Content Marketing

Format iklan 3D Swirl Google saiki kasedhiya ing DV360

Swirl, format iklan tampilan interaktif seluler sing diwiwiti Google taun kepungkur saiki kasedhiya sacara global kanggo pelanggan Display & Video 360 sacara global.

Pangguna bisa muter, nggedhekake lan nggedhekake unsur 3D ing iklan Swirl. Merek sing wis nguji iklan kasebut kalebu Purina, Nissan, Adidas lan Belvedere Vodka, ujare Google ing woro-woro kasebut.

Kepiye carane kerjane. Yen sampeyan duwe aset 3D sing wis ana, upload menyang Google Web Designer lan pilih salah siji saka template Swirl utawa gawe kreatif saka awal. Sampeyan uga bisa nggunakake Poly, platform desain 3D Google kanggo ngatur model 3D kanggo iklan Swirl.

Iklan Swirl kasedhiya ing telung ukuran lan ekspansi layar wutuh opsional. Iklan kasebut lumaku ing inventaris Google Ad Manager.

Pengiklan entuk metrik wektu lan jinis keterlibatan (rotasi lan ekspansi) ing DV360.

Napa kita care. Konsep kasebut ora anyar, iklan interaktif wis pirang-pirang taun saka sawetara vendor teknologi iklan. Iki mung ateges pengiklan sing nggunakake DV360 bisa nggawe lan ngluncurake iklan 3D kanthi asli ing ekosistem Google. Iki bisa uga ngrusak sawetara inovator awal ing papan iki. Fitur Cithakan Swirl Lanjut kalebu hotspot sing mbukak rincian liyane, pilihan warna lan pilihan liyane. Kanggo luwih lengkap, deleng kaca pitulung.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol