Seo

Google ngluncurake laporan statistik crawling anyar ing Search Console

Google wis ngumumake peluncuran laporan statistik nyusup anyar ing Google Search Console.

Sampeyan bisa uga bisa ngakses laporan iki ing kene, nanging elinga Google wis ngluncurake iki saiki lan bisa nyebabake kesalahan kanggo sampeyan.

Sing anyar Google ngandika laporan anyar nggawe luwih gampang kanggo pangembang, webmaster, SEO, etc kanggo nemokake masalah karo Google crawling. Sing anyar yaiku:

  1. Jumlah panjalukan sing diklompokaké miturut kode respon, jinis file sing dirayapi, tujuan nyusup, lan jinis Googlebot.
  2. Informasi rinci babagan status host
  3. Conto URL kanggo nuduhake ing ngendi panjaluk situs sampeyan kedadeyan
  4. Ringkesan lengkap kanggo properti kanthi macem-macem host lan dhukungan kanggo properti domain

Laporan statistik nyusup anyar. Bagan anyar iki nuduhake statistik nyusup saka wektu, nuduhake total panjalukan nyusup sajrone wektu utawa saben dina, total data sing diundhuh lan wektu respon rata-rata.

Google uga duwe cara kanggo ngilangi "data nyusup dikelompokake." Laporan kasebut nyedhiyakake data babagan panjaluk nyusup sing dipérang miturut klompok kasebut: (1) respon, (2) jinis file saka URL sing dijupuk, (3) tujuan panjaluk nyusup, (4) lan agen Googlebot.

Masalah hosting uga ditemokake karo laporan iki. Dadi Google bisa nuduhake sampeyan kenapa masalah ngakses situs sampeyan. Google ujar manawa "rincian status host ing laporan ngidini sampeyan mriksa kasedhiyan umum situs menyang Google sajrone 90 dina pungkasan." Lan kanggo properti domain kanthi macem-macem host, sampeyan bisa mriksa status host kanggo saben host ndhuwur sing ditampilake ing tampilan ringkesan laporan.

Napa kita care. Google wis ndhukung laporan statistik nyusup warisan kanggo taun lan karo Google Search Console anyar ing kene, Google durung migrasi fitur iki. Ora mung wis apik banget ing laporan, wis menehi data sing bisa ditindakake lan migunani kanggo digunakake nalika debugging masalah crawling. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan laporan iki, deleng dokumen bantuan iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol