Seo

Bug Google Search disebabake masalah karo 'sistem indeksasi'

Google saiki wis nerangake bug panelusuran massive saka wingi ana hubungane karo masalah karo sistem indeksasi.

Google nulis, "Ing Senin, kita ndeteksi masalah karo sistem indeksasi sing mengaruhi asil panelusuran Google. Sawise masalah kasebut diidentifikasi, iki langsung didandani dening Insinyur Keandalan Situs lan saiki wis dikurangi.

Konfirmasi. Iki tweet sing ngonfirmasi masalah lan panjelasan:

Informasi liyane. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan masalah iki lan pengaruhe ing situs ing crita kita wiwit esuk.

Postscript. Akeh, kalebu aku, ora seneng banget karo panjelasan singkat saka Google. Gary Illyes saka Google tweeted informasi tambahan babagan ngapa sistem indeksasi penting kanggo carane asil panelusuran katon:

Google Kafein diluncurake ing 2010. Sinau luwih lengkap babagan Google Kafein ing kene.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol