Media sosial

Piranti Otomasi Facebook, Piranti Lunak, lan Tip kanggo Ngirit Wektu

Ana akeh perkara sing luwih apik kanggo manungsa tinimbang robot: Utas jarum. Roller skating. Kissing (saiki). Nanging ing sawetara kasus, teknologi wis ngalahake kita. Njupuk piranti lan piranti lunak otomatis Facebook, contone.

Piranti lunak otomatisasi Facebook dirancang kanggo kanthi otomatis nangani pangopènan kaca Facebook merek sampeyan kanthi luwih efisien lan efektif tinimbang koordinator media sosial sing paling apik.

Mesthi, kanthi kekuwatan gedhe, tanggung jawab gedhe, kaya sing dikandhakake Pakdhe Spiderman Ben lan uga RuPaul. Mung amarga sampeyan bisa ngotomatisasi meh saben tumindak Facebook, ora ateges sampeyan kudu.

Good Automasi kaca Facebook yaiku babagan nyepetake administratif supaya sampeyan bisa fokus ing apa sing penting: nyedhiyakake konten sing apik lan menarik kanggo para pengikut sampeyan.

Waca apa sing kudu ditindakake, lan aja nganti ngoptimalake otomatisasi Facebook kanthi tanggung jawab kanggo nggawe kehadiran sosial sampeyan dadi manungsa sing paling akeh.

Tabel isi

Apa otomatisasi Facebook sing ala?

Apa otomatisasi Facebook sing apik?

Alat otomatisasi Facebook kanggo mbantu sampeyan ngirit wektu

bonus: Ngundhuh pandhuan gratis sing mulang sampeyan carane ngowahi lalu lintas Facebook menyang dodolan ing papat langkah prasaja nggunakake Hootsuite.

Apa otomatisasi Facebook sing ala?

Automasi Facebook sing ala yaiku apa wae sing katon utawa dirasakake spam.

Sanajan wis rampung kanthi niat sing paling apik, prilaku kasebut bisa diblokir dening pangguna, utawa luwih elek, jaringan kasebut bebarengan.

Tuku pengikut

Mesthi, iki minangka praktik umum (malah Rhianna wis nindakake!)

Alat audit bisa nemokake akun sing digedhekake sacara artifisial sajrone sawetara detik. Nalika 1,000 "penggemar" anyar wiwit ngetutake sampeyan sekaligus, bisa uga dadi gendera abang ... uga kasunyatan manawa dheweke ora "melu" karo konten sampeyan.

Facebook nduweni minat kanggo nggawe manawa situs kasebut kebak wong nyata sing duwe obrolan nyata. Dheweke lagi ngrusak pengikut otomatis saiki luwih akeh tinimbang sadurunge.

Nyatane, tuku pengikut sejatine nglanggar syarat layanan. Ora mung kanca palsu sing larang regane bisa dibusak, akun sampeyan bisa uga ditundha kabeh. Apa duwe jumlah pandherekipun sing tambah akeh worth ngrusak merek sampeyan?

Dashboard Instafollowers njaluk tuku pengikut Facebook

Source: Instafollowers

Aturan jempol media sosial sing apik: yen bakal dadi prilaku sedih ing pesta ulang tahun, mesthine uga sedih online. Entuk kanca, aja tuku.

Kirim pesen otomatis saka jaringan liya

Apa sing bisa digunakake kanggo kiriman Twitter ora mesthi bisa digunakake ing FB.

Aku babar blas njaluk sing dobel mudhun ing kirim ngirit wektu,. Nanging nalika sampeyan ngotomatisasi enggo bareng lintas-platform, sampeyan bakal menehi risiko kiriman sing ora sopan sing bisa katon kanthi ora sopan. Hashtag sing ora cocog, foto sing dipotong aneh utawa tautan sing rusak dudu jinis perkara sing menehi inspirasi.

Kiriman iki saka merek fashion Fate Clothing dikirim saka Instagram menyang Twitter, lan dipotong ing tengah-tengah. Lan apa, Fate Clothing? Lan apa?!?!

Ngotomatisasi seneng lan komentar

Ngidini otomatis nangani komentar lan seneng kaya tuku kertu Starbucks $5 kanggo pasangan kanggo ulang taun pesta. Iku kesed lan ora mikir (lan bisa uga rada mbebayani).

Iki minangka bagéan saka pengalaman Facebook ing ngendi iku penting dadi hands-on. Yen sampeyan menehi robot pamrentahan gratis kanggo seneng postingan sing nyebutake sampeyan, apa sing kedadeyan nalika ana wong sing ngeluh babagan merek sampeyan ...

Komentar, uga, kudu disengaja lan spesifik. Reputasi merek sampeyan dadi taruhan karo saben kiriman sing digawe.

Ana cukup ing donya sing ora bisa sampeyan kendhali (wow, aku ora apa-apa saiki?). Njupuk kendali maneh kanggo iki.

Ngotomatisasi DM

Waca ndhuwur. Ora ana sing ngomong "monggo blokir aku" kaya surat spam umum sing muncul tanpa provokasi ing pesen Facebook sampeyan.

Apa otomatisasi Facebook sing apik?

Alasan sing paling positif lan sah kanggo nggunakake otomatisasi Facebook yaiku kanggo ngirit wektu supaya sampeyan bisa fokus ing apa sing penting - nggawe konten sing apik lan nyambungake karo komunitas sampeyan. Sing bisa uga kalebu…

Pesen jadwal

Nggawe pesen khusus kanggo Facebook supaya dijadwalake mengko minangka taktik ngirit wektu sing sah.

Nalika ngotomatisasi opo sampeyan ngomong ing kirim Facebook bisa dadi pitakonan, otomatis nalika sampeyan ngirim pancen pamindhahan pinter.

Tetep karo jadwal posting sing cocog bisa dadi tantangan. Perencanaan luwih dhisik—utamane yen sampeyan ana ing zona kreatif!—bisa dadi cara sing apik kanggo mesthekake yen sampeyan entuk konten sing pas ing wektu sing tepat.

Sampeyan bisa nindakake iki ing Facebook dhewe, utawa karo panjadwal pihak katelu kaya Hootsuite (kita bakal kesel ora kanggo sebutno iku.) Elinga yen jadwal mung bisa karo Facebook kanggo Business Page saiki.

Nyimpen balesan kanggo pitakonan sing kerep ditakoni

Nduwe respon sing wis disusun siap kanggo muter kanggo pitakonan umum bisa dadi Highly efisien. (Plus, iku cara sing apik kanggo mesthekake yen obrolan karo pelanggan tetep ing merek.)

Of mesthi saben penggemar utawa customer iku malaekat unik lan larang regane sing pantes sakabehe, manungsa waé individu. Nanging tanggapan sing wis ditulis bisa mbantu dheweke entuk informasi sing dibutuhake kanthi cepet, saengga pancen menang-menang.

Contone, yen sampeyan restoran lan sampeyan nampa kira-kira 1,000 pesen saben dina takon apa sampeyan njupuk metu, iki bisa dadi taktik migunani kanggo sampeyan.

Nggunakake stream telusuran kanggo nemokake pangguna, topik, lan konten sing cocog

Yen Archie wis mulang kita apa-apa dening nyoba kanggo tanggal loro Betty lan Veronica ing restaurant padha ing wengi padha, malah karo pasangan rollerskates, sampeyan ora bisa nang endi wae bebarengan.

Entuk bantuan sethithik kanggo nglacak kabeh kabar sing sampeyan butuhake-kalebu telusuran sosial otomatis miturut tembung kunci, topik, hashtag lan pangguna-karo stream telusuran otomatis.

Contone, sampeyan bisa nyiyapake siji stream kanggo ngawasi kiriman pesaing sampeyan, siji kanggo hashtag bermerek sing digawe dening bisnis sampeyan, lan liyane kanggo influencer sing sampeyan kerja kanthi rutin.

Repurposing isi saka jaringan liya kanggo Facebook

Nelusuri kabeh platform sosial liwat aplikasi manajemen media sosial pihak katelu minangka cara kanggo cepet lan gampang netepake kiriman sing entuk daya tarik ing saindenging jagad… lan bisa uga golek inspirasi kanggo kiriman Facebook ing sadawane dalan.

Mesthine, "repurposing" ora mung ateges nyalin lan nempel saka feed Instagram sampeyan. (Deleng kiriman babagan praktik paling apik kanggo kiriman lintas platform ing kene.) Facebook minangka kewan sing unik. Pemirsa ing kene biasane pengin crita, sing menehi inspirasi lan pendidikan.

Otomasi ing kasus iki yaiku mbantu sampeyan ngenali tren topikal supaya sampeyan bisa mbangun saka kono lan ngatur crita khusus kanggo kru Facebook sampeyan.

Nggunakake chatbot kanggo interaksi layanan pelanggan awal

Kaya karo nyimpen balesan kanggo FAQ, chatbot otomatis Facebook bisa mbantu nangani interaksi sing cepet lan reged supaya sampeyan bisa nyimpen sentuhan pribadi kanggo pitakon sing luwih rumit.

Wong ngganti 2 milyar pesen karo bisnis liwat Facebook Messenger saben wulan. Semono uga akeh obrolan potensial: kenapa ora ngrancang balesan pesen Facebook otomatis kanggo nyaring panjaluk sing gampang otomatis kaya nelusuri pangiriman utawa pesenan janjian?

Yen digunakake kanggo nambah interaksi manungsa, ora ngganti, chatbots AI bisa nambah wektu layanan lan nambah kepuasan pelanggan. Tim impen!

Booking.com chatbot respon ing kaca Facebook

Sumber: Facebook Booking.com

Iklan testing A/B

Pengin ngoptimalake media sosial sampeyan? Otomatis nelusuri tes A/B media sosial sampeyan.

Sampeyan bakal entuk data kanthi cepet kanggo variasi sing sithik, supaya sampeyan bisa adaptasi lan nanggepi ing wayahe.

Yen statistik ujar manawa foto CEO lan maskot sampeyan dadi tren, tambahake kiriman kasebut! Kanthi tingkat klik-tayang kaya ngono, sapa sing wani murub sampeyan?!

Ngotomatisasi laporan kinerja biasa

"Sing ora bisa diukur ora bisa diatur." Iku soko ora Pakdhe Ben utawa RuPaul wis ngandika (sing aku ngerti), nanging ora ateges iku ora bener! Nganalisa kinerja kepungkur minangka kunci kanggo ningkatake kinerja mangsa ngarep.

Mulane pancen apik banget yen kanca Hootsuite Analytics bisa narik laporan kinerja khusus saka kaca Facebook sampeyan. Bakal nggawe PDF, Excel, Powerpoint saka CSV kanggo dideleng lan dituduhake karo tim sampeyan.

9 Alat otomatisasi Facebook kanggo mbantu sampeyan ngirit wektu

Coba dhaptar iki minangka toolkit otomatisasi Facebook sampeyan.

Piranti lan piranti lunak otomatisasi Facebook sing paling apik yaiku sing mbebasake wektu kanggo perkara sing luwih penting. Lan ing sawetara kasus, entuk samubarang - kaya koleksi lan analisis data sing jero - sing ora mungkin tanpa bantuan AI.

Hootsuite

Saliyane ngidini sampeyan ngunggah akeh lan gawe jadwal nganti 350 kiriman Facebook luwih dhisik, Hootsuite uga bisa mbantu sampeyan ngotomatisasi akeh tugas manajemen Facebook liyane. Sampeyan bisa ngatur aliran khusus kanggo ngrungokake sosial, lan entuk laporan otomatis. Kajaba iku, kanthi perpustakaan konten, sampeyan entuk akses menyang konten merek kanthi kualitas dhuwur sajrone sawetara detik kanggo mbantu nggawe kiriman anyar kanthi cepet.

Sampeyan uga bisa nambah konten kanthi kinerja paling apik kanthi otomatis nganggo Hootsuite. Pengin luwih akeh tampilan? Dheweke mung sawetara klik.

Kothak mlebu Hootsuite

Ing Hootsuite, sampeyan entuk akses menyang Inbox, alat sing migunani banget kanggo ngatur kabeh obrolan sosial (pribadi lan umum!) ing sak panggonan. Facebook, LinkedIn, Twitter, kabeh geng kene.

Tandha utawa nggolongake pesen, wenehake tanggapan menyang tim sampeyan, lan sing paling penting, uculake rasa kuwatir sing terus-terusan yen sampeyan ngidini ana sing ana ing antarane retakan.

AdEspresso

AdEspresso bisa otomatis ngasilake macem-macem kombinasi iklan adhedhasar unsur sing lagi nyoba, utawa sampeyan bisa nyoba combo prasetel. Iki minangka alat tes A/B sing paling apik kanggo iklan Facebook sampeyan.

Ing kene, sampeyan uga bisa milih pamirsa siji utawa pirang-pirang kanggo nyoba iklan anyar sing manis. Punapa mawon cara sampeyan lunga, iku pamuter daya nyata.

Manajer Bisnis Facebook

Iki minangka "toko siji-mandeg" kanggo nangani aset bisnis sampeyan - papan kanggo nglacak lan nglaporake pagelaran iklan Facebook. Ing kene, sampeyan uga bisa menehi akses menyang mitra utawa rekan kerja.

Chatfuel

Yen sampeyan kepengin weruh chatbot, gabungke Chatfuel kanggo ngotomatisasi kothak mlebu Facebook sampeyan. Bonus: duwe antarmuka seret lan selehake: ora mbutuhake kode.

Kanthi mokal

Mentionlytics kaya gosip utama, nanging kanthi cara sing apik: mesin ngawasi mindai web ing saindenging jagad (kalebu sumber warta lan blog) kanggo conto merek, pesaing utawa tembung kunci sampeyan lan narik langsung menyang dasbor Hootsuite sampeyan.

BrandFort

Coba BrandFort minangka bouncer sampeyan ... otot kanggo nutup para sengit.

Moderator konten berbasis AI ndeteksi lan ndhelikake keluhan umum, sengit lan spam. Butuh "getaran positif mung" banget serius.

Magento

Plugin Sinkronisasi Katalog Produk Facebook Magento narik produk katalog menyang Facebook, kanthi otomatis diformat kanthi rapi lan rapi kanggo platform kasebut.

IFTTT

Entuk macem-macem akun, platform lan teknologi supaya bisa main kanthi apik kanthi bantuan IFFT ("Yen Iki Banjur"). Iku program diudani mudhun kanggo gundhul balung: mung gawe "resep" saka reaksi berantai sing bakal kick mati karo tumindak siji.

IFTTT pituduh kanggo

Source: IFTTT

Contone, sampeyan bisa program pic profil Twitter kanggo ngganti saben sampeyan nganyari Facebook siji. Sampeyan uga bisa arsip kabeh nganyari status Facebook menyang Google Drive yen sampeyan nerd sing mung entuk kepuasan saka ndeleng karya ing spreadsheet. (Ana puluhan kita! Welasan!

Digunakake kanthi tanggung jawab, otomatisasi media sosial bisa mbantu sampeyan ngoptimalake Facebook. Digunakake ora tanggung jawab, sampeyan lagi mlaku menyang wilayah spammer mbebayani. Dadi maju, lan dadi merek sing pengin sampeyan deleng ing jagad iki.

Gunakake Hootsuite kanggo ngirit wektu lan ngotomatisasi karya sing sibuk kanggo melu pamirsa Facebook. Jadwal kiriman luwih dhisik, tetep tab ing pesaing sampeyan, kanthi otomatis nambah konten sing paling apik, lan liya-liyane. Coba dina iki.

njaluk Diwiwiti

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol