E-commerce

Google Search Console nambahake saringan asil Produk menyang laporan kinerja

Google ngumumake wis nambahake saringan anyar menyang laporan kinerja ing Google Search Console kanggo nuduhake sampeyan carane asil produk sampeyan nggoleki ing panelusuran. Google saiki njupuk lan nampilake data klik lan kesan nalika asil sugih ditampilake adhedhasar panggunaan markup asil sugih produk.

Laporan kasebut. Temokake data iki ing laporan Kinerja kanthi ngeklik "penampilan telusuran" banjur ing "asil produk." Sampeyan bakal bisa ndeleng klik lan tayangan lan bisa ngedum luwih saka piranti, geografi lan pitakon.

Kepiye rupane. Mangkene gambar layar laporan:

Apa asil sugih produk? Ing ngisor iki minangka gambar saka asil kaya produk, nanging sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan iki ing dokumen pangembang iki. Asil sugih produk biasane nuduhake rating produk, rega, kasedhiyan lan sawetara informasi katrangan. Elinga yen asil sugih produk ora anyar, mung laporan ing Search Console.

Conto asil sugih produk ing asil panelusuran Google.

Napa kita care. Data luwih akeh luwih apik kanggo SEO lan penerbit, lan iki menehi data luwih akeh babagan pengaruh kita nambah markup asil sugih produk menyang kaca kita. Google ngandika iki bakal nuduhake sampeyan carane akeh lalu lintas teka saka pengalaman karo data sugih kaya rega lan kasedhiyan lan carane lalu lintas blanja ngganti liwat wektu, lan panelusuran blanja pitakon situs web nuduhake.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol