Media sosial

Goal Talk Podcast Episode 9: Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Lelang Iklan Facebook

Ing saben episode podcast Goal Talk musim iki, aku wawancara karo pakar pemasaran utawa manajemen kanggo nggawa pamilik bisnis cilik lan pemasar informasi sing dibutuhake kanggo sukses ngembangake bisnis.

Minggu kepungkur, aku lungguh karo salah sawijining eksekutif WordStream kanggo ngrembug babagan potensial karyawan, utamane babagan carane ngenali lan ngembangake karyawan potensial dhuwur ing tim sampeyan. Ing episode kasebut, tim WordStream's Vice President of People Success Lucy Lemons ngandhani aku babagan tips kanggo nguatake karyawan kasebut minangka manajer lan uga carane ngatur minangka karyawan potensial sing luwe luwih akeh. Ana akeh wawasan manajemen sing apik ing episode iki sing bisa ditrapake kanggo umume! Yen sampeyan durung krungu episode kasebut, sampeyan bisa ngrungokake ing kene.

Topik minggu iki: Lelang iklan Facebook

Sawetara minggu kepungkur, kita ngrusak cara kerja lelang Google Ads, kalebu cara algoritma Google milih iklan sing bakal ditampilake, cara ngoptimalake sing paling apik, kepiye anggaran digunakake, lan metrik sing paling penting kanggo dilacak. Minggu iki, kita ngatasi platform media sosial liyane sing populer banget kanggo para pengiklan, Facebook lan Instagram.

Goal Talk podcast mangsa 1 episode 9 karya seni.

Kanggo episode iki, WordStream's Manager of Paid Search Scott Mesite lan aku ngomong babagan cara lelang iklan Facebook bisa digunakake kanggo luwih ngerti cara paling apik kanggo nyiyapake kampanye, struktur akun, nyetel anggaran, lan ngoptimalake iklan supaya sukses ing platform kasebut.

Sajrone episode, sampeyan bakal sinau:

  • Faktor endi sing nemtokake manawa iklan sampeyan ditampilake kanggo pangguna.
  • Sawetara opsi nargetake kasedhiya kanggo pengiklan.
  • Metrik endi sing paling penting kanggo dilacak.
  • Kepiye Facebook nemtokake jumlah dhuwit sing bakal sampeyan gunakake kanggo kampanye.
  • Bentenane utama antarane iklan ing panelusuran versus iklan ing media sosial.

Kita bakal nutupi kabeh iki lan liya-liyane. Kanthi episode iki, kita bali maneh kanggo ngrembug taktik marketing sing luwih jero karo episode iki, mula priksa manawa sampeyan duwe pitakon utawa saran kanggo topik liyane!

Sampeyan bisa nemokake episode minggu iki ing Apple Podcasts lan Spotify, uga app podcast favorit. Uga, aja lali nonton episode anyar ing saluran YouTube kita, lan tindakake akun Twitter podcast kanggo rilis episode, takon pitakonan host lan gabung ing obrolan.

Babagan podcast

Podcast Goal Talk kabeh babagan menehi pamilik bisnis cilik lan pemasar informasi sing dibutuhake kanggo sukses. Saka taktik pariwara sing mbantu sampeyan ngatur pesen kanggo para pelanggan nganti gaya manajemen sing bakal mbantu karyawan sampeyan bisa nindakake kanthi maksimal lan rumangsa marem ing perane, kita nuduhake cara sing migunani kanggo mbantu sampeyan lan bisnis sampeyan berkembang kanthi wawancara karo para ahli lan nuduhake wawasan. Rungokake kene.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol