Android

Google mateni Measure, aplikasi pangukur berbasis AR

Google mateni aplikasi Ukur. Iki minangka Google berbasis AR sing dikenal kanthi inovasi kanthi cepet lan cepet-cepet menyang teknologi anyar. Google miwiti nggarap Proyek Tango ing taun 2014. Google wiwitane ngrancang kolaborasi karo produsen Piranti lan njaluk nambah sawetara komponen tambahan menyang piranti. Sawetara manufaktur piranti kalebu LG nggarap iki lan ngluncurake siji utawa rong piranti.

Jujur, proyek Tango gagal banget kanggo Google. Ora akeh produsen piranti sing setuju karo rencana Google. Pungkasan, ing 2018, Google nutup proyek Tango lan wiwit fokus ing ARCore. ARCore minangka penerus proyek Tango.

Google mateni Measure, aplikasi pangukur berbasis AR

ARCore minangka SDK sing diluncurake ing taun 2018 kanggo mbantu para pangembang nggawe aplikasi kasunyatan sing ditambahake kanggo pangguna. Google ngembangake aplikasi Measure nggunakake teknologi/SDK ARCore sing padha. Aplikasi Ukur digunakake kanggo piranti sing aktif ARCore, amarga adhedhasar ARCore. Google mateni aplikasi Ukur amarga kekurangan pangguna.

Google ngira ARCore minangka masa depan, nanging kabeh diganti kanthi cepet lan dheweke ngerti kesalahane. Google nginovasi teknologi augmented reality lan ngembangake teknologi basis web sing mbantu nganalisis obyek ing sekitar kita tanpa modul tambahan.

Sawetara dina kepungkur, Play Store mbusak aplikasi Ukur saka Listing kanggo sing durung nate nginstal. Dina iki, dheweke ngilangi aplikasi Ukur saka Google Play Store kanggo kabeh wong. Google mateni aplikasi Ukur sawise reaksi sing diadhepi karo ARCore.

Google_Shutdown_Measure_App_Listing_Not_Found
Dhaptar Play Store sadurunge Google Shut Down Measure App
Google_Shutdown_Measure_App_Listing_Not_Found
Daftar Play Store sawise Google Mateni Aplikasi Ukur

Muga-muga sampeyan nemokake artikel iki menarik babagan Google mateni Aplikasi Ukur. Mangga nuduhake artikel iki ing media sosial. Yen sampeyan duwe saran utawa pitakonan, mangga takon ing bagean komentar ing ngisor iki. Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android lan Google. Matur nuwun kanggo maca.

Yen sampeyan minangka tipper utawa leaker lan duwe sawetara bocor kanggo kita sing pengin dituduhake. Mangga email kita ing droidmazeteam@gmail.com utawa care@qdient.com. Thanks maneh kanggo maca artikel.

Related Artikel:

  • Aplikasi Android YouTube nuduhake Asil Panelusuran Google
  • YouTube nguji Komentar Wektu karo pangguna liyane
  • Fitur Tab Kirim Chrome nampa nganyari anyar
  • Carane Play video YouTube ing VLC Android
  • Carane nginstal Google Mobile Services ing Huawei/Honor

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol