Android

Mbusak Grup Tab Chrome sing dipeksa ing Android

Google Chrome bubar nganyari app Android lan ngenalake akeh fitur kalebu integrasi Google Lens lan tombol Tindakake kanggo situs web. Google bubar nambahake tombol tindakake ing beta Chrome sing ngidini sampeyan ngetutake situs web kanggo nganyari paling anyar, iki bisa digunakake karo feed RSS klasik.

Nanging, ana sawetara laporan kacilakan sawise nganyari paling anyar. Bebarengan karo kacilakan, pangguna ora bisa mateni grup tab Chrome. Sawise nganyari, pangguna ngalami klompok Tab Chrome sing dipeksa ing Android.

Google Chrome ora mateni grup Tab Chrome sanajan sawise mateni panji. Iki banget ngganggu minangka pangguna Chrome kanggo Android. Dadi, ing artikel iki aku bakal nuduhake sampeyan carane mateni grup tab ing Google Chrome kanggo Android.

Mbusak Grup Tab Chrome sing dipeksa ing Android

Langkah-langkah kanggo nyisihake Grup Tab Chrome sing dipeksa ing Android:

  1. Reset Gendera Chrome: Bukak chrome://flags lan setel kabeh gendera Chrome kanthi nutul tombol Reset menyang gawan ing pojok tengen ndhuwur. Iki bakal ngreset kabeh panji Chrome ing browser.
  2. Aktifake flag M89: Telusuri gendéra M89 lan aktifake gendéra. Sampeyan bisa ngeklik kene kanggo mbukak gendera M89 banjur pilih Aktifake saka menu gulung mudhun.
  3. Pateni gendera Grup Tab: Telusuri gendéra klompok Tab ing gendéra krom lan mateni gendéra iki. Sampeyan bisa ngakses gendera iki kanthi ngeklik kene.
  4. Pateni gendéra switcher Tab: Telusuri flag switcher Tab utawa klik kene kanggo ngakses flag iki. Saiki pilih Disabled saka menu gulung mudhun.
  5. Setel gendera Tab Layout menyang Aktif tanpa grup otomatis: Telusuri flag layout Tab ing chrome: // flags utawa klik kene kanggo mbukak flag layout Tab. Saiki ing menu gulung mudhun, sampeyan kudu milih "Aktifake tanpa grup otomatis" kanggo mateni grup tab paksa ing Chrome kanggo Android.
  6. Bukak maneh Browser Chrome: Sawise nyetel kabeh chrome: // panji bukak maneh browser kanthi nutul tombol Bukak maneh ing pojok tengen ngisor.
  7. Ganti Tab Layout menyang Aktif: Sawise mbukak maneh browser, bukak chrome://flags lan ngalih tata letak Tab menyang Aktif saka menu gulung mudhun.
  8. Bukak maneh browser kanggo mateni grup Tab ing Chrome kanggo Android: Sawise ngaktifake Tata Letak Tab, bukak maneh browser maneh lan saiki sampeyan wis kasil nyisihake klompok Tab Chrome sing dipeksa ing Android.

Nemokake tutorial iki migunani? Nuduhake ing media sosial kanggo nyebarake tembung kasebut. Takon pitakonan sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki. Aku bakal mangsuli sanalika bisa. Tindakake kita ing Twitter kanggo nganyari lan warta paling anyar babagan Android. Tmatur nuwun kanggo maca.

Artikel terkait:

  • Cara mateni Terjemahan ing Chrome kanggo Android
  • Temokake bagean kacilakan ing Chrome kanggo Android
  • Cara mateni tombol Panelusuran Swara ing Chrome kanggo Android

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol