Content Marketing

Facebook narik maneh mandat Optimasi Anggaran Kampanye

Ing pambalikan, Facebook ora bakal mbutuhake pengiklan nggunakake fitur Optimization Anggaran Kampanye (CBO) ing kampanye. Pengiklan bakal duwe pilihan kanggo ngatur anggaran ing tingkat kampanye utawa set iklan.

Pilihan pengiklan. "Kanggo nyedhiyakake pengiklan kanthi keluwesan lan pilihan ing strategi tuku, kita wis mutusake ora ngupayakake migrasi wajib kanggo Optimasi Anggaran Kampanye (CBO)," ujare juru bicara Facebook ing statement menyang Search Engine Land Senin. "Nalika kita isih yakin CBO nyedhiyakake kinerja lan keuntungan nilai, kita bakal pindhah menyang nawakake CBO minangka pilihan lan ora minangka syarat."

Facebook wiwitane ngrancang kanggo mindhah kabeh kampanye menyang CBO-mung ing September pungkasan nanging wis meksa nindakake perkara. Kanthi CBO, algoritma Facebook kanthi otomatis ngoptimalake alokasi anggaran ing set iklan ing kampanye.

Napa kita care. Akeh pengiklan wis nyurung owah-owahan kasebut, ujar manawa dheweke kerep ndeleng asil sing luwih apik nalika bisa nyetel lan ngontrol anggaran ing tingkat set iklan. Wis pirang-pirang wulan, pengiklan wis nguji CBO kanthi asil campuran.

Facebook jelas krungu para pengiklan nalika ujar manawa dheweke ora seneng karo mandat kasebut, lan saiki wis nilar kabeh. Minangka juru wicoro perusahaan nyathet, Facebook isih percaya marang khasiat CBO lan kemampuan algoritma kanggo ngoptimalake asil kinerja. Iku mung arep mungkasi meksa masalah, kanggo saiki.

Kaputusan kasebut kedadeyan amarga para pengiklan mbatalake belanja sajrone krisis koronavirus, nanging keputusan iki ora ana hubungane, ujare, lan iku permanen.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol