman biyen (alias, Maret), nanging owah-owahan!

Kayane wong tuwa "Apa kowe ngerti ngendi anakmu?" PSA, kajaba ngganti "bocah" karo "pemirsa media sosial" lan, uh, "ngendi" karo ... "kapan," Aku guess?

Kadhangkala, kita kebungkus nggawe lan nglakokake kampanye media sosial sing gedhe, tetep karo tanggalan konten sosial utawa ngawasi analitik sosial kita sing lali salah sawijining faktor sing paling gedhe kanggo sukses yaiku nggawe manawa wong ndeleng kelangan. bab sing wis ngginakaken dadi akeh wektu kanggo nggarap. Sampeyan ora mung Photoshopping kepala CEO menyang meme kupu kanggo sampeyan dhewe rasa seneng, sawise kabeh. (Inggih, ora sakabehe, paling ora.)

Setel dhewe kanggo kamenangan media sosial kanthi nampilake karya seni ing ngarepe eyeballs maksimal.

Sing dikandhakake: apa tegese ngirim ing "wektu paling apik"?

Wektu paling apik kanggo ngirim yaiku unik kanggo sampeyan lan tujuan sampeyan.

Nalika ana rekomendasi umum sing kasedhiya kanggo wektu paling apik kanggo ngirim menyang Instagram, pungkasane, saben akun individu bakal duwe prilaku pamirsa sing unik. Dheweke bayi sing larang regane khusus! Ora bakal migunani kanggo sampeyan ngirim, umpamane, Selasa esuk, yen bayi sing larang regane khusus ora seneng nggunakake Insta ing dina minggu.

Riset nalika pamirsa khusus online nggunakake Instagram Insights, utawa tutul alat penjadwalan otomatis kaya Hootsuite kanggo menehi saran.

grafik tayangan rata-rata kanggo kiriman sajrone 30 dina kepungkur

Wektu paling apik kanggo ngirim mesthi bakal owah saka wektu

Apa wae wektu kirim sing disaranake sampeyan saiki bakal owah-owahan saka wektu, amarga kabiasaan pamirsa berkembang utawa nalika pamirsa mundhak utawa owah. Ana uga kasunyatan manawa algoritma Instagram terus dianyari: sing bakal mengaruhi sapa sing ndeleng (lan kapan!) uga.

Iki sebabe alat Hootsuite's Best Time to Publish uga bakal menehi saran slot wektu sing durung digunakake sajrone 30 dina kepungkur supaya sampeyan bisa goyangake wektu kirim lan nyoba taktik anyar.

Ing ngisor baris? Sanajan sampeyan ora nggunakake alat kaping sing disaranake kaya Hootsuite, aja lali! Wektu kirim bakal dadi target sing terus-terusan obah, mula sinau kanggo ngetutake arus lan tansah nyoba wektu anyar ing njaba jadwal reguler.

Wektu paling apik kanggo ngirim bakal beda-beda miturut platform

Tes ilmiah banget iki mung kanggo Instagram, nanging saben situs media sosial bakal duwe prilaku pangguna sing unik. Lan sanajan ing platform, macem-macem jinis kiriman bisa uga duwe praktik paling apik kanggo ngirim - umpamane, keterlibatan ing Instagram Reels bisa uga beda karo kiriman sing digawe kanggo feed utama Instagram.

Aja mandheg sinau lan nganalisa, kanthi otak manungsa dhewe (utawa kanthi bantuan alat AI prediktif).

Pengin nyoba alat penjadwalan lan fitur rekomendasi Hootsuite dhewe? Diwenehi whirl karo nyoba 30 dina gratis.

njaluk Diwiwiti

Njupuk guesswork metu saka nalika ngirim ing media sosial nggunakake Fitur Wektu Paling Apik kanggo Nerbitake Hootsuite.

Coba gratis

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol