Content Marketing

Google Podcast entuk desain ulang lan peluncuran iOS

Aplikasi Google Podcast saiki kasedhiya kanggo piranti iOS, lan versi web app saiki ndhukung langganan, perusahaan ngumumake Rebo.

Google uga wis ngatur maneh app karo antarmuka pangguna tab sing kalebu bagean Jelajahi ngendi kedhaftar ditampilake anyar nuduhake lan Rekomendasi episode related kanggo kapentingan.

Antarmuka pangguna tab anyar Google Podcasts. Sumber: Google.

Napa kita care

Panemuan podcast wis dadi tantangan kanggo panyipta konten kanthi umume aplikasi podcast sing mung nuduhake apa sing kasedhiya liwat layanan kasebut. Tujuane Google yaiku nyedhiyakake sumber daya lengkap kanggo panemuan podcast, kalebu konten sing dibayar, lan manajemen perpustakaan.

Penambahan langganan ing aplikasi web kasebut ngidini pangguna luwih gampang ngalih ing antarane ngrungokake ing desktop lan piranti seluler, sing wis bisa ditindakake dening pangguna iTunes lan Spotify suwene suwe.

Nalika platform podcast Google terus berkembang, bakal dadi luwih penting kanggo penerbit ngatur ngarsane ing panelusuran.

More ing warta

  • Google wiwit ngenalake podcast ing asil panelusuran ing Mei 2019.
  • Perusahaan nggawe podcast bisa dimainake langsung saka kaca asil ing Agustus 2019.
  • Nalika pangguna milih episode, dheweke uga bakal diwenehi topik utawa wong sing dibahas ing episode kasebut lan bisa mlumpat menyang asil panelusuran Google sing gegandhengan.
  • Bagean "Kanggo sampeyan" ing tab Jelajahi nyaranake acara adhedhasar kapentingan pamireng lan apa sing saiki populer. Pangguna bisa nggawe pribadi rekomendasi kasebut.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol