Content Marketing

Facebook ngluncurake 'acara online berbayar' gratis kanggo UKM lan liya-liyane

Facebook pengin nulungi bisnis cilik (UKM) supaya bisa slamet saka krisis COVID - lan entuk dhuwit.

Sawetara sasi kepungkur, perusahaan ngumumake $ 100M ing hibah awis lan kredit iklan kanggo SMB. Banjur ngenalake Toko Facebook kanggo mbantu SMB adol online. Lan dina iki ngumumake produk anyar kanggo monetisasi kelas lan acara online sing diarani, "acara online sing dibayar."

Saluran anyar sing potensial kuat. Acara online sing dibayar saiki minangka produk gratis sing ngidini "bisnis, pencipta, pendidik lan penerbit media" nyiyapake acara utawa kelas sing dibayar kanthi online lan njaga 100% penghasilan dhewe - kajaba ing iOS, ing ngendi host acara kudu nyerahake 30% " Pajak App-Store," kaya sing diarani Facebook.

Penawaran kasebut mandhiri: hosting, promosi, dodolan tiket lan pangolahan pembayaran kabeh diwenehake. Bisnis, penerbit, pencipta lan pendidik bisa nemtokake manawa dheweke layak ing kene.

Pemasar nggawe acara kasebut, promosi menyang pandherekipun organik utawa liwat iklan Facebook lan ngumpulake pembayaran liwat Facebook. (Sampeyan kudu nyambungake akun bank kanggo nampa pembayaran.) Nggawe acara uga kudu tundhuk karo kabijakan monetisasi partner perusahaan lan syarat liyane.

Siji keuntungan tambahan nggunakake produk kasebut, para pemasar bakal bisa nggawe pamirsa khusus saka peserta acara utawa kelas.

Aliran pembayaran Apple lan Android

Ora ana biaya kanggo setahun. Facebook ujar manawa ora bakal ngumpulake biaya potensial "paling ora taun ngarep." A sinis bakal ujar manawa iki minangka cara kanggo perusahaan nyopir adopsi produk nganti duwe basis pangguna sing akeh. Nanging nganti bisa mbantu ngasilake bathi kanggo SMB, iku larang.

Ngomong ing telpon pers sadurunge dina iki, perwakilan perusahaan nggawe masalah gedhe babagan panjaluke Apple supaya ngeculake potongan revenue App-Store 30%. Apple dilaporake nolak. Ing kene umume pitakonan pers difokusake lan ora ana wektu kanggo takon pitakon khusus produk. Nanging aku ngetutake Facebook ing email.

Facebook ngandhani yen ora ana integrasi karo Toko Facebook saiki. Nanging, ora suwe, "merek lan pangripta bakal bisa menehi tag produk saka Toko Facebook utawa katalog sadurunge urip lan produk kasebut bakal ditampilake ing sisih ngisor video supaya wong bisa nutul kanthi gampang kanggo sinau luwih akeh lan tuku. Kita miwiti nyoba iki karo bisnis ing Facebook lan Instagram, lan kita bakal ngluncurake luwih akeh ing sawetara wulan sabanjure.

Testimoni SMB positif. Telpon kasebut nuduhake sawetara SMB sing wis nguji beta platform kasebut. Kabeh mau nyedhiyakake testimoni sing optimistis, kanthi siji sing menehi ciri minangka "game-changer." Facebook ujar manawa panyipta acara wis nggunakake alat kasebut "kanggo dadi tuan rumah ceramah pakar, acara trivia, rekaman podcast, pertandingan tinju, kelas masak, temu lan salam intim, kelas fitness lan liya-liyane."

Facebook nambahake manawa acara online sing dibayar bakal langsung kasedhiya ing AS lan 19 negara liyane, kalebu Kanada lan Meksiko, negara Eropa utama lan bagean Asia.

Napa kita care. Ana liyane kanggo sinau lan ngerti babagan acara online sing dibayar. Nanging bisa dadi generator revenue anyar sing kuat lan saluran penjualan kanggo SMB lan akeh pemasar liyane. Iku uga muter menyang konten video Facebook sing luwih gedhe lan strategi streaming langsung. Lan bakal mbantu normalake acara lan kelas online kanggo para konsumen.

Facebook posisi dhewe minangka juara kapentingan bisnis cilik. Iki minangka conto "kapentingan pribadi sing terang."

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol