Seo

Alat uji asil sugih Google nambahake dhukungan kanggo data terstruktur artikel

Google ngumumake yen alat uji asil sing sugih saiki ndhukung data terstruktur artikel. Google bubar njupuk tes asil sugih metu saka beta lan ngumumake bakal ngilangi alat uji data terstruktur lawas. Dadi saiki Google nambahake luwih akeh fitur menyang alat uji asil sing sugih.

Kepiye rupane. Mangkene apa data terstruktur artikel katon nalika sampeyan mbukak liwat alat iki.

Alat uji asil sugih Google saiki ndhukung data terstruktur artikel.

Data terstruktur artikel. Google ndhukung markup data terstruktur kanggo artikel sampeyan, kaya sing sampeyan waca saiki. Google ujar manawa kanthi nambahake data terstruktur menyang kaca artikel warta, blog, lan olahraga, sampeyan bisa nambah tampilan ing asil Panelusuran Google.

Fitur sing disempurnakake bisa kalebu panggonan ing carousel crita Top, carousel host, crita visual, lan fitur asil sing sugih kayata teks judhul lan gambar cilik sing luwih gedhe tinimbang gambar cilik. Kaca sampeyan bisa uga layak kanggo macem-macem fitur gumantung carane sampeyan kode kaca.

Related: Kerangka kanggo sukses SEO kanthi data terstruktur

Napa kita care. Njupuk luwih akeh cahya menyang situs web saka telusuran Google kanthi nambah cuplikan sampeyan bisa nyebabake luwih akeh lalu lintas menyang kaca web sampeyan. Nganyari anyar iki kanggo alat pangujian asil sing sugih mbantu sampeyan ngatasi masalah debug sing luwih apik karo data terstruktur artikel, sing pungkasane mbantu sampeyan entuk luwih akeh cahya ing telusuran Google.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol