Wordpress

[Giveaway] Menang 1 saka 3 Rencana Pro Aggregator RSS WP

Minggu iki sampeyan duwe kesempatan kanggo menang 1 saka 3 Pro Plans saka WP RSS Aggregator. Kabeh lisensi kalebu akses menyang tambahan premium 5 kanthi dhukungan premium lan nganyari siji situs sajrone setaun.

Kanggo mlebu giveaway, gunakake widget raffle ing ndhuwur. Pemenang bakal dipilih kanthi acak lan jenenge bakal ditampilake ing widget ing ngisor iki sajrone 1 (siji) minggu.

Kita pengin sampeyan paling apik luck!

Apa WP RSS Aggregator?

Kaya sing diwaca ing spanduk ing ndhuwur, plugin iki minangka solusi sing kuat kanggo ngedongkrak keterlibatan pengunjung situs lan nambah pengikut sampeyan liwat eksposur tambahan lan rujukan anyar. Kanthi nambahake nilai luwih kanggo pengunjung saben-saben ngunjungi situs sampeyan, dadi liwat konten sing dikurasi kanggo ceruk tartamtu utawa nuduhake video sampeyan tanpa kudu ngunjungi Youtube, dheweke bakal luwih seneng bali lan nuduhake apa sing ditemokake.

Ing ngisor iki sawetara conto nyata babagan carane WP RSS Aggregator bisa mbantu sampeyan.

Dadi panguwasa ing lapangan sing dipilih liwat konten sing dikurasi, kaya sing wis ditindakake ing situs kayata Blog Keuangan Euro - sampeyan bisa maca babagan perjalanan kita dadi influencer ing niche iki.

Gunakake kanggo nambah blog sampeyan dhewe karo konten kualitas liyane saka sumber ndhuwur lan sing kurang dikenal. Iki mbantu kanggo melu lan tuwuh pamirsa. Bakal uga ngedongkrak SEO sampeyan kanthi ngasilake akeh backlink anyar menyang situs sampeyan lan ningkatake kehadiran online sampeyan supaya bisa dipercaya.

Gawe portofolio artikel, video, podcast, lsp lan tampilake ing ngendi wae ing situs sampeyan. Entuk tembung babagan konten sampeyan utawa konten liyane, ora ketompo ing ngendi wae ing web.

Priksa manawa tim sampeyan maca konten curated paling apik sing pengin diwaca kanthi ngumpulake kabeh ing sak panggonan. Iki bakal mbantu nurture budaya perusahaan, nilai-nilai bebarengan lan sesanti.

 

Rencana Pro kalebu tambahan premium paling larang kanggo WP RSS Aggregator. Sampeyan bisa nggunakake template premium (kalebu kothak sing bisa disesuaikan) kanggo nampilake artikel, video lan liya-liyane, utawa malah ngimpor item minangka kiriman WordPress.

Yen sampeyan kepingin weruh carane plugin iki teka, kene tembung saka Jean (sing uga dadi pangadeg WP Walikota), luwih saka 7 taun sawise lelungan iki diwiwiti.

WP RSS Aggregator diwiwiti minangka upaya serius pisanan kanggo sinau carane nggawe plugin. Aku dibangun kanggo ngeruk gatel dhewe; iku ngidini kula kanggo nambahi kiriman blogku ing WP Mayor karo kabar saka situs liyane. RSS wis diucapake mati nalika iku, nanging wektu kayane wis mbuktekake manawa naysayers salah amarga feed RSS tetep dadi cara paling apik kanggo ngimpor konten saka situs web lan platform liyane kalebu YouTube, Twitter lan Amazon. Aku pengin matur nuwun marang kabeh wong sing nyengkuyung supaya aku ngeculake plugin kasebut ing repositori WordPress uga para pangembang sing ngetutake aku lan bener-bener njupuk plugin kasebut ing tingkat sabanjure kanthi mbangun tambahan sing apik banget sing njamin kaslametan lan wutah saka WP RSS Aggregator nganti saiki. Aku wis rampung nggawe situs web agregasi paling anyar lan mulane aku tetep dadi pangguna sing seneng lan ngarepake fitur-fitur anyar sing bakal teka ing sawetara wulan sabanjure.

Lan iki tembung saka CTO Miguel Muscat babagan apa sing wis ditindakake:

Aku wis adoh saka pembangunan langsung ing WP RSS Aggregator kanggo dicokot liwat 2 taun sawise Duwe wis karo plugin saka meh awal. Mbalik maneh sawise kabeh wektu iku rada nostalgia nanging uga nyenengake. Aku lan tim saiki wis berkembang ing kemampuan lan ambisi, lan pungkasane kita njupuk wektu kanggo nggawe dandan sing bisa dikandhakake sawetara wis suwe. Nanging aku yakin manawa apa sing ana ing toko bakal ngluwihi pangarepan! Kita nambah kinerja plugin, dadi luwih mantep, menehi facelift sing dibutuhake, lan ing sangisore hood, aku pribadi refactoring kode warisan minangka preparation kanggo WP RSS Aggregator 5.0!

Priksa manawa sampeyan mlebu undian ing ndhuwur kanggo entuk plugin sing kuat iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol