Seo

Pembaruan ulasan produk Google Desember 2021 wis rampung diluncurake

Google wis ngonfirmasi manawa nganyari review produk Desember 2021 saiki wis rampung diluncurake. Nganyari iki wis resmi rampung sawetara dina sadurunge Natal.

Pengumuman. "Update review produk Google wis diluncurake kanthi lengkap. Matur nuwun!," tulis Google ing akun Twitter Pusat Panelusuran Google.

Update ulasan produk Desember 2021. Minangka pangeling, nganyari review produk Desember 2021 wiwit diluncurake kira-kira jam 12:30 ET tanggal 1 Desember 2021. Nganyari iki butuh 20 dina kanggo diluncurake sawise diumumake. Dadi nganyari iki diwiwiti1 Desember 2021 lan terus nganti21 Desember 2021.

Nalika lan apa sing dirasakake. Adhedhasar data awal, nganyari iki dudu nganyari cilik. Iku luwih gedhe tinimbang nganyari review produk April 2021 nanging uga katon tetep molah malih sajrone kabeh rollout. Alat obrolan lan pelacakan komunitas kabeh ana ing tingkat sing cukup dhuwur kanthi konsisten sajrone sawetara minggu kepungkur.

Napa kita care. Yen situs web sampeyan nawakake konten review produk, sampeyan pengin mriksa peringkat sampeyan kanggo ndeleng manawa sampeyan kena pengaruh. Apa lalu lintas organik Google nambah, nolak utawa tetep padha?

Jangka panjang, sampeyan bakal pengin mesthekake yen maju, sampeyan bakal nggawe luwih rinci lan gaweyan menyang konten review produk supaya unik lan katon metu saka kompetisi ing web.

Luwih lengkap babagan nganyari ulasan produk Desember 2021

Komunitas SEO. Pembaruan ulasan produk Desember 2021, kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, bisa uga dirasakake luwih saka versi April. Aku bisa nutupi reaksi masyarakat ing siji postingan blog ing Search Engine Roundtable. Iki kalebu sawetara obrolan awal, grafik peringkat lan saham sosial saka sawetara SEO. Ing cendhak, yen situs sampeyan kena nganyari iki, sampeyan bisa uga ngrasakake kanthi cara sing gedhe banget.

Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan kenek. Google wis menehi saran babagan apa sing kudu ditimbang yen sampeyan kena pengaruh negatif saka nganyari review produk iki. Kita ngirim saran kasebut ing crita asli kita ing kene. Kajaba iku, Google nyedhiyakake rong praktik paling apik ing babagan nganyari iki, siji ujar nyedhiyakake luwih akeh multimedia babagan review produk sampeyan lan sing nomer loro yaiku nyedhiyakake tautan menyang macem-macem penjual, ora mung siji. Google ngirim rong item iki:

  • Nyedhiyani bukti kayata visual, audio, utawa pranala liyane saka pengalaman sampeyan dhewe karo produk kasebut, kanggo ndhukung keahlian sampeyan lan nguatake keaslian review sampeyan.
  • Kalebu pranala menyang macem-macem penjual kanggo menehi pilihan sing maca kanggo tuku saka pedagang sing dipilih.

Ulasan produk Google nganyari. Pembaruan review produk Google nduweni tujuan kanggo promosi konten review sing ana ing ndhuwur lan ngluwihi akeh informasi cithakan sing sampeyan deleng ing web. Google ngandika bakal ningkataké jinis review produk ing peringkat asil panelusuran.

Google ora langsung ngukum review produk kualitas sing luwih murah sing duwe "isi tipis sing mung ngringkes akeh produk." Nanging, yen sampeyan nyedhiyakake konten kasebut lan nemokake rangking sampeyan diturunake amarga konten liyane dipromosikan ing ndhuwur sampeyan, mesthine bakal dirasakake minangka paukuman. Secara teknis, miturut Google, iki dudu paukuman marang konten sampeyan, Google mung menehi ganjaran situs kanthi konten review sing luwih wawasan kanthi peringkat ing ndhuwur sampeyan.

Secara teknis, nganyari iki mung kudu mengaruhi konten review produk lan dudu jinis konten liyane.

Liyane babagan nganyari Google

Nganyari Google liyane ing taun iki. Taun iki kita duwe sawetara nganyari sing dikonfirmasi saka Google lan akeh sing durung dikonfirmasi. Ing urutan paling anyar, kita duwe: Pembaruan inti Juli 2021, Google MUM diluncurake ing wulan Juni kanggo jeneng COVID lan ditambahi kanthi entheng kanggo sawetara fitur ing wulan September (nanging MUM ora ana hubungane karo nganyari inti). Banjur, nganyari spam 28 Juni, nganyari spam 23 Juni, nganyari pengalaman kaca Google, nganyari algoritma predator Google, nganyari inti Juni 2021, nganyari inti Juli 2021, nganyari spam link Juli, lan nganyari spam November dibunderaké. metu nganyari sing dikonfirmasi.

Nganyari inti sadurungé. Pembaruan inti paling anyar sadurunge yaiku nganyari inti November 2021 sing diluncurake kanthi cepet lan rampung ing 30 November 2021. nganyari inti lan nganyari iki alon kanggo muter metu nanging gedhe. Banjur kita duwe nganyari inti Desember 2021 lan nganyari Desember gedhe banget, luwih gedhe tinimbang nganyari inti Mei 2021, lan nganyari kasebut uga amba lan amba lan butuh sawetara minggu kanggo diluncurake kanthi lengkap. Sadurunge iku nganyari inti Januari 2020, kita duwe sawetara analisis babagan nganyari kasebut ing kene. Sing sadurunge yaiku nganyari inti September 2020. Pembaruan kasebut luwih ringkih kanggo akeh SEO lan webmaster, amarga akeh sing ujar manawa ora ana pengaruhe kaya nganyari inti sadurunge. Google uga ngeculake update ing Nopember, nanging sing khusus kanggo peringkat lokal. Sampeyan bisa maca liyane babagan nganyari Google kepungkur ing kene.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol