Seo

Cuplikan Tinjauan 'Self-serving' Google Muzzles

Kanthi algoritma anyar, Google nemtokaken kanggo mbusak review "self-serving" saka potongan sugih ing asil panelusuran. Matur nuwun kanggo perusahaan e-dagang, ulasan produk tradisional ing kaca produk ora kena pengaruh.

Google ngumumake pedoman minggu kepungkur babagan jinis informasi sing bisa micu review kaya-snippet lan carane menehi tandha review supaya nduweni kualifikasi. Nanging, sadurunge sinau babagan algoritma anyar, ayo mriksa cuplikan sing sugih lan data terstruktur.

Rich Snippets

Potongan sugih minangka bagéan saka dhaptar telusuran organik ngluwihi pranala biru standar sing diikuti karo sawetara baris teks deskriptif. Situs-situs e-commerce cenderung ngetung cuplikan sing sugih kanggo review, rega, kasedhiyan, tautan situs, lan remah roti, ing antarane jinis liyane.

Potongan sugih - kayata bintang oranye kanggo review - mung katon ing asil panelusuran organik nalika HTML dhasar kanggo kaca kasebut wis ditandhani karo data terstruktur.

Potongan kaya mung katon ing asil panelusuran organik nalika HTML dhasar kanggo kaca kasebut wis ditandhani karo data terstruktur. Conto cuplikan sing sugih iki minangka review produk kanggo sepatu.

Potongan kaya mung katon ing asil panelusuran organik nalika HTML dhasar kanggo kaca kasebut wis ditandhani karo data terstruktur. Conto cuplikan sing sugih iki minangka review produk kanggo sepatu. Klik gambar kanggo nggedhekake.

Contone, ing ilustrasi ing ndhuwur 1 tandha nuduhake yen kaca produk kanggo Rothy's Black Solid, flat round-toed wis diklumpukake 2,617 reviews sing aggregate kanggo 4.6 stars. 2 ngenali kutipan saka kode sumber HTML kaca, sing ngemot data terstruktur sing ndadekake data review gampang dikonsumsi kanggo bot mesin telusur. Tandha 3 nuduhake carane Google nampilake informasi minangka bintang oranye lan teks abu-abu ing review rich-snippet

Kanggo optimasi mesin telusur, data terstruktur minangka informasi ing format tartamtu sing bisa diwaca mesin sing ngetutake standar sing ditetepake ing Schema.org. Standar iki nggambarake jinis informasi sing digambarake dening data terstruktur, kayata produk, acara, utawa resep.

Data terstruktur sing padha karo data terstruktur review sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur tanggung jawab kanggo micu potongan kaya liyane, uga menehi informasi babagan fitur telusuran sing luwih wiyar, kayata kontak perusahaan, panel cara, lan carousel resep.

Algoritma anyar Google saka dhaptar sing layak nampa review kaya-snippet fokus ing kaca sing:

  • Gunakake data terstruktur ing jinis skema qualified;
  • Kalebu ing jeneng properti;
  • Ngandhut review sing ora kanggo awake dhewe.

Kualifikasi Data Terstruktur

Loro syarat pisanan ing ndhuwur adhedhasar data terstruktur. Mung data terstruktur ing jinis skema tartamtu sing diidini micu potongan kaya review.

Sadurunge, sampeyan bisa masang markup review menyang jinis skema apa wae. Contone, sampeyan bisa masang markup review menyang Language jinis skema yen sampeyan pengin nulis, ngomong, kirim babagan perasaan sampeyan ing basa Inggris. Saiki Google nemtokake 17 jinis skema sing bakal dianggep ngasilake potongan kaya review, kalebu Product, Book, LocalBusiness, resep, Lan Organisasi.

Sampeyan uga kudu kalebu ing jeneng properti ing data terstruktur review sampeyan kanggo nemtokake jeneng item sing dideleng.

Self-layanan Reviews

Ing telung kahanan sing paling mbebayani sing kadhaptar ing ndhuwur, Google wis nemtokake jinis review tartamtu sing dianggep "nglayani dhewe." Google ora bakal nyakup review kasebut ing asil panelusuran minangka potongan kaya.

Google nyatakake: "Kita nelpon review 'self-serving' nalika review babagan entitas A diselehake ing situs web entitas A - kanthi langsung ing markup utawa liwat widget pihak katelu sing dipasang."

Google njaga manawa ana sawetara jinis review nggunakake LocalBusiness lan Organisasi jinis skema ing situs dimaksudaké kanggo entuk manfaat saka perusahaan tinimbang konsumen. Amarga review mandhiri ora fokus ing konsumen, Google ora bakal narik kawigaten kaca kasebut ing asil panelusuran minangka potongan kaya.

Contone, ngirim kaca review pelanggan sing ngandhani keuntungan saka nggarap perusahaan sampeyan sakabèhé bisa uga nduweni kualifikasi minangka mandhiri kanggo Google. Nanging, review produk tradisional ing kaca produk ditandhani nggunakake Product jinis skema - Google bisa uga ora nganggep review kasebut dadi mandhiri.

Kaca testimoni Mainline Menswear ngasilake review kaya-snippet ing asil panelusuran organik Google.

Kaca testimoni Mainline Menswear ngasilake review kaya-snippet ing asil panelusuran organik Google. Klik gambar kanggo nggedhekake.

Ilustrasi ing ndhuwur nuduhake kaca review kanggo Mainline Menswear. Ulasan kasebut ditarik saka vendor pihak katelu sing ngumpulake lan nampilake review babagan kinerja perusahaan. Google bisa uga nganggep review ing kaca iki minangka mandhiri. Malah yen data lintang sing dituduhake dening tandha pisanan wis kode nggunakake LocalBusiness or Organisasi jinis skema, algoritma Google duweni potensi nemtokake supaya ora nampilake review kaya-snippet ing asil panelusuran kanggo kaca iki.

Kanggo mbingungake masalah luwih akeh, vendor pihak katelu, kayata eKomi, sing ngumpulake review babagan perusahaan liyane bisa nduweni kualifikasi kanggo review kaya-snippet ing panelusuran jeneng perusahaan, anggere nggunakake LocalBusiness or Organisasi jinis skema.

snippet sugih eKomi

Asil panelusuran eKomi kanggo Mainline Menswear nampilake review kaya-snippet. Klik gambar kanggo nggedhekake.

Ing tandha 1 ing conto ing ndhuwur, kaca eKomi nglumpukake review kanggo Busana Pria Utama lan menehi tandha review kasebut nganggo data terstruktur. Tandha 2 nuduhake potongan kaya review sing ditampilake Google kanggo upaya eKomi.

Mangkono perusahaan dhewe ora bisa pangkat karo review sugih-snippet, nanging perusahaan liyane sing aggregates review kuwi bisa. Bedane yaiku perusahaan sing nyelenggarakake review kasebut ora bisa padha karo perusahaan sing dideleng.

Sanajan owah-owahan kasebut, review potongan kaya terus entuk manfaat kanggo perusahaan e-dagang. Daya tarik visual sing cepet saka bintang oranye kasebut ndadekake mlumpat liwat gelung Google dadi migunani. Terus tandhani data produk sampeyan - utamane review produk sampeyan - kanthi data terstruktur ing Product jinis skema, lan asil panelusuran sampeyan bakal layak kanggo nampilake review kaya-snippet.

Nanging, perusahaan e-dagang kudu mriksa maneh menehi tandha kaca review khusus sing fokus ing perusahaan kanthi sakabehe. Yen ora, ana kemungkinan sing apik yen Google bakal nemtokake review kasebut minangka mandhiri lan ora bakal kalebu minangka potongan kaya ing asil panelusuran.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol